⚡️13: "Sevdiğin kıza sevgilerimi ilet."⚡️

373 26 182
                                    

SEND MAY LAV TU YOR NİV LAAVIR

TRİİT HÖR BEEEEDIIR

*yazar notları yazdığım bölümün ciddiliğiyle uyuşmuyor*

ufffff bakın aslında bu bölüm O KADAR farklı olacaktı ki

neyse onu gelecek bölüm yaparım

canlarım, sonunda beklediğiniz bölüm geldi

bu bölüm ayırtılmış bölümlerden biri ve bu bölüm burasya4 'e gidiyor EVET ALYA VE ÖZGE NE YAPACAĞIMI DOĞRU ANLADINIZ AĞĞĞĞ

minik ekşınlar isteyen çok kişi var biliyorum işte bu yüzden bu bölüm çok çok çok farklı olacaktı ama gelecek bölüm istediğinizi alacağınızı umuyorum

bu arada şarkının duruma uyan tek bir sözü var o da başlıkta cjsljcls. hepiniz mutlaka bu şarkıyı en az bir defa duymuşsunuzdur diye düşünüyorum ama eğer tanıdık gelmediyse diye medyaya da koydum 🌝❤️✨

(lover aslında genellikle sevgili anlamında kullanılıyor ama boşverin onu siz dksljcld)

bence ne olduğunu anladınız ama susuyorum artık bölüme geçin çok boş yaptım


Piper

Piper berbat haldeydi. Annabeth'le uzun bir süre boyunca ihtiyaç odasında konuşmuşlardı. Ama en sonunda artık yataklarına gitmeleri gerekmişti. Piper Perşembe günü derslere girmeye çalışmıştı ama öğretmenler normalde derste çok aktif ve enerjik olan Piper'ı böyle yorgun ve üzgün görmek istemedikleri için onu ilk önce Madam Pomfrey'e, sonra da yatakhaneye göndermişlerdi.

Şu an ise Cuma'ydı ve Piper Cuma olduğu için mutlu bile olamıyordu. Tanrılarım, aşk bazen ne kadar da berbat bir şey oluyordu!

Arada sırada yanına Leo ya da Draco uğruyordu. Bu onun biraz daha iyi hissetmesine sebep oluyordu.

(aklıma şey geldi the good place'te michael eleanor'a soruyordu: "nasılsın?" eleanor da diyordu ki: "biraz daha iyi, hala berbat." heh işte tam olarak o durumda şu an piper dkslckşxnc)

Piper yatağında pijamalarıyla oturup ihtimalleri, olasılıkları ya da Jason'la ilgili herhangi bir şey düşünmek istemediği için kitap okuyordu. Ama pek başarılı olduğu söylenemezdi. Sanırım bu paragrafı 7. okuyuşuydu. (aklıma jily james geldi ayol mavi pijama çilekli dondurma lily gülmemeye çalışıyor HSLSNLCDMKC)

O bunları düşününce aklına yaşananlar geldi ve gözlerinden istemsizce yaşlar süzülmeye başladı. Neden ağlıyordu ki? Jason'ın onu sevmediğini en başından beri biliyordu zaten! Bir duygunun insanı bu kadar acınası ve savunmasız hale getirebilmesi çok saçmaydı! Aşk çok saçmaydı! Aşk zorba, acımasız bir duyguydu! Başka bir şey değildi. Tabii sevdiğinle birlikte değilsen...

(Artemis: avcılara katılmak için hala geç değil!)

Piper göz yaşlarını sildi ve beynindeki düşünceleri toparlamaya çalışarak ayağa kalktı. Lavaboya gidince musluğa doğru eğilip yüzünü yıkamaya başladı.

Yüzünü yıkamayı bırakınca kollarını lavabonun kenarlarına dayadı ve aynadaki yansımasına baktı. Yüzünü inceledi. Burnunun ucu ve gözlerinin altı ağlamaktan kıpkırmızı olmuştu. Nefes alamıyordu. Burnu çok tıkanmıştı. Gözlerine baktı. Hala yaşlar vardı gözlerinde. Kan çanağına dönmüşlerdi. Ağlamanın etkisiyle aslında resmen gökkuşağı gibi bir şey olan irisleri şu an olması gerektiğinden çok daha açık renkte bir kahverengiye bürünmüştü.

Olimpos Kahramanları Hogwarts'taWhere stories live. Discover now