⚡️5: "Biz dahiyiz!"⚡️

535 27 99
                                    

Bu bölümü, en çok yb bekleyen Laratas34 'e ithaf ediyorum 💙💙

Medya çok datlı deil mi yiaaaa 😻

Hadi başlayın canlarım 🤓

Piper

Jason'la birlikte ihtiyaç odasından çıkarken saatin gece bir olduğunu yeni farketmişlerdi. Bu yüzden hemen kendi yatakhanelerine yöneldiler. Piper hala şapşalca gülümsüyordu. Çok eğlenmişlerdi. Geyik de yapmışlardı. Piper ona Slytherin dedikodularını, Jason da ona Gryffindor dedikodularını anlatmıştı. Çekirdek ve içecek de istemişlerdi. Yani mükemmel bir ortam oluşturmuşlardı. Jason çok eğlenceli ve güvenilir biriydi. Piper'ın artık Leo'ya Jason'ı sevdiğini söylemesi gerekiyordu. Slytherin ortak salonunun kapısına geldi ve dalgınlıkla şifreyi söyledi: "Çatalağız."

Kapı açıldığında Piper koyu yeşil koltuklarda oturmuş boş boş yere bakan bir Leo görmeyi hiç beklemiyordu. Leo onun yüzüne bile bakmadan konuştu:

"Eğer yeni en yakın arkadaşın Draco Malfoy'u arıyorsan yatakhanede."

Bu sözleri Piper'ı üzmüştü çünkü suçlunun kendisi olduğunu biliyordu. Leo'ya tek bir açıklama yapmadan yeni bir arkadaş bulmuştu ve o da doğal olarak kıskanmıştı.

Piper gidip Leo'nun yanına oturdu.

"Evet en yakın arkadaşımı arıyordum ve o şu an bu koltukta oturuyor."

Leo ona baktı.

"Hadi ama McLean. Şaka yapmıyorum."

Piper Leo'nun iki saniyede nasıl duygusuz olabildiğine şaşırıp kaldı. O kadar iyi umursamama taklidi yapıyordu ki Piper Leo'yu tanımasa umursamadığına, daha Piper'la yeni tanıştıklarına inanacaktı.

"Bak Leo sana çok önemli şeyler söylemem lazım tabii eğer sen de duymak istiyorsan."

Leo gözlerini onun gözlerine dikti. Sonra ise direk gözlerini kaçırdı. Tereddüt ediyordu. Bu yüzden Piper direk konuşmaya girdi.

"Geçen günlerde tam Draco'yu senin oturduğun noktada ağlarken gördüm."

Bu cümle Leo'nun dikkatini çekmişti. Piper'ın gözlerinin içine baktı. Sanki gerçeği söylediğinden emin olmak istiyormuş gibi.

"Bu onun özeli olduğu için dediklerinin bir kısmını anlatamam ancak sana bir şey söyleyebilirim. Yardıma ihtiyacı vardı. Güvenebileceği ve ona yardım edebilecek birine ihtiyacı vardı. Ben de ona yardım edebilecek en iyi kişiydim. Yardım etmese miydim Leo? Yanlış mı yaptım sence? Sana bir kaç günlüğüne zaman ayıramadığım için özür dilerim ama yardıma ihtiyacı vardı. Bundan sonra ikinize de ilgi göstereceğim. Daha nasıl yapabileceğimi çözemedim ama bir yol bulacağım. Söz veriyorum."

Leo hala gözlerine bakıyordu.

Piper derin bir nefes aldı ve gözlerini kapadı.

"Ayrıca dememi çok uzun zamandır beklediğin bir şey de diyecektim. Tabii özrümü kabul edersen."

Leo ona bakmaya devam etti.

Ve sanki sesi kısılmış gibi fısıldadı:

"Jason'la ilgili mi?"

Piper hafifçe tebessüm edip yavaşça kafasını aşağı yukarı salladı.

Leo'nun gözleri parladı ve Piper'a sarıldı.

"Seni seviyorum Güzellik Kraliçesi!"

"Ben de seni seviyorum Tamirci Çocuk."

O sırada Piper'ın aklına dahiyane bir fikir gelmişti.

Olimpos Kahramanları Hogwarts'taWhere stories live. Discover now