1.7

4.4K 60 6
                                    

Telefonuma gelen bildirim sesiyle düşüncelerimden uzaklaştım. Mesaj gelmişti. Bildirimin üzerine dokunup mesaja gittim. Mesaj babamdan gelmişti.
Mesajda "selam kızım, nasılsınız?" yazıyordu.

Whatsappta çevrimiçiydi. Bende mesaj yazmaya üşendim ve onu aradım.
Nasılsınız diye sordu bende iyiz dedim. Normal klasik telefon konuşması işte, çok uzatmatayalım.

...

Babamla konuştuktan sonra aşağı indim. Ortalıkta kimse gözükmüyordu. Bu konuda biraz da olsa rahatlamıştım. Sabah yaşadığım olaylar ikidebir aklıma gelip beni sinir ediyolardı. Boşvermeye çalışarak kendimi o rahat deri koltuğa attım.

Kumandayı sabah bıraktığım yerden alıp televizyonu açtım ve rastgele bir film izlemeye başladım. Filmin konusu bir kadının ailesinin ardından iş çevirmesiydi. Aynı benim şu anki durumum gibi.

...

Filmin bitmesine yaklaşık 15 dakika varken üvey annem yanıma gelip birden yanağımı öptü. Hem şaşırmamın etkisiyle hemde bu kim diye gözlerim fal taşı gibi açılmış şekilde o tarafa doğru döndüm. Yüz ifademe güldü ve kafasını omzuma koyup benimle film izlemeye başladı.

...

Film bittikten sonra bana filmin konusunu sordu. Bende anlattım. Başta pek belli etmesede biraz şüphelendi ama sonra iyiymiş diyerek beni onayladı.

Başını yukarı aşağı sallarken o kadar tatlı ve masum duruyoduki. Onu her zaman korumam altında tutmak istiyodum. Onun bu planı benim her an aklıma geldiğinde kalbim bin parçaya ayrılıyodu. Anlayacağınız ondan hem nefret ediyodum, hemde içimden ona tapmak geliyodu. Her şeyi çok güzeldi ama dün gece olanlar beni hayattan soğutuyodu.

...

Kumandayı elime alıp başka bir film aramaya başladım. Ben film ararken bana baktığını hissettim. Kafamı onun olduğu yöne çevirdiğimde yanılmadığımı anladım.
Büyülenmiş gibi bakıyordu. Ama bunlar bence sahteydi. Sadece benim ona aşık olmam içindi ama ben ona çoktan aşık olmuştum. Ama şimdi nasıl uzaklaşıcağımı bilmiyodum. O belki benden büyülenmemişti ama ben ondan çoktan büyülenmiştim.

Film bulduğumda filmi başlattım. Tam filme odaklanmıştım ki bana cevap veremiyeceğim bir soru sordu. Sorusu tam olarak böyleydi. "Bana karşı bişeyler hissediyomusun?" bence sorunun cevabı çok netti. Ama o bundan emin olmak için soruyordu. Ben cevap vermedim daha doğrusu veremeedim. Dilim tutulmuştu. Sevdiğim kadından dün gece çok iyi bir darbe almıştım. Ama bilincim bunu kabul etmiyodu.

...

Akşam saat 10 sularında uykum gelmeye başladı. Esnemeye başlamıştım.

Odama çıkma kararı aldım. Odaya çıkarken kolumdan tutan bir elle kafamı arkaya döndürdüm. Kolumdan tutan kişi tahmin edebileceğiniz gibi üvey annemdi. Beni kendine çekti ve dudaklarıma yapıştı. Bişeyden şüphelenmesin diye ona karşılık verdim.

Beni yavaştan mutfağa doğru götürmeye başlamıştı. Ama ben bunu geç fark etmiştim. Uykunun verdiği yorgunluk ve onun dudaklarımda bıraktığı hisle farkına varmam geç olmuştu.

Mutfağa girip arkadan kapıyı kilitledi. Beni sert bi şekilde buz dolabına doğru itti. Birden olduğu için şaşırmamı gizleyemedim.

Şu an aklıma gelenlerle kendime gelmeye başladım ve o sanırım benimle ilişkiye girmek istiyodu. Bunu anlamak aslında pek zor değildi. Bana olan bakışlarından bunu anlayabiliyodum. Uyku beni acayip derecede basmıştı. Ama şu anlık belli etmemem gerekiyodu. Ona istediği şeyin birazını vermem gerektiğini düşündüm.

...

Ben buzdolabında sinek gibi yapışıkken bana doğru geldi ve beni yine sihir etkisi veren dudaklarını dudaklarımla buluşturdu.

Tabiki onun üstümde olmasını istemiyodum. Eğer böyle olursa ben değil o kazanırdı. Yerlerimizi bir hamlede değiştirdim bu sefer buzdolabıyla benim aramda o vardı.

Dudaklarına yapıştım ve onu daha sert öpmeye başladım. Elleri ensemdeki saçlarımı çoktan çekmeye başlamıştı. Bende saçlarımı çekmenin cezası olarak onun alt dudağını ufacık ısırdım. Ama o bu ufacık ısırmaya karşı inledi. Hem kendimin hemde onun ıslandığını hissediyodum. Ama kendime hakim olmalıydım. Bu yüzden dudaklarından ayrılıp kısık sesle "uykum var, yarın sana söz veriyorum istediğini yapıcam" dedim o ufak bir oflama çekerek başıyla onayladı.

Yanağına ufak bir öpücük bırakarak mutfağın kapısına doğru ilerledim. Kapının kilidini açıp odama doğru yol aldım.

Kendimi yatağa atıp tam uyuyacakken aklıma benim mutfakta ona dediğim şey aklıma geldi. Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum ama belki bir bahane bulurum diye düşünerek kendimi uykuya bıraktım.

(bu seferlikte bu kadar oldu. Daha bir sürü şey var aklımda. Yarın yine bölüm atıcam.
Yarınki bölümde görüşürüz. Sizi çok seviyorumm...💜❤️)



Üvey AnnemHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin