2.4

3.6K 50 6
                                    

Gece saat  03:24

Birazcık da olsa uyuduktan sonra tuvalete kalktıktım. Yine içimde bir sürü şüphe vardı. Artık beni uyurken bile rahat bırakmıyordu bu düşünceler.

...

Merakıma yenik düştüm ve yine aşağı indim. Yine aynı şekilde mutfağın kapısının önünde dikildim. Kapıyı biraz araladım ve içeri baktım. Yine aynı şekilde içerdeydi. Camın kenarın da dışarı bakarak telefonla konuşuyordu. Aynı şeyleri konuştuklarına emindim ama duyamıyordum. Gerçekten kısık sesle konuşuyordu. Anlamam gerçekten imkansızdı arada bir gülüşünü duyuyordum. Ama başka hiç bişey duyamıyordum.

Bende bunun üstüne odama dönme kararı aldım. Yukarı çıktığım zaman direk odama girdim ve ışığı yaktım. Yatağım da kardeşim oturuyordu. Onu görünce birden korktum yani doğal olarak.

Yanına gittim ve oturdum. Ardından burda ne aradığını sordum. "seninle konuşmak istiyorum"dedi. Bir derdi olduğunu düşündüm ve ne konuşmak istediğini sordum. Hiç dolandırma yapmadan direk konuya girdi." seninle konuşmak istediğimi söyledim çünkü üvey annenin ne iş yaptığını biliyorum" dedi. "onun bu işi planladığı kişiyi bilmiyorum ama bunu para için yaptığını biliyorum" dedi.

Eğer bunu biliyorsa neden beni bu kadar beklettirdi. O bana ben ona bakarken kardeşim önünü döndü ve "yarın konuşuruz" dedi. Ben her şeyi şimdi daha anlatmasını istiyodum. Ama minik kardeşimin gözlerinden uyku akıyordu. Bende hiç üstelemeden kabul ettim ve onu odasına gönderdim.

O odasına gittikten sonra bende yatağıma yattım ve gözlerimi kapatıp uyumaya çalıştım...

(Bölüm yine kısa oldu, üzgünüm. Zaten gece ile geçen bölümleri kısa yapıyorum. Hikaye bilgilendirmesi gibi. Neyse yarın yine yazıcam o zaten daha uzun olucak. Yarınki bölüm görüşürüzz... Sizi seviyorummm... 💜❤️💜)








Üvey AnnemHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin