...36...

1.5K 56 7
                                    

Ráno jsem se probudila s bolavou hlavou. Pomalu jsem  se pokusila sednout z postele a koukla jsem na budík kolik je hodin.

5 hodin ráno... co to se mnou k sakru je skoro vždy se probouzím až kolem 10 ale teď? Pokusila jsem se znovu usnout ale nepodařilo se mi to. Pořád se mi otevíraly oči. Vstala jsem a za hlasitého naříkání jsem šla do koupelny ze sebe udělat člověka.

Když jsem se koukla do zrcadla tak jsem skoro dostala infarkt. Moje ranní já obyčejně vypadá jako zombie, ale dnešek? Moje oči měly červený nádech ještě z breku. Tváře napuchlé. Celkově jsem měla obličej až nepřirozeně bledý a rty ošklivě vyschlé. Co se k sakru stalo že vypadám ještě hůř jako zombie ?

Pokusila jsem se trochu se zkulturnit ale bohužel mi to nešlo. Sice jsem už vypadala o něco lépe no pořád to nebylo ono. Něco mi chybělo a já jsem přesně věděla co...

Sešla jsem dolů do krámku s kabelkou a mobilem v ruce. Nemohla jsem se divit že tu nikdo nebyl. Bylo 7 hodin ráno a normální lidé teprve vstávaly. Vyšla a zamkla jsem za sebou krámek. Moje kroky směřovaly na gynekologii. Jak jsem řekla už bylo 7 ráno a jak jsem si zjistila na notebooku tak už mají otevřeno. 

Rychle jsem přešla pár ulic. Naštěstí jsem to neměla daleko takže jsem s mou šikovností ani nezabloudila a ani mě nezajelo auto. Otevřela jsem mohutné dveře a vešla na recepci kde stála mladší sestřička a klábosila s jednou za pultem.

" Dobré ráno, mohla bych se zeptat kde je gynekologie ?" sestřička které bych tipovala kolem 20 možná méně se na mě otočila ve tváři měla ospalý výraz. Pokusila se o úsměv ale vyšel z toho jen úšklebek. 

"  Dobré, jste objednaná ? Shodou okolností tam zrovna pracuju ale nikdo ještě takhle brzo nepřišel. Jste rekordmanka." malinko jsem se pousmála.

" nejsem objednaná, právě jsem přijela" už mě vedla pár uličkami které měly takový ten nemocniční nádech a já se tu necítila vůbec příjemně. 

" aha a zůstanete tu déle ?" zeptala se se zájmem a až trochu trapně si mě začala prohlížet. Malinko jsem sklonila hlavu.

" nejspíš ano " 

" dobře jen ... můžu se zeptat ?" trošku jsem sebou trhla. Skoro pokaždé když se mě někdo zeptal na tuhle otázku tak to nevěštilo nic dobrého.

" a-ano ?" najednou se zastavila a stoupla si přímo přede mě"

" ty si Bella Werner ?" trochu přivřela oči a zkoumala mou reakci. Ale jedno mě zaráží... proč vždycky když zjistí kdo jsem tak mi začnou tykat ?

" ano proč ?" viděla jsem záblesk v jejích očích

" pane bože..... "zakryla si pusu aby nezačala křičet a pospíchala mě obejmout. Nechápala jsem co chce dělat. "pane bože , no do prdel.. pardon" začala se trochu uklidňovat.

" ty si přítelkyně Justina Biebera" začala znovu vyšilovat a při tom mě až trochu moc pevně svírala v náručí.

" ano " snažila jsem se být příjemná ale uznám to ... moc mi to nejde i když nejde na ni nijak poznat že by ji to vadilo.

" proč si od něj utekla ?" tahle otázka mě dost zaběhla. Cítila jsem jak má pokožka bledne a jak se mi pomalu zatmívá před očima. Už nic necítím a jen padám do jakéhosi černa.

****** 

Hlavou se mi honí hodně otázek. Jak to ví ??? Tohle byla ale ta základní na kterou sem chtěla znát odpověď. Pokoušela jsem se otevřít oči a pomalu si zvyknout na světlo které mě ihned oslnilo.

Pár krát jsem zamrkala a zkoušela si zvyknout. Po pár okamžicích jsem se vzpamatovala. 

Sedím na nějakém lůžku a kolem sebe mám asi pět doktorů. Nechápu k čemu potřebuju takový arzenál. Zapřu se o postel ale znovu se mi zatočí hlava a s pomocí jednoho z doktorů padám zpět na postel.

" musíte pomalu slečno" usmál se na mě starší doktor. Nechápavě jsem se koukla na ostatní doktory kteří jen postávali opodál a o něčem diskutovali.

" co se stalo" promluvila jsem nakřáplým hlasem.

" omdlela jste a ošklivou náhodou jste se nepěkně bouchla o stolek který byl vedle vás a bohužel do bříška" řekl smutně doktor. 

" C-c-co ? Sta-lo s-se něc-co dítěti?" začaly se mi klepat končetiny a hned jsem pocítila tu známou tekutinu na tváři. Slzy...

*********

Co si myslíte že se stalo Bell a nebo dítěti ? :O :) Budu ráda za každý komentář :) 

Hope you like it <3

What ...? Where stories live. Discover now