on altı, then healing me fine

4.9K 584 53
                                    

en başından beri hep vardı,görünmez ip,seni bana bağlayan?

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

en başından beri hep vardı,
görünmez ip,
seni bana bağlayan?

taylor swift, invisible string

Parmakları fırçayı sıkıca kavramış, bakışları önündeki tuvale odaklı halde resmini yapıyordu Jeongguk, üzerindeki siyah bir şort ile koyu gri bir bol tişört vardı. Saçlarının ön kısmını dağılmaması için tepede minik topuz ile toplamış ve uzun zaman sonra resim yapıyor olmanın keyfini çıkarıyordu.

Ne kadar zamandır her şeyin sarpa sardığından emin değildi, üst üste gelen her şey, onu bunaltıyordu. Lanet olayı, Taehwan tarafından kötü hissettirilmesi, kurt özelliklerini yavaş bir şekilde kazanıyor olması...

Gözlerini kırpıştırarak fırça tuttuğu elini saçlarına götürdü ve önündeki kıvırcık kahküllerini serçe parmağı ile gözünün önünden çekti. Önündeki resimde siyah bir kurt, arkada Baekdu Dağı, donmuş göl vardı ve siyah kargalar, gökyüzünde süzülüyordu.

Vücudunu hafif dikleştirerek omzuna girmiş ağrılardan kurtulmayı denedi ama olmadı, yorgunluktan gözleri yaşlanmış ve burnu sızlıyordu.

"Jeongguk!"

Taehyung'un odanın dışından gelen sesi dudaklarının tebessüm ile kıvrılmasına sebep oldu. İki gündür onu göremiyordu ve sesini duymak bile mutlu ediyordu, fırça ve paleti bırakmanın ardından ellerini ıslak havlu ile temizledi. Alnına dökülen kaküllerini düzelterek kapının kilidini açtı ve sırtını duvara vermiş halde kendisine bakıyordu.

Kollarını onun beline sararak başını Taehyung'un omzuna yasladı ve kokusunu içine çekti. Taehyung'un kolları beline dolandı, saçlarında dudaklarını hissediyordu. "Seni özledim." diye mırıldandı Taehyung, yanağına dudaklarını değdirmenin ardından geri çekildi ve yüzüne bakmaya başladı.

Parmakları iki yanağını sıkıştırdığında onun eline vurarak, "Ben de seni özledim." diye mırıldandı Jeongguk. Burnuna değen dudaklar ile gülümsemesi büyüdü ve kollarını yeniden ona doladığında ikisi de gülümsediler.

Alfa toplantısı için Jeongguk'u almaya geldiğini söyleyen Taehyung, duş alması ve hazırlanması için onu odada yalnız bırakarak aşağıya inmişti. Kısa bir duşun ardından siyah bir sweat ile gri bir eşofman altı geçirmişti üzerine. Duşun etkisi ile kıvırcık kalan saçlarını açık bırakmış ve odasından çıkmadan önce telefonunu eşofmanının cebine atmıştı.

"Geldim."

Merdivenleri hızla inerken seslendi, Taehyung annesi ve babası ile oturmuş sohbet ediyordu, onun seslenmesinin ardından ayaklanmış ve beklemeye başlamıştı. "Jeongguk." Babası ona seslendiğinde yönünı çevirdi. Ciddi bakışlarını görmekten hoşlanmıyor olsa da omuz silkti ve beklemeye başladı. "Birçok alfa ile aynı odada olacaksın, gücün kendini belli etmeye başlamışken bu seni yorabilir, istediğin zaman ara." dedi, başımı sallayarak onu onayladı ve Taehyung'un peşinden evden çıktı.

invisible string' taekookDonde viven las historias. Descúbrelo ahora