48 "Šta smo mi?"

563 17 0
                                    

Okrenuta sam prema njemu, naslonjena sam na ruci i posmatram ga dok zamišljeno svojim prstom ocrtava moju liniju kao da prati neku putanju na mom prelu.

Prelazi njime od mog kolena, preko butine, kuka, duž struk i zalazi negde iza moje ruke.

Zaustavlja se kada shvati sa njegova ruka klizi k mojim ledjima, a onda ponovo prati tu istu liniju vraćajući se ne početak.

"Eleone." Tiho sam prozborila njegovo ime, a on je svoj zamišljen pogled podigao k meni podigavši svoje obrve u znak da se trgao.
Da me sluša.
Ali nisam imala šta da kažem.

Samo sam ga nemo posmatrala par trenutaka blago razdvojenih usana u nameri da kažem nešto pre nego što sam ih ponovo zaklopila.

Ali shvativši da neću ništa reći pokrio se pokrivačem preko glave i prišao mom nagom telu. Grejalo se u pokrivaču koji je mirisao na njega.

Moja koža zavibrirala je kada sam osetila vrelinu njegovog daha na površini svoje kože. Moja koža zatreperela je kada je osetila njegove meke, vrele usne na njoj.

On niza sitne poljupce na telu koje je prethodno detaljno istražio, a sada svojim usnama iscrtava novu putanju na mom telu.

Putanju k mojim usnama. Osećam kako slabašno padam na posteljinu preko ruku koje je namerno postavio ispod mog struka ne bi li me njima uhvatio kada me vrelina njegovih dodira obori.

A prava je ironija to što je tako hladna osoba u stvari bila tako vrela.
Usnama klizi u praznini medju mojih grudi, a kada sam izvila svoje telo njegove usne samo su skliznule niz moj vrat i spustile se na moju vilicu.

Tu je nastupio njegov jezik koji je spretno kružio do mog uha kojeg je potom nežno zakačio svojim zubima. Svoje usne polako približava mojima, dok moje ga moje ruke nesvesno obuhvataju oko vrata.

On je svestan onoga što radi i ne okleva da me natera da se nasmejem ili da me ponovo poljubi.

Zastao je iznad mojih usana.
Sivilo njegovih očiju duboko je ali nežno prodralo u mojim očima. Njegov pogled bio je intenzivan, ali sladunjav.

"Šta smo mi?"
Kut njegove usne izvio se u smešak kakav nikad ranije nisam videla, a samo pitanje nateralo ga je da obliže svoje usne.
Svojim telom pritiska moje, ne daje mi da se pomerim.
Smejem se. Zasmejava me on ovakav. Zasmejava me deo njega kakav nikad ranije nisam videla.

Opet grickam svoju usnu. I on je to primetio. Gledao je u nju par trenutaka dok sam ja ponovo pokušavala da pronadjem njegov pogled svojim. Njegove slatke reči su pesma za moje uši koja me diže tri metra iznad neba.

"Ja nisam ništa. Ali ti si moja ruža." Budi moja ruža kao pitanje nije postojalo. A ja sam u tom trenutku shvatila nešto.
Ja sam njegova ruža, a on moje trnje.

Budi moja ruža / #1Where stories live. Discover now