2.2

3.7K 55 15
                                    

Öğlen uyandıktan sonra yine banyoda işlerimi halledip aşağı indim. Görünür de kimse yoktu ama mutfaktan sanki bir şeyler kızarıyomuş gibi rahatlatıcı sesler geliyodu. Televizyonun karşısına oturmaktan vazgeçip, mutfağa gittim.

Mutfatkta üvey annemi bekliyodum ama kardeşim ordaydı. Bende parmaklarımın uçlarına basa basa yanına gittim. Arkası dönük olduğu için beni fark etmedi bile. Tam arkasına geçip birdenbire ellerimle belini tuttum. Onun da buna tiki olduğu için nerdeyse tavana kadar zıpladı. Sonra arkasını dönüp bana bir güzel "piç" lafını yapıştırdıktan sonra ayağını arkaya doğru savurup önüne döndü. Ayağı burnuma vurucaktı ama son anda kafamı geri çektim. Bana piç demişti ama kendi 1000 kat daha piçti. Neyse bu kadar küfür yeter.

Biraz daha kıkırdadıktan sonra yine arkasından yaklaştım ve omzuna çenemi dayayıp yaptığı yemeğe baktım. Patates kızartması yapıyodu. En sevdiğim yemeklerden biriydi. Bide onu ketçap ya da sütlü çikolataya bandırınca çok güzel oluyodu. Yeme de yanın da yat yani.

...

Yemek hazır olduktan sonra ikimize de birer tabak alıp patates kızartmalarını o tabaklara  koydu. Ardından masaya yerleştirdi. Bende fırından çikolatayı çıkardım. Çikolatayı masaya koyduktan sonra buz dolabından kolayı çıkarıp ikimize de birer bardak koydum. Beraber masaya oturduk. Gerçekten çok çok sağlıklı bir masaydı bu.

...

Yemeklerimizi yedikten sonra benim üşengeç kardeşim tuvalete gidiyorum diye mutfaktan çıktı. Bulaşıklar da bana kalmış oldu. Ama bende üşengeç olduğum için onları iki dakika suya tutup bulaşık makinesine attım.

Sonra yine klasik olarak televizyonun karşısına geçtim. Güzel bir komedi filmi açıp izlemeye başladım. Artık gerçekten içten bir şekilde gülmek istiyodum. Planladığım gibi de oldu. Gülerken yerlere yattım. En sonunda film bitti üzüldüm ama bir taraftan da çok iyi gülmüştüm. Daha fazla gülersem kahkaha krizi geçiricektim. Hatta gülmekten ağzım yorulmuştu.

Yukarı çıkıp telefonumdan müzik dinlmeye başladım. Bugün üvey annemi hiç görmemiştim. Nerdeydi acaba? Kim bilir belki telefonda konuştuğu şahısın yanına gitmişti. Adam ya da kadın mı bilmiyordum. Bu yüzden şahıs diye bahsediyorum.

...

(bu sefer dicek bir şeyim yok. Yine kısa oldu biliyorum. Yarınki bölüm görüşürüzz...Sizi seviyorummm... 💜❤️)




Üvey AnnemWhere stories live. Discover now