...43...

1.6K 50 5
                                    

Nehorázně jsem se lekla když mi zazvonil mobil. Koukla jsem kdo mi volá a já jen zaklela nad jménem které mi svítilo na displeji.

" TÁTA "

Zvedla jsem to a mobil jsem si přiložila k uchu.

" Ahoj Broučku jak pak se má moje holčička" řekl tím svým odporně přeslazeným hlasem.

" Co si nepochopil na tom že mě máš nechat být ?" posadila jsem se na pohodlnou sedačku která byla kousek od kuchyně kde jsem nechala své jídlo.

" ale broučku přeci na mě nebudeš naštvaná... " zasmál se a já svírala ruku v pěst a nehorázná chuť do něčeho praštit ve mě akorát rostla.

" to si uhodl... nech mě ti říct pár slov... Už nejsi můj otec a přestal si jím být když si podvedl mou matku. Nekontaktuj mě a přestaň mámu uhánět na soud pro to že je údajně 'špatný rodič'. Koukl si se do zrcadla ? Spíš by se měl soud vést proti tobě aby si ztratil vůbec právo se nazývat mým otcem ... pochopily jsme se ?" řekla jsem rozhořčeně ale ku podivu ne naštvaně.

" páni stala se z tebe chytrá a velmi okouzlující žena. Usuzuji z fotek a z tvého nynějšího proslovu. " Uchechtl se otec. " ale mě nepřesvědčíš... a víš proč ? "

Povzdechla jsem si nad otravností mého otce.

" Ne!" štěkla jsem a silně svírala opěrku sedačky. Kam jsem se před chvílí posadila.

" To se dozvíš až budeš u mě v pohodě a klidu domova." zasmál se. Celkem se divím že jsem tu opěrku ještě nevytrhla.

" Pohoda a klid domova? Připadáš si vtipně? Takhle nazývám jen dvě místa a víš co ? Ani jedno není to místo kde jsi ty!" Jsem rozhořčená nad jeho arogancí kterou se ani nestydí dát najevo.

" Jednou bude věř mi! "

" Jak si tím můžeš být tak jistý ?" zeptala jsem se nechápavě. Zdál se mi být na sto procent přesvědčený svými slovy.

" Jednou se to dozvíš" nechápavě jsem se zamračila nad tím že se teď z mobilu ozvalo jen pípání na oznam toho že hovor byl ukončen.

Dala jsem si mobil do klína a chvíli jen koukala do zdi a snažila se rozluštit slova mého otce.


>>>>>>


Už to bude jen pár hodin do příjezdu Justina. Tak nehorázně se na něj těším. Nejradši bych skákala dva metry do stropu radostí která mi proudí celým tělem. Spát nemůžu už od brzkých ranních hodin ale ospalost necítím. Ačkoliv 3 ráno není zrovna hodina kdy bych normálně vstávala...

Clariss za poslední dva dny nevyšla z pokoje. Občas jsem od ní slyšela vyjít pár slov ale ničemu jsem nerozuměla a navíc kdy by mě viděla nechtěla bych potom zažít její výbuch!

Lil se ode mě skoro nevzdaloval ale přeci jen jsem ho vyhnala pro to že si prý našel holku ale statečně to přede mnou skrýval. Pořád říkal že je to jeho nejlepší kamarádka ale jejich blízkost říkala něco jiného.

Jednou jsem ji viděla když jsem byla u Lila. Přišla krásná černovláska se zářivými modrými oči. Až po chvíli mi došlo že to byla ta které jsem pomohla utéct od Lila když se jí snažil nabalit na své staré triky. A ona se tvářila nad míru nespokojeně a unuděně. ( pro ty kdo si nepamatují ... část -...23...)

Ale aby to neznělo nějak ošklivě .. přeji jim to z celého srdce! Ta holka je milá. Ano přiznávám mluvila jsem s ní jen jednou a to asi jen 20 vteřin než si ji zase Lil odvlekl. Jsou k sobě jako stvoření. Sice jsou to naprostí protiklady ale ty se přeci přitahují no ne ?A jen tak pro zajímavost jmenuje se Tara Blow

Lehla jsem si k televizi s povzdechem a balíčkem sušenek. Koukla jsem se na nástěnné hodiny které ukazovaly teprve 8 hodin ráno. A Justin měl přijet ve 12 hodin. Takže se tu doslova klepu nedočkavostí. A to jsem ho neviděla jen 7 dní! Což je jeden pře dlouhý týden. Pro mě jako smrtící šipka do srdce. Zvykla jsem si na jeho blízkost tak že prostě nedokážu bez něj být o trochu déle.

Najednou mi někdo zakryl oči a já jsem ze sebe vydala vyděšené vykřiknutí. Vzápětí jsem uslyšela příjemný hluboký mužský smích .


*******

Kdo pak to asi je ? :'D

Jak jsem slíbila díl je tu :) Je sice poněkud krátký na můj vkus ale to se časem změní. Ale chtěla bych se zeptat.

Chtěly byste spíše krátké (zhruba jako tenhle díl) a častěji a nebo delší díl zhruba o 2000 slovech ale po delší době ?

Pište mi prosím vaše komentáře :)

Na boku máte fotku Tary :)


Hope you like it ♥♥♥

Lucy


What ...? Where stories live. Discover now