Hoofdstuk 11

713 25 1
                                    

P.o.v. Zina
'Ooit was Damon lid van Killerwolves, en wat wij hier leren als iemand maar 1 ding fout zegt is het...'

Hij haalt zijn vinger langs zijn nek. Daar heeft Damon al het moorden dus van! 'Damon heeft ooit het besluit genomen om een pack over te nemen als killerwolve, dat ging goed.

Toen hij de pack had maakte hij de pack groter en groter. Hij is nog steeds bezig om de pack mooier en groter te maken. Maar eens een killerwolve altijd een killerwolve, je komt nooit meer van ons.

Wat iedereen je altijd verteld Black Diamond bovenaan Wolferine als tweede en het is niet bekend wie er derde staat. Dat is pure bullshit. Je hebt ook vast wel eens gehoord over demoonwolven en engelwolven toch?'

Mijn vader las mij altijd voor uit Duivel of Engel, dat zijn kinderverhalen over demoonwolven en engelwolven 100% nep natuurlijk. 'Die zijn nep.' Antwoord ik eerlijk. 'Haha dat denk jij.' Ruy knipt in zijn vingers en er komen 5 mannen aangelopen, volledig zwart met een beetje rood, duiveloortjes en een duivelstaart. Is het dan toch echt?

'Dit zijn 5 demoonwolven. In totaal zijn er 10000 demoonwolven en 9000 engelwolven verspreid over de hele wereld. Ooit waren er ook 10000 engelwolven maar helaas zijn de demoonwolven niet heel vriendelijk tegen engelwolven. Demoonwolven zijn de enigste die engelwolven kunnen verslaan, andersom ook maar dat is je vast al wel bekend.

Demoonwolven laten zich makkelijker zien dan engelwolven, engelwolven zijn bedreigd dus we kunnen nu niet laten zien dat engelwolven echt zijn.' Ik krijg een flashback van toen ik 5 jaar was. Ik zag mijn moeder praten met 5 prachtige dames en heren, ze gaven licht.

Ik kon mijn ogen niet geloven! Sinds dien vertelde ze me altijd dat engel en demoonwolven niet echt bestaan. Dat het ik altijd gelooft tot nu, nu zie ik demoonwolven echt.... Ik knik heel droog naar Ruy. 'Wat wil je hiermee bereiken?' Klonk dat te gemeen? Volgens mij wel want Ruy begint te grommen.
'Wij killerwolves zijn gelinkt naar demoonwolven, je schakelt ons niet zo maar uit. Maar wij kunnen jouw heel gemakkelijk uitschakelen. Ik wist zeker dat Damon niks over ons gezegd had dus we wachtte op het moment dat we je alleen konden nemen en kennis maken. Dat is gelukt dus voor nu mag je gaan. Heb je ooit onze hulp nodig? Roep en we zijn er!'

Zo erg zijn hun toch niet? 'Denk wel 3 keer na voor je ons roept want voor hetzelfde geld zijn we in een slechte mood en maken we je zonder pardon af.'

Ik neem mijn woorden terug. 'Je zei iets over dat Black Diamond niet nummer 1 is hoe zit dat?' 'Goede vraag Zina Bovensma, officieel zijn demoonwolven en engelwolven samen nummer 1. Maar omdat hun magisch zijn en ook abnormale krachten hebben tellen wij hun niet mee.

Niemand heeft het ooit over Killerwolves omdat we te bruut zijn telt de wolvengodin ons niet mee. Wij zijn het daar niet mee eens en claimen onze eerste plek, ook al vind de wolvengodin het niet goed. Mocht Black Diamond het terug willen moeten ze hard vechten.' Dit is geen goed antwoord op mijn vraag maar goed. 'Dus op nummer 1 staat Killerwolves en dan schuift de rest 1 plek op.' 'Juist Zina, slimme meid.' De 2 mannen die me vast houden laten mij los. 'Ik ben altijd al slim geweest, ik ben zelfs slim genoeg om jullie te verslaan ooit.' Het was niet mijn bedoeling om dit hardop te zeggen, het bloed stijgt naar mijn wangen als Ruy dichterbij komt.

'Jongens ga vast ik reken nog even met haar af.' Wanneer ze weg zijn gaat hij dominerend boven mij staan. 'Ik denk niet dat Damon heel blij gaat zijn als jij straks niet meer levend thuis komt.' De paniek slaat toe, hij gaat mij vermoorden!

'Die opmerking was niet slim poesje.' 'Oh nee? Wat ga je eraan doen?' Ik merk dat mijn wolf mij overneemt want zelf had ik nooit het lef om dit te doen. Ik heb geen controle meer over mijzelf. 'Weetje wat? Ik wou je eerst niks doen maar ik heb me bedacht.'

Ruy pakt mijn pols en haalt een mes tevoorschijn. Het duurt niet lang voor mij om te beseffen wat hij gaat doen. Ik probeer mijn pols terug te trekken maar hij is overduidelijk sterker dan mij. 'Laat dit maar aan Damon zien, en zeg dat de volgende op je keel komt!'

