on beş, cold in my king size

5.2K 608 48
                                    

senin sessizliğin benim favori sesimonlara boyun eğdirişimi izle*

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

senin sessizliğin benim favori sesim
onlara boyun eğdirişimi izle*

billie ellish, you should see me in a crown

Adım seslerini duyduğunda arkasına bakmak yerine patika boyunca ilerlemeye başladı fakat onun peşinde gelen kişinin gergin feromonları hafif rüzgarın etkisi ile etrafa yayılıyordu.

Zor, acı ve adapte olmaya çabaladığı bir kızgınlık dönemi bir anda onu bulmuştu ve birden neden birçok kurt özelliğinin geldiğini anlamakta zorlanıyordu.

Feromonları ortaya çıkmazdı, kızgınlık geçirmezdi; en alt tabakadaki bir kurttan bile daha vasıfsız bir haldeyken ona neler olduğunu çözmek zordu, bunun anlatılan lanetler ve hikayelerle bir ilgisi olup olmadığını bilmek istediğine emin değildi.

"Beni daha ne kadar takip edeceksin?"

Olduğu yerde durdu ve arkasını dönerek kahverengi saçlı çocuğa baktı. Saçları rüzgarın etkisi ile dağılmış, gözleri altları morarmış ve kızarmıştı. Ona üzülmek ile bunu hak ettiği arasında gidip gelirken omuzlarını düşürdü. Yapması gereken işler için kasaba kütüphanesine gitmek istiyordu sadece.

Ona doğru atılan adım ile kaşları çatıldı, "Jeongguk, seninle konuşmak istiyorum, lütfen beni dinle." Taehwan'ın çaresiz çıkan sesi ile arkasını döndü ve bir şey demeden ilerlemeye başladı. Onu takip eden adım sesleri yeniden ona katıldığında bir şey demedi, konuşmak istiyorsa konuşabilir ve ardından onu rahat bırakabilirdi.

Geniş çardağa kendini bırakarak bağdaş kurdu, Taehwan'ın yanına otururken yaşadığı tereddütü izlemek canını sıkıyordu. Nasıl bu hale gelebilmişlerdi? Kendisini beş yaşından beri tanıyan ve hiçbir zaman yalnız bırakmayan en yakını, nasıl olmuştu da arkasından iş çevirecek kadar onu gözden çıkarmıştı?

"Özür dilerim."

Taehwan'ın kısık sesini duyduğunda başını yana eğdi, "Özür istemiyorum. Sadece neden suçsuz olduğum halde beni suçladığını bilmek istiyorum." dedi Jeongguk, başını yeniden düzeltti ve yapraklarını döken sakura çiçeklerine çevirdi başını. "Seninle evlenmek ilk başta aklımın ucundan bile geçmemişti, biliyorsun bir alfa ile evlenmek hiç istemiyordum. Onlar etrafta iken omegalar her zaman kenara atılıyorlar." Bu doğru değildi, Taehwan bunu iyi biliyordu. "Bunu asla anlamıyorum, omegalara her zaman güvenilir. Bir alfanın yetkilerinde olmaması onların küçük görüldüğü anlamına gelmez. Kasabadaki en önemli rollerin birçoğu omegaların elinde." diye itiraz etti yanındaki arkadaşına.

Bakışları birleştiğinde devam edip etmesini istediğinden emin değildi, "Emin misin, Jeongguk? Neden her zaman alfa ve omega eşleşmeleri yaşanıyor?" Bu konuşmaya daha fazla devam etmek istemiyordu. "Omegaların kurdu daha uysaldır, sakinlikleri alfa kurtların öfkelerini uysallaştırır. Bir alfa-omega ilişkisi sağlıklı ve iki kurdun da çıkarına bir ilişkidir. Sen olaya insan ilişkisi içinde bakarsan kaybedersin, Taehwan, bu senin kurdun ile alakalı olan bir şey." Yanındaki gencin kendini dinlediğinden emin değildi, bu yüzden devam etmedi. Taehwan her zaman kurt yanını inkar etmeyi ve onu yok saymayı severdi.

invisible string' taekookUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum