on bir, ican't escape

5K 674 184
                                    

senden vazgeçmem için milyonlarca nedenim var

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

senden vazgeçmem için milyonlarca nedenim var

selena gomez, the heart wants what it wants

⚛️

Bahçeye asılmış ayaklı kum torbasına kaçıncı vuruşuydu bilmiyordu ama sakinleşmesi gerekirken daha da sinirlenmesi normal değildi.

Son bir kez daha tüm gücü ile vurdu ve kum torbası patlayarak içindeki kumlar dağılarak etrafa saçıldı ve geldiğini fark etmediği Kim Taehyung, üzerine gelmiş kumlarla birlikte karşısında duruyordu.

Ona yaklaşarak saçındaki kumları temizlemesine yardım ederken bir yandan "Özür dilerim, çok özür dilerim." diye mırıldanıyordu, Taehyung onu durdurdu ve saçındaki elini bileğinden tutarak indirdi. "Sorun değil." diye mırıldanırken bileğini hafif bir hareketle çevirdi ve sargı bezi ile pansuman yapılmış avuç içine baktı.

Kan içindeydi.

Taehyung'un endişeli bakışlari yeniden yüzüne çıktığında ne demesi gerektiğini bilemedi, o sargı bezini açarken nasıl koktuğunu düşünmek bile istemiyordu. Saatlerdir tüm hıncının suçlusu kum torbasıymış gibi ona yükleniyordu sadece. Avuç içindeki pençe izleri derinleşmişti ve kanlar etrafında toplanmıştı, Taehyung avuç içini dudaklarına götürürerek öptüğünde nefesini tuttu.

"Haydi gel, yeniden pansuman yapalım."

Onu elinden tutarak eve çekiştirdiğinde peşine takılmaktan başka şansı yok gibiydi, onun etrafında olmaktan öylesine hoşnut oluyordu ki, bunun için kendine kızması gerekiyordu. Daha yeni, dün gece Taehwan ile bu yüzden kavga etmişti ve arkadaşının sözleri kalbini yaralarla donattı, tüm gece uyuyamadı.

Yatağına oturmasına yardım eden Taehyung banyoya adımladı, "İlkyardım çantası nerede?" Onun musluğu açtığını duydu, dolabın alt çekmecesinde olduğunu söylerken duyması için sesini yükseltti. Elleri titriyordu, kalbi hızla atıyordu ve onu gördüğü an her şeyi unutuyordu. Bu Jeongguk'u oldukca korkutuyordu, kendi gibi hissetmiyordu onun yanındayken. Kendi kontrolünü elinde tutmaya çok fazla alışmıştı.

Yeşil sweatinin kollarını dirseklerine çekmiş, bir elinde ıslak olan havlu ve diğer elinde ilkyardım çantası ile geri geldi yanına. Yatağa otururken elini kucağına aldı ve ıslak havlu ile kan lekelerini temizlemeye başladı. Tamamen işine odaklanmış, siyah saçlarındaki bukleler dalganarak düşüyordu ve zarif parmakları incitmemeye özen gösterircesine hareket ediyordu.

O an ağlamak ve onun kollarına sığınmak istedi, birinin yaraları ile ilgileniyor olması çok özledi, "Canını mı acıtıyorum?" Bakışlarını kaldıran Taehyung onun nemlenmiş gözlerini gördüğünde sordu. Başını iki yana sallayarak onu reddetti, Taehyung yeniden işine dönerken iç geçirdi ve onunla ilgilenmesine izin verdi.

invisible string' taekookWhere stories live. Discover now