Gaat hij nu.... Een intense pijn neemt mijn pols over, ik zak op de grond van de pijn. Hij heeft mij gesneden en diep. Het bloed stroomt via mijn pols op mijn kleren en valt vervolgens op de grond. Ik kijk om me heen, niemand.

Ik wil om hulp schreeuwen maar er komt geen geluid uit mijn keel door de pijn. Al snel sta ik in een plas van mijn eigen bloed. Als ik niet snel iets doe bloed ik dood! Wikkel je jas eromheen. Geeft mijn wolf Feline als tip. Vlug trek ik mijn jas uit en wikkel hem strak om mijn pols.

Hoe ga ik hier weg komen zonder dat iemand mij ziet? Ik heb al niet goed meer door wat er om me heen gebeurt. Alles word vaag, ik heb al veel bloed verloren.

Ik weet niet hoelang ik hier al zit als ik iemand hoor. 'Zina waar zit je?!' Een bekende stem! Ik kan niet volledig plaatsen wie het is. 'Hier zou ze moeten zijn.' Zegt een vrouwenstem, zou het Lena zijn? 'Nou waar dan ik zie niemand!' 'Ze hebben haar vast mee genomen...'

Ik wil zeggen dat ik hier zit maar ik krijg gewoon geen geluid uit mijn keel. 'Damon je bent gewoon blind ze ligt hier!' Het waren de stemmen van Damon en Colton. Colton gaat geknield voor mij zitten. Hij wil net spreken maar Damon duwt hem ruw weg.

'Mijn God! Wat is er met jouw gebeurt?!' Vraagt hij bezorgd, hij helpt met de druk uitvoeren op mijn wond. Hij wacht op een antwoord van mij maar zodra hij die niet krijgt pakt hij me bij mijn middel en gooit mij over zijn schouder. 'Killerwolves...' Is alles wat ik eruit krijg. 'Ik krijg ze ooit nog wel!' Zijn hart klopt als een gek, zodra ik mijn hand op zijn borst legt kalmeert hij.

Colton gaat naast mij zitten in de auto en houd druk op mijn diepe wond.
De drukke rit schud mij volledig door elkaar wat mij vreselijk misselijk maakt. 'Ik kan zelf wel lopen.' Zeg ik wanneer Damon mij uit de auto probeert te tillen. Echter negeert hij mij en pakt mij zonder enige moeite op. Damon besluit om niet helemaal naar mijn kamer op de 5e verdieping te lopen maar legt mij neer in de dichtbijzijnste woonkamer. 'Rust hier maar uit de dokter komt zo voor de hechtingen.'

De volgende ochtend word ik wakker op de bank. Ik zie dat Damon ongeduldig op een stoel naast mij zit. Wat is er gebeurt? Waarom slaap ik hier.

'Goedemorgen.' Zegt Damon zijn zware ochtendstem, wat klinkt hij toch mooi in de vroege ochtend. 'Ik heb hier wat pillen die de dokter je heeft voorgeschreven en een ontbijt. Is er verder nog iets wat ik voor je kan doen?'

Hoe kan ik zo'n lieve mate hebben? Ik voel de blijdschap van mijn wolf en ga rechtop zitten.
'Nee bedankt.' Ik pak hem vast bij zijn gezicht en druk een dikke zoen op zijn lippen. 'Ik heb je zo gemist.' 'Hup hup eten Zina.' Wanneer ik de pillen zie bedenk ik me weer wat er gebeurt is. Wanneer ik naar mijn pols kijk die ik dat het dicht gehecht is.

Ik denk er niet langer over na en pak de pillen die ik vervolgens wegslik met water. Ze hebben mijn kleding uit gedaan? 'Damon, wie heeft mij omgekleed toen ik sliep?' 'Lena, ik hoop dat je het niet erg vind.' Gelukkig geen jongen. 'Nee hoor.' Moet ik mijn snee aan Damon laten zien zoals Ruy zei?

'Damon.' 'Ja lieverd?' Laatste kans om je nog te bedenken. Als je dit doet gaat hij zich heel veel zorgen maken maar dan ben je wel eerlijk tegen hem. 'Wat is er Zina?' Ik stroop mijn mouw op en laat mijn diepe snee aan Damon zien. Zijn ogen kleuren zwart en hij aait het voorzichtig.

De tinteling voelt magisch. Damon doet erg zijn best om niet te grommen, hij weet dat ik bang word van zijn wolf Delano.
'De volgende komt op mijn keel.' Damon kijkt mij vaag aan, hij lijkt niet te snappen wat ik bedoel. 'Wat?' 'Ruy zei....' Het word hem duidelijk, zijn ogen kleuren diep zwart. Damon vecht niet langer tegen Delano. Kwaad rent hij weg en laat mij alleen.

Alpha MateWhere stories live. Discover now