...46...

1.5K 49 10
                                    

O 5 měsíců později


Už je to skoro tu... doktoři říkaly že tento týden bych měla mít termín porodu. Přesný datum mi neřekly ale místo toho mi řekly že se to klidně může ještě prodloužit!

No co vám budu říkat. Cítím se jako nějaká koulička která se jen válí a když už někam chce jít ? Tak se musím podpírat protože mé břicho vypadá jako nějakého chlapa který denně vypije několik litrů piva!

Nemůžu si ale stěžovat pohodlí mám až dost. Denně ležím na pohovce dokud mě nezačne bolet zadek tak se projdu do kuchyně a zpátky... I když to Justin ani nechce vidět. Pořád u mě je. Stráží mě, hlídá abych si náhodou něco neudělala. Koncertů měl jen pár i když jsem mu říkala aby šel třeba na týden. Vidím že mu to chybí takže nechci být tou která ho drží doma. Jenže to by nesměl být tak paličatý. Doufám že naše dítě nebude v tomhle po něm jinak jsem opravdu v háji!

Třeba když jsme měly tu možnost zjistit pohlaví miminka ... já se to chtěla dozvědět protože jsem už od té doby co jsem to zjistila byla zvědavá co to bude ale Justin mi to zatrhl prý abych měla překvapení. Samozřejmě že jsem musela ustoupit jinak nevím co by následovalo.

Momentálně sedím v kuchyni a láduji se palačinkami které ukuchtila Tara. Hodně jsme se spřátelili protože jsem vždy uprosila Lila aby ji k nám pozval třeba na večeři a samozřejmě že mi podlehl a pozval i ji. Potom jsem si ji na celý den ukradla a tak se z toho stalo naše pravidlo nebo ... nevím jak to jinak říct ale každý den ve stejnou hodinu se scházíme u večeře a klábosíme do pozdních hodin než mě Justin dokope do postele.

" Taro co budeme dneska dělat ? Docela se nudím" zasmála jsem se a udělala na ní psí oči.

" dneska mám zakázáno tě jakkoliv zaměstnávat. Přísný zákaz" zasmály jsme se

" ale copak měla si vážný rozhovor s Justinem?" smála jsem se jako přidušená

" a ne jen s ním.. Normálně se přidal i Lil no chápeš to ?"

" Cože ? Už i on?" zakroutila jsem se nad tím že už se těhotenská horečka přenesla i na Lila. Neměla bych hlavně šílet já ?

" jo ... jen počkej až ho potkáš. Což bude za chvíli jelikož jde přímo sem takže .. hodně štěstí zlato" zasmála se a já ne ní hodila prosebný pohled.

" Těhulko musíš jít odpočívat" přiběhl ke mě Lil. To už mám jako nějaký harmonogram? WHAT?

" Už mi takhle nikdy neříkej je ti to jasný Lile ? A právě jím pro mě posvátné jídlo a to palačinky! Takže se nikam nehnu" Tara se potichu zasmála. Lil po ní hodil zvídavý pohled.

" pojď si lehnout, dlouho si nespala"

" a to víš jak ? to si na mě nasadil nějaký kamery?" začala jsem se otáčet a hledala jsem skryté kamery protože jsem i věřila že by to klidně udělaly.

" ne ale mám oči víš ?"

" no páni ty jsi blesk!..." chtěla jsem něco dodat ale právě se vyřítil do pokoje Justin a ten jeho pohled znamenal jen jedno. Prostě to musím udělat nebo mě tam odnese.


" no jo no jo vždyť už jdu" zvedla jsem ruce v obranném gestu a při zvedání jsem se přidržela barového stolku.

" Justine tohle mě musíš naučit" Lil koukal nevěřícně na Justina

" to víš Bro musíš umět" zašklebil se Justin


Najednou jsem ucítila něco velmi nepohodlného...

" Justine, Lile nechci vás nějak rušit ale kurva praskla mi voda. Do PRDELE já RODÍM" zakřičela jsem hlasitě.


V dalších deseti sekundách začali všichni vřískat a pobíhat po pokoji jak debilové doslova. Já jen zhluboka dýchala snažila jsem se zmírnit tu bolest kterou jsem najednou cítila. Jako první ke mě přiběhl Justin. Držel mě abych nespadla a později mě vzal do náruče a běžel se mnou k autu. Tara běžela pro mé věci které jsem měla připravené nejmíň měsíc díky těmhle chytrákům. Lil mezitím nastartoval auto a čekal v něm. Připadala jsem si jako by to bylo už všechno předem připravené a my se jen řídily scénářem. Více méně to tak i bylo.

Justin se mnou doběhl k autu a posadily jsme se na zadní sedačky a hned za námi naskočila Tara.

Lil se najednou rozjel takovou rychlostí že by nás ani poldové nechytily.

" Bell, dýchej zhluboka... nádech ... výdech..." pořád to opakoval a já se cítila o malinko lépe. Ale po pár sekundách jsem začala vřískat jako na lesy protože jsem měla stah.

Všichni sebou trhly. Justin neustále opakoval ty dvě slova a mě to už začalo lézt krkem. Spíš to vypadalo že chce uklidnit sebe a ne mě.

" Do prdele přestaň " vřískla jsem na něj. Hned po tom jsem opět silně zakřičela. Bože já už chci konec. Snažila jsem se uklidnit ale i tak to moc nešlo.

Konečně jsem viděla že jsme zastavily u nemocnice a někdo už mě dával na lehátko. Jen jsem se snažila dýchat a ustát tu bolest.


*********

Tak co pak to bude holčička nebo kluk ? A jaké jméno ? Piště nápady ;)

Hope you like it <3 ♥♥♥

What ...? Kde žijí příběhy. Začni objevovat