...21...

2.6K 72 8
                                    

Když jsem se probudila. Tak jsem byla v naší měkké posteli a kolem mého břicha omotanou Justinovu ruku. Ani nevím jak jsem se sem dostala! 

Ale nijak extra to řešit nebudu. Jemně jsem ho odstrčila a ruku dala dolů. Vstala jsem z postele a přehodila přes sebe Justinovu košili. Podezřívavě jsem se koukla na Justina protože sebou cukl ale dál tvrdě spal. 

Sešla jsem dolů a měla v úmyslu udělat snídani. Vím že je tu jídla až nad mraky ale stejně jsem čuměla do té ledničky asi půl hodiny a nevěděla jsem . Nakonec jsem se rozhodla pro jednoduchou variantu a to palačinky. Snad to nedopadne jako minule a nebudu vypadat jako černoch. Nic proti nim mám je ráda. Pokud jsou na mě hodný třeba jako Lil.

Příprava mi trvala asi 5 minut a úpravy taky tak 5 minut. Naservírovala jsem to na dva talíře a šla překvapit Justina snídaní do postele. Otevřela jsem dveře a měla jsem co dělat abych jsem se nerozesmála nad Justinem který má otevřenou pusu a vypadá jak ulízlá rybička která plave v tý velký postely. Jednu nohu měl vyhozenou z postele a já jen čekala kdy z té postele spadne.

3 - už se pomalu naklání

2- dolů z postele mu trčí i ruka

1 - a už letí dolů

Odpočítávala jsem si chvíle kdy spadle a na mé překvapení mi to i vyšlo. Přesně když jsem odpočítala nulu Justin už ležel rozvalený na podlaze s údivem ve tváři. Rozespale na mě koukl a ušklíbl se na mém vítězném úsměvu který jsem měla.

" Snídaně do post.... na podlahu " rychle jsem se opravila a začala jsem se smát na plné kolo. Sotva jsem udržela tác v rukou. Ještě že se nerozlil ten džus.

Justin ke mě přiběhl a tác s jídlem si vzal a vklouzl pod peřinu. Zasmála jsem se a přisedla jsem si. Neskončilo to tak jak jsem se obávala. Takže v pohodě, žádný stres.

" Justine ? Co budeme dnes dělat ?" zeptala jsem se zvědavě.

" Koukni do šatny " mrkl na mě . Nechápala jsem co tím chce naznačit ale když jsem otevřela naší společnou šatnu pochopila jsem.

Nádherné krajkové dlouhé šaty až po zem v černé barvě se vyjímali v šatníku. Byly tak nádherné že jsem se na ně musela chvíli koukat než jsem dokázala odtrhnout zrak. Mezitím se kolem mého pasu obmotali Justinovi ruce. 


" Líbí ?" zeptal se mě Justin


" ano... moc, jsou opravdu krásné ale museli tě stát hodně Justine já nechci aby si mi platil věci protože potom.... " nenechal mě dopovědět protože mě umlčel krásným polibkem.


" žádné vymlouvání krásko , mě je jedno co si o nás budou myslet ostatní. Pro mě jsme hlavní my a to že tě miluji" touto větou mi doslova vybyl dech na pár sekund.


Cítila jsem v srdci takovou plnost . Konečně jsem našla svou polovičku která by mě nikdy neměla zradit ale nenechám se zmást. Přeci jen chlapi jsou nenasytní a když jim někdo třeba dva týdny nedá tak si najdou jinou holku a tu před tím nechají. Nezajímají se jak se bude cítit osoba která je měla ráda nebo dokonce milovala. Ne nevěřím chlapům ... A já si myslím že se to ani nikdy nezlepší.



" Bell ? Si v pořádku já vím že je to docela brzo a nečekám že mi to řekneš nazpět. Chápu tě. Přeci jen si měla vztahy kde tě chlapi jen využily a když se jim to nepovedlo tak tě prostě odkopli. Ale já ti chci ukázat že já takový nejsem. Budu ti to říkat každý den než to pochopíš a nejen to já ti to chci i dokazovat jak tě strašně moc miluji. Každý den ti budu prokazovat to že bych ti nikdy neublížil a nenechám nikoho aby ti ubližoval ano ?" nebyla jsem schopná slova ! Jen jsem přikývla hlavou aby pochopil že jsem ho poslouchala.  Po chvilce jsem se odvážila promluvit sice nevím jestli se mi nezlomí hlas .


