Hoofdstuk 16

571 20 0
                                    

P.o.v. Zina
'Oké laten we beginnen met de hoofdvraag, waarom ben je hier?' 'Zoals ik zei Zina, Colton is ziek.' Hij lijkt ineens niet zo bang meer. Ik til mijn hand op en sla hem hard in zijn gezicht. 'De echte rede!' Dit miezerige mannetje zei dat hij eerlijk zou zijn en vervolgens liegt hij recht in mijn gezicht! Mijn wolf word woedend.
'Het moest van Charlie.' 'Charles zul je bedoelen?' 'J-ja.' Waarom zou mijn vader dat doen?! Laat mij gewoon lekker met rust, ik heb het hier prima.

Mijn ogen vallen op de wolf wat op zijn borst zit vastgespeld, het is prachtig.

'Ik ben benieuwd wat Damon met je wil.' 'Nee alsjeblieft doe mij niks, ik krijg er €250.- voor. Ik voer het alleen maar uit alsjeblieft spaar me, vertel het niet aan hem.' Zachtjes lach ik, wat eigenlijk wel gemeen is.

Een jongen van 15 jaar smekend om zijn leven. 'Ik ga al weg.' Nerazj staat op om weg te lopen totdat ik hard met mijn op de tafel sla, ik lijk precies op een kopie van Damon en ik heb er geen probleem mee. 'Volgens mij zei ik niet dat je mocht gaan.' Zo snel dat hij op stond zit hij ook weer. 'Je gaat gewoon door met deze missie.' Hij is net zo verbaasd over mijn antwoord als ik. Ik ben benieuwd of Damon hem gaat vertrouwen. 'Waarom?' 'Omdat ik het zeg, doe alsof dit nooit is gebeurt.'

Duidelijk knikt hij en geeft mij een glimlach. 'Je zegt niks tegen niemand over dit gesprek, doe je dat wel zeg ik het wel tegen Damon.' En natuurlijk is dit weer verkeerde timing. 'Zeg wat tegen mij?' Ik krap aan de achterkant van mijn hoofd.

'Nerazj ga maar ik regel dit.' Snel knipoog ik nog naar hem waarna hij de ruimte verlaat.

'Wat is hier aan de hand?!' Damon klinkt veel agressiever als normaal. Voor nu laat ik mij niet op de kop zitten en stap op hem af. Hij is zo knap wanneer hij boos kijkt. 'Als je nog langer zo boos kijkt krijg je rimpels.'

Ik weet dat hij niet in de mood is voor grapjes maar ik kon het gewoon niet laten. 'Zina waar ging dit over, ik weet dat er iets is wat ik moet weten.' Ik stap nog dichterbij waardoor mijn lippen bijna die van hem raken. 'Laat mij dit maar regelen dan kan jij rusten.'

Wanneer zijn warme adem op mijn huid komt voel ik een tinteling. Ruw duwt Damon mij van zich af. 'Wat is jouw probleem?' Dat hij nu aardiger tegen andere moet gaan doen betekent niet dat hij minder aardig tegen mij kan doen.

'Vertel mij nu wat er met Nerazj is!' Denkt hij echt dat ik het nu wel ga zeggen nu hij me duwt? Mijn lippen houd ik strak op elkaar. 'Dan kom ik er zelf wel achter!' Kwaad slaat  hij de deur achter zich dicht. Wat is er met hem ineens?

P.o.v. Damon
Voordat ik naar hem op zoek ga loop ik nog snel naar mijn slaapkamer.

Ik trek een la open en haal er een fles sterke drank uit. Mijn glas staat nog op het bureau, opnieuw neem ik een shotje tegen de pijn. Zo, nu is het echt tijd om hem te zoeken. Eerst probeer ik hem te bereiken via het mindlinksysteem wat moeilijker gaat dan verwacht.

'Waar.... Ner.. zj..' 'Wat zei u alpha?' 'Waar zit je?!'

'Colton zijn slaapkamer.' Zonder te twijfelen trek ik een sprint langs mijn kantoor waar Zina nog zit. Eenmaal daar voorbij loop ik met vlotte passen naar de slaapkamer van Colton.

'Mee komen kleine verrader!' Zonder hem aan te kijken pak ik hem bij zijn nek beet. 'Auw!' Roept hij nog als een mietje, het viel echt wel mee hoe stevig ik hem vast hield.

'Damon wat denk je wat je aan het doen bent?!' Krijst Zina vanuit mijn bureaustoel. 'Als jij mij geen antwoorden geeft moet ik het zelf maar doen hé?'

Zina lijkt een stuk minder bang voor mij dan normaal. 'Laat hem los nu!' Ze loopt met stevige passen op mij af, als ze te dichtbij komt twijfel ik niet en geef ik haar een harde schop in haar buik waardoor ze in elkaar krimpt van de pijn.

Alpha MateOn viuen les histories. Descobreix ara