...2... ✓

3.7K 104 3
                                    

crrrrr crrrrrrr crrrrrrrr ...

"Do prdele já ten budík zabiju! " zařvala jsem přes celý barák.

"Bello ... trochu vychování!" zařvala na mě mamka nejspíš z ložnice.

Koukla jsem na hodiny. Bylo půl 6 ráno...

 Proč vstávám tak brzo? Protože letadlo odlétá v 8:00. A jak se znám, tak to bude na těsno.

Pomalu jsem slezla ze své pohodlné postele a s nechutí šla do své koupelny. Vzala jsem si kartáček a začala moje každodenní rutina.

Po asi půl hodině strávené v koupelně jsem konečně vlezla do pokoje a vybrala jsem si svůj dnešní out-fit. Černé kalhoty s vysokým pasem a béžový crop top. K tomu černé sako. Zbožňuji takový styl. Elegantní a lehce sportovní typ oblečení. Sice jsem měla odkryté břicho ale ráda se ukazuji když můžu. Ještě si k tomu vezmu mé nejoblíbenější boty na jehlách. Jsou tak pohodlné že když je nosíte myslíte si že máte na noze jen nízké boty na klínku. Vážně a ještě ke všemu jsou krásné a perfektně mi ladí k tomu co mám na sobě. Jsou černé a zespodu jsou béžové.

Vzala jsem svůj kufr a šla jsem dolů po schodech. Už na mě čekali rodiče. Táta mi hned vzal kufr a šel ho odnést do auta. Já jsem se mezitím šla rozloučit s mamkou.

"Bude se mi po tobě stýskat zlato a moc ti to sluší. Ale nebude ti zima na břicho ?" A zapnula mi jeden knoflík u saka. Celá moje mamka. Zasmála jsem se a objala jí.

"Ty mi budeš taky chybět ale za týden mě tu máš ... no ale co já vím. Potkám super kluka a třeba se k němu nastěhuji, vezmeme se a budeme čekat mim.. " to jsem nedořekla

" No to si zkus." Přišel Táta. Já jsem se hlasitě zasmála.

" Neboj tati" Zase jsem se na něj pověsila a houpala nohama. Chudák. 

" Tak ahoj maminko moje milovaná " Dala jsem jí ještě pusu na líčko a s tátou odešla do auta. Cesta autem proběhla v tichu. Oba jsme měli o čem přemýšlet. 

" Bell ?" poprvé se mnou promluvil když už parkoval

" No?"

" Doufám že ti to nebude vadit ale já musím pracovat když budeme v Londýně. To znamená posilovna a focení. No a jelikož ty Londýn neznáš takže tě nemůžu nechat samotnou což znamená že tam půjdeš se mnou. Kluky s kterýma pracuj už znáš a pár výjimek tam bude ale ty se s tím vypořádáš a můžeš si taky zacvičit " mrkl na mě a já jsem si vzpomněla na mé předchozí zkušenosti a trochu mě zamrazilo. Sakra

----

" Slečno probuďte se prosím. Přistály jsme " pomalu jsem otevírala oči

" Ouch. Jistě" usmála jsem se na ní a vstala jsem. Ale moc prudce protože jsem se hodně bouchla do hlavy až se mi trochu zamotala. Jeden kluk se mi strašně začal smát. Takový černoch kolem 19. Koukla jsem se na něj zabijáckým pohledem ale za chvíli jsem se smála s ním. Má velmi nakažlivý smích. Zakroutila jsem hlavou a v klidu jsem si sebrala věci ze své sedačky a vypnula jsem malou televizi. Otec si na luxus potrpí takže samozřejmě 1 třída. Stejně by mi stačila i 2 třída nebo nějaká prostě. Hlavně že jsem v Londýně, no ne ?

Vyšla jsem takovou chodbičkou která vedla z letadla a hledala jsem Tátu. Ten už i s kufry stál u terminálu a čekal na mě. S úsměvem na mě zamával a šli jsme ven.

Před letištěm už na tátu čekalo pár jeho kamarádů.

" ÁÁ tady je Bela. Páni, zkrásněla jsi. " Tohle jsem od nich slyšela. Usmívala jsem se na všechny strany. Přišla jsem k jednomu, tak toho si pamatuji až moc dobře. On tu byl mým dobrým kamarádem. Tehdy když jsem tu byla naposledy tak mu bylo čerstvě devatenáct a mě bylo 15 . Takže už mu je 21.

" Ahoj Paule, páni máš pěkný svaly. Zase jsi trávil celý dny v posilovně co?" zasmála jsem se mu a on si vytáhl rukáv a teprv potom mi ukázal jeho svaly. Jéje, ten se umí vytahovat. Obdivně jsem mu zatleskala a on se mi uklonil. Smála jsem se na plné kolo. Přišel ke mě táta a odtáhl mě i s kufry k autu. Nejspíš zase jedeme do jeho bytu a on se rovnou sbalí a pojedeme do fit-centra. Alespoň si zacvičím. Už zase potřebuji shodit pár kil. 

*** v posilovně ***

" no tak bouchni ještě jednou " Paul se mě snaží naučit jak mlátit do ruky a já mu dávám takový pecky... můj názor... ale on to necítí.

"ale já se snažím ono to moc nejde když máš takový svaly jako mám já." Ukázala jsem na svou ruku.

" No tak jo hmm. Box nebo něco tomu podobného ti asi nepůjde." zašklebil se

"tak pojď za ostatníma." po chvíli jsem uviděla svého tátu jak zvedá nějaký činky a s ostatníma si povídají.

Přišla jsem k nim a sedla jsem si na nějakou sedačku která byla poblíž.

" tak se ukažte " zasmála jsem se oni na sebe koukly a svým pohledem si něco naznačily. Sledovala jsem je ale nijak jsem nemohla pochopit na co se připravují. Jo je jich tu se mnou 16. Vtipný co? Když jsem sem šla tak jsem se nemohla přestat smát nějakým závistivým pohledům holek.

Táta se smál opravdu nahlas a o kousek si odstoupil. Tázavě jsem se na něj koukla. On jen ukázal na své kámoše a smál se dál.

Když jsem se koukla už měli všichni u nohy činky. Všichni najednou si sundaly tričko. Já jsem jen  slintala, tak takovýhle pohled se jen tak někomu nenaskytne.  Všichni si vzali do rukou činku a začaly napínat ty dokonalý svaly. Já nevěděla kam se mám dřív koukat.Jak říkám teď bych si přála být chameleon abych viděla do všech stran. Koukla jsem se na Paula a ten na mě mrkl.

"Tak hale kluci to už stačí. Ještě jí zkazíte." přísně táta na všechny houkl.

"Ale ne mě to rozhodně nevadí, jen pokračujte" řekla jsem se a koukala co udělají.

No nakonec se mi jen vysmály a Paul si mě zase ukradl. Sedly jsme si do rohu a povídaly jsme si co se tu všechno dělo. Táta mě po hodince zavolal že musí jít fotit, tak jsem se převlékla a vyjeli jsme do nějakého ateliéru. Táta tam udělal snad milion fotek než jsme mohli konečně vyrazit.

O večeři jsme si museli vystačit sami. Takže kuchyň byla úplně dodělaná. Ale nakonec to co jsme vykouzlily nebylo až tak špatné. Po večeři jen dlouhá sprcha a nová nadýchaná postel.

What ...? Kde žijí příběhy. Začni objevovat