⚡️6: "Bana umut verdiğin için."⚡️

499 30 151
                                    

Bu bölümü "kardeşim"  DaughterofAthena13my 'e ithaf ediyorum 🥰

Medya sizce de çok güzel değil mi yaa 🥺

Bölüm daha hızlı gelecek dedim ama yapamadım sanırım özür dilerim

Hadi başlayın canım okurlarım 🧡

♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎

Percy

Percy, Annabeth'i düşünmeden duramıyordu. Piper ona asla tam bir şey söylemiyordu. Percy, bazen Piper'ın cevabı bildiğini ama gıcıklık olsun diye söylemediğini düşünüyordu. Evet, gerçekten harika (!) bir kankası vardı! Tamam, tamam. Piper aslında mükemmel bir arkadaştı. Ama sadece gıcıklık yapmak için böyle davrandığı da olurdu. En sonunda da mutlaka kendini affettirirdi. Hem de büyükonuş kullanmadan! Bir dakika, Percy bundan nasıl emindi ki?

Her neyse Annabeth'i düşünmeyi bırakamamasının nedeni de Piper'dı. Ona asla bildiği şeylerin tamamını söylemiyor, onu şüphe ettiriyordu. Ve Percy bu durumdan mutlu olup olmadığına pek emin değildi. Piper ona minik ipuçları mı veriyor, yoksa onunla dalga mı geçiyordu asla anlayamıyordu.

Bu Percy'i ciddi anlamda sinir etmeye başlamıştı.

Percy yatakta döndü ve düşünmeye devam etti.

İhtimalini.

Belki, minnacık bir ihtimal?

Percy güldü. Kimi kandırıyordu?

Annabeth onu sevmiyordu, asla da sevmeyecekti.

Ama belki, küçücük bir umut, her şeyin daha iyi olmasını sağlayabilir miydi? Her şeyin değişmesini?

☘︎︎♪☘︎︎♪☘︎︎♪☘︎︎♪☘︎︎♪☘︎︎♪☘︎︎♪☘︎︎♪☘︎︎♪☘︎︎♪☘︎︎♪☘︎︎♪☘︎︎♪☘︎︎♪☘︎︎♪☘︎︎♪☘︎︎♪☘︎︎♪☘︎︎♪☘︎︎♪☘︎︎

Nico

Nico di Angelo, Slytherin erkekler yatakhanesinde uyumaya çalışıyor muydu? Tartışılırdı. Uyursa kabus göreceğini bildiği için sabaha kadar uyanık kalmaya kararlıydı. Kabus görmek istemiyordu. Acaba bu sefer ne görürdü? Will'in yanında bir kızla onu istemediğini söylemesini mi? En yakın arkadaşları Reyna, Leo ve Thalia'nın, onu dışlamasını ve ona kırıcı şeyler söylemesini mi? Nico, artık rüyalarında bu tür şeyler görmeye alışmıştı. Ama hala canını yakıyorlardı. Aslında biliyordu aşık olduğu çocuğun da en yakın arkadaşlarının da böyle şeyler yapmayacağını. Yine de, içine bir kuşku düşürmüyor değildi. Şu lanet kabuslar. Aslında uykusuzdu, çok uykusuzdu. Ama uyumak istemiyordu. Uyursa biliyordu ki-

Nico cümlesinin sonunu beyninin içinde bile getiremeden uykuya yenik düşmüştü.

♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕♕

Annabeth

Annabeth Ravenclaw kızlar yatakhanesinde kitap okuyordu. Yarının Pazar olduğu ve tüm ödevlerini bitirmiş olması gerçeğinin rahatlığıyla, istediği kadar geçe kalabilirdi. Zaten uyuyamıyordu. Kitap da okuyamıyordu aslında, ortak salondan çok ses geliyordu.

Genellikle sessiz olarak bilinen Ravenclaw'ların ortak salonunun da gece 01.30 da ıssız bir ada kadar sessiz olacağını düşünmüştünüz değil mi?

Olimpos Kahramanları Hogwarts'taWhere stories live. Discover now