1.6

4.5K 66 4
                                    

Çok uyumadım yine 1-2 saat sonra kalktım. Hala üvey annemin sözleri beynimin içinde yankılanıyodu. Gerçekten hiç bir zaman böyle düşünmemiştim. Böyle bişey aklımın ucundan dahi geçmemişti.

Bunları aklımın bir köşesine bıraktım ve aşağı indim. Üvey annem koltukta oturmuş telefonuyla ilgileniyodu. Arkasından sessizce yaklaşmayı düşündüm. Ama beni fark ederse bu kötü olucaktı. Onun ne işler peşinde olduğunu öğrenmem gerekiyodu. En azından ailemin güvenliği için. Hala ona karşı olan davranişlarımı değiştirmicektim.

...

Her şey normalmiş gibi yanına oturdum. Bir taraftan da çaktırmadan telefonuna göz ucuyla bakıyordum. Biriyle yazışıyordu sanırım. Ama ne yazdıklarını göremiyordum. Sanki benim bunu yapıcağımı biliyomuş gibi telefonun arkasını bana doğru gösteriyordu. Bende doğal olarak ne yazdığını göremiyodum.

...

Bir mesaj daha yazdı ve telefonu kapatıp koltuğun yan tarafına sehpanın üzerine bıraktı. Bana doğru baktı ve gülümsedi. Bende hiç bişey duymamış ve görmemiş gibi ona gülümsedim. Gerçekten tam bir oyuncu gibi oynuyodu rolünü. Bu zamana kadar hiç bişeyi çaktırmamıştı.

Biraz daha yanıma doğru yaklaştı. Üstünde dizlerinin üstüne gelen bir elbise vardı. Evde elbise giymek bence çok rahatsız edici. Yani neden evde elbise giyersinki?
Bacak bacak üstüne attı ve elbisesini biraz daha bacakları görünücek şekilde açtı.

Aklı sıra sanırım beni etkilemeye çalılıyodu ve bunu başarıyodu. Ben onun bacaklarına bakmamaya çalışıyodum. Bu yüzden yanından kalkıp kumandayı aldım. Geri dönüp oturduğumda biraz daha uzağına oturdum. Bilirsiniz hiç bişey çaktırmamam gerekiyodu.

....

Ama sanırım benden şüphelenmeye başlamıştı. Bakışları yanından kalmadan önceki bakışlarından çok çok daha değişikti. Yani yanından kalkmadan önceki bakışları beni istiyomuş gibiyidi ama şimdi bana bir suçluymuşum gibi bakıyordu.

Bende bişey şüphelenmesinden korktum ve elimi onun elinin üstüne koydum. Bunu yaptıktan sonra bakışları biraz yumuşadı. Bir an gerçekten akşam beni onu izkerken gördüğünü sandım. Ama iyiki yanılmışım.

Benim elim onun elinin üstündeyken bana doğru daha da yaklaştı. İçimden resmen biri gelsin diye dua ediyordum. Ama benim dualarım hiç bir zaman kabul olmazdı. Ve yine kabul olmadı.

Sabahın yine erken saatleri olduğu için kardeşimde uyuyordu. Bana yardım edicek kimse yoktu. Daha doğrusu beni bu ortamdan kurtarıcak kimse yoktu.

...

Resmen artık dibime kadar gelmişti. Bacaklarımız biribirine değiyordu. İnanın bana çok iyi rol yapıyordu. Resmen bir oyuncudan bile iyiydi.

Bir elini bacağımın üzerine koydu. Diğer eliniyse boynumda dolanırmaya başladı.

Resmen o bana dokunurken titriyodum. Oda bunun farkındaydı ve beni daha fazla tahrik etmeye çalışıyodu. Gece duyduklarım yine beynimin içinde yankılanıyodu.

...

Biraz daha elleri boynumda gezdikten sonra  bacağımdaki elini boynuma koydu ve kucağımda yerini aldı. Resmen şu an kendimi çok aciz ve çaresiz hissediyodum.
Ama bişey de belli etmemeliydim. Bu yüzden o kucağıma çıktıktan sonra ellerimi beline koydum. Oda kollarını boynuma doladı. Sonra yavaş yavaş dudaklarıma doğru eğildi ve dudaklarıma yumuşak bir öpücük kondurdu sonra geri çekildi.

Bidahaki hamleyi benden beklediği bariz bir gerçekti. Bende bişey fark ettirmemek için daha fazla beklemeden dudaklarına yöneldim. Dudaklarını öpmeye bsşaldıktan sonra sanırım refleks olarak kendini bana bastırdı.

Çok geçmeden de araya dilini de kattı. Tabi bende. Biraz öpüştükten sonra nefes almak için dudaklarımızı birbirinden ayırdık.

O sıra içimde kardeşimin buraya gelmesi korkusu da vardı. Zaten odasından çıkar çıkmaz bu oda gözüküyodu.

Bu yüzden ona durmasını söyledim. Oda şaşırmış olacakki bana anlamsız bakışlarını sunarak "neden" dedi. Bende "kardeşimin gelmesinden korkuyorum" dedim.

Sanırım buna bozuldu çünkü kucağımdan indi ve yukarı çıkıp banyoya daldı.

Gerçekten sanırım o bakışlardan anladığım kadarıyla ağır bir trip yedim ve kendimi affettirmem zor olacak.

O yanımdan ayrıldıktan sonra bende yukarı çıktım ve odama girdim. Günlüğümü açıp okumaya eski günlerde yazdıklarımı okumaya başladım. Tabi buna ne kadar okuma denirse. Aklımda sadece dün gece duyduklarım ve az önce yaşananlar vardı.

Böyle bişey olacağı hiç bir zaman aklıma gelmedi. Daha da kötüsü inşallah biri için çalışmıyordu. Ondan daha da kötüsü umarım aileden birini öldürmek gibi bir planı ya da planları yoktu.

Eğer böyle bişey olursa ne yapacağımı bilmiyordum...

(akşama başka bir bölüm daha atıcam. Akşamki bölümde görüşürüz. Sizi seviyorummmm...💜💜)

Üvey AnnemWhere stories live. Discover now