1.2

9.3K 84 27
                                    

Sabahın köründe yan odadan gelen müzik sesiyle uyandım,yani sabahın körü dediğime bakmayın saat sabah 9-10 gibi.Bu saatler benim için sabahın körü olur.Ama evdekiler için sabahın körü değil de öğle vakti.Neyse konuyu uzatmayalım.

Benim yan tarafımda kardeşimin odası var.O her zaman a-pop şarkılar dinler.Örneğin;The Weeknd, Taylor Swift, Eminem, Selena Gomez gibi.Bense o tür şarkıları dinlemem ama severim.En azından anlamları çok güzel.Sanırım bu seferde Selena Gomez'in yeni çıkan şarkısını dinliyodu.Ama bunu 'yüksek sesle' dinlemese iyi olurdu.

Neyse sabahın köründe şanssızlık gene beni tutmuştu.Bende aşağı inip biraz daha şansızlığın beni bulmasına izin verdim.Evde kimse yoktu,yani en azından kardeşim ve ben dışında kimse yoktu.Bende gene yukarı çıkıp kardeşimin odasına gittim.Ben kapıyı tıklattım ama o müzik sesinden duymadı biraz daha sert tıklattım.Gene duymadı en sonunda bende direk odaya baskına gelmiş gibi daldım.Kardeşim odada deli deli dans hareketleri yapıyordu.Beni görünce müziğin sesini kıstı ve bana dönüp"ne giriyon be odama kapıyı tıklatmadan!?"diye bana çıkıştı.Bende sakin bir ses tonuyla"ben kapıyı tıklattım ama sen duymadın"dedim.

------------

Kardeşimle 2-3 saat güle eğlene geçirdikten sonra ben gene aşağı indim.Sanırım üvey annem eve gelmişti.Çünkü çantası ve hırkası koltuğun hemen kenarındaydı.Mutfağa gitmiş olduğunu düşündüm ve mutfağa gittim.Gerçektende tahmin ettiğim gibi üvey annem mutfaktaydı.Yüzünü asmış çok tatlı bir şekilde yemek yapıyordu.Yanına gittim ve içimden geldiği için onu yanağından öptüm.Oda birden bire onu öptüğüm için şaşırdı.Şaşırdığını onu tanımasanız bile anlayabilirdiniz.Çünkü duyguları her zamam yüzünden okunabilirdi.

Üvey annem bana doğru döndü ve bir müddet yüzüme düz ve duygusuz bir şekilde baktı.Sonra birden bire benim canımı çıkarırcasına bana sarıldı ve beni sıktı.Bir an için kaburga kemiklerim kırıldı sandım.

-------

Beni saldığı zaman derin derin nefesler alıp verdim.Üvey annem çok sıktığını fark etmiş olacakki benden özür diledi ve tekrar yemeğine döndü.Bende onun canının sıkkın olduğunu düşünerek onu yanlız bıraktım.

Ben bu kadar olay yaşamışken akşam olması sinirimi bozuyordu.Akşam olduğunu babamın gelmesinden anlamıştım.Üvey annemde o yüzden yemek hazırlıyordu.
Benim jeton her zaman sonradan düşer buda bilginize.

Biz ailecek yemek yedikten sonra herkes odalarına dağıldı.Bende zaten her zaman uyandığım saatten daha erken uyandığım için odama çıkar çıkmaz kendimi yatağa attım ve uyudum.

Burda biraz kendi hayatımdan da birşeyler yazdım mesela benim kardeşim de a-pop fanı ve ben değilim ama yinede seviyorum. Neyse umarım bu bölümü beğenmişsinizdir.Bir dahaki bölüm görüşürüzz...💜

Üvey AnnemWhere stories live. Discover now