" Děkuji , za všechno !" usmála jsem se a silně jsem ho objala. Obejmutí mi opětoval a dával mi lehké polibky do vlasů. 

" kam mě vezmeš ?" usmála jsem se 

" to bude překvapení " mrkl na mě a odkráčel si do ložnice. Sice jsem strašně napjatá z toho kam mě vezme ale i tak jsem to na sobě nedala znát. Přišla jsem blíže k těm šatům a šla je omrknout. Mají volné záda a zepředu Krajkový vršek od hrudníku až dolů jsou čistě černé a na boku mají sponu ze stříbra. Rukou jsem přejížděla po hladkém povrchu a v tom jsem si všimla rozparku který je od stehna až dolů takže budu mít odhalenou levou nohu . ( obrázek v mediích )

Přišla jsem dolů za Justinem který právě koukal na nějakou telenovelu.  Přisedla jsem si k němu a pořádně se k němu přitulila. Objal mě svými velikými ručkami a přitáhl si mě blíže k sobě.

" kdy pojedeme ?" zeptala jsem se na docela závažnou otázku !

" ve 4 vyrážíme lásko" usmála jsem se nad tím jak mě oslovil.  Koukla jsem se na hodiny které byly pověšené nad televizí. Hmm 11 hodin to je ještě času.

" a vážně mi neřekneš kam jedeme ?" koukla jsem se na něj štěněcími očky.

" Ne lásko, dozvíš se to až tam dorazíme ale jedno ti prozradím. Moc daleko to odsuď není. " pohladil mě po vlasech.  Jen s malinkým povzdechem jsem si položila hlavu na jeho břicho a koukala na tu blbou telenovelu která mě ale absolutně nezajímala. Po půl hodině jsem skoro usnula tak jsem se rozhodla že Justina přemluvím k nějakému pohybu.

" Justine budeme něco dělat . Tohle je extra nudný " koukla jsem se na něj a ještě abych dodala vážnost svých slov tak jsem nahodila znuděný výraz alá jdeme něco dělat!

" no konečně taky mě to nebavilo ale myslel jsem že tebe jo tak jsem tě nechtěl vyrušit " zasmál se a já s ním.

" to je od tebe milé " cvrnkla jsem mu po nose

" pro tebe vše " on mě na oplátku políbil na můj nosík.

" tak co budeme dělat ?"  optala jsem se znova 

" zazpíváš mi ?" myslíte si že jsem to říkala já ? Jste na omylu on se mě ptá jestli mu zazpívám já ? Slavný zpěvák Justin Bieber se mě ptá na tohle ? Jsem v prdeli !

" Justine ale já zpívat neumím a nechci se před tebou ztrapnit." začervenala jsem se a sklopila jsem hlavu. 

****

Nakonec mě přemluvil abych mu zazpívala. Víte jak to dopadlo ? Nakonec prostě zpíval on. Zazpívala jsem jen jednu píseň a Justin si mě nemohl vynachválit ale podle mě to bylo hrozný ! Chtěl mě donutit abych zpívala ještě jednu ale to už jsem mu prostě vyškrtla z mysly. Já jsem se potom pohodlně usedla do krásného koženého křesla a nechala se unášet Justinovým krásným hlasem! Takový malý koncert jen pro mě. Byly to překrásné písně a tak jsem skoro usnula. Po obědě jsme jen blbly a já jsem se ve 2 vyplížila připravovat.

Právě teď sedíme v Justinově autě a on mě někam neznámo kam odváží. Sedíme tu asi 15 minut. Na sobě mám ty šaty a doplňky vlasy jsem si rozhodla vyžehlit a nechat rozpuštěné. Nervozita ve mě stoupá každou sekundou strávenou s Justinem ale nenechávám to na sobě poznávat. Jsem zvědavá co si pro mě přichystal.

Nakonec jsme přišly k nějaké pláži.  Když jsem zahlédla molo které je krásně ozdobené asi jsem přestala dýchat! Taková krása. Když jsme přišly blíže tak tu byla mála kapela která se skládala ze 3 členů kteří hrají na housle. Je tu stůl a parcela na tanec. 

Justin mi jako správný gentleman odsunul židli a já si tak mohla sednout. Jeden kluk k nám přišel s podnosem který po čase odhrnul a tak nám ukázal jídlo. 

Úžasně jsem se bavila. Příjemná atmosféra která kolem nás poletovala. Potom jsme tancovali uprostřed parketu jako největší tanečníci. Až do hluboké noci.

What ...? Kde žijí příběhy. Začni objevovat