38

1K 84 30
                                    


Dergide yoğun bir gün geçiriyordum."Aşkım İçin" "Erkekler neden aldatır?" ve "Erkekleri Azdıran Beş Şey" adlı yazılarımın yanında patron bir iki şey daha yazmamı istemişti ve bu yüzden acilen zeka seviyemi şirret dergisi okuyucularının zeka seviyesine indirmeli ve dünyanın en aptal yazılarından birini yazmalıydım ama bugün nedense hiç ilham gelmiyordu.

Beynim ve ruhum aptalca bir şeyler bulmak için yanıp tutuşurken içeri telaşla giren Jimin beni fazlasıyla tatmin etmişti.Yüzünün aldığı garip şekille tıpkı bir aptal gibi görünüyordu.

"Jungkook!Mahvoldum bittim ben!"

"Tamam aq ne var bunda?"

"Ne tamamı Jungkook ne tamamı şuana kadar çıktığım tüm Araplar benden intikam almak için birleşmişler.Her biri benim onları kullanıp attığımı düşünüyor."

"Gerizekalılar geç olsa da kullanıldıklarını anlamışlar aq."

"Ben onları kullanmadım Jungkook sen de biliyorsun bunu hem ben öyle bir insan mıyım"

"Evet"

"Hayır işte değilim ben onlara hiçbir vakit umut vermedim."

Jimin ağlamaya başladığında sinirlensem de belli etmedim.Ağlayan insan görmek beni delirtiyordu.Yinede harika bir insan olduğumdan Jimin'i teselli etmeye karar verdim.

"Ağlama aq."

Jimin tam ağzını açıp bir şey söyleyecekti ki dışarda büyük bir gürültü koptu ardından da arapça sözler tüm caddede yankılanmaya başladı.Korkuyla pencereden dışarı baktığımızda gördüğümüz manzara hiç iç açıcı değildi.

Yüzlerce arap ellerinde Jimin'in fotoğrafları ve arapça yazılarla dolu olan pankartlarla şirret dergisinin önünde bir hak mücadelesine girişmişlerdi.Kendilerinden geçercesine bağrıyor yırtınıyor neden bilmiyorum anlamayacağımızı bile bile kendi dillerinde nutuk atıyorlardı.


Arapların bu hak ve adalet arayışı beni çok etkilemişti.Konu sikleriyse çok güzel hak arıyorlardı tanrım etkileniyordum ve bütün bunların küçük çaplı bir Arap baharı olduğunu fark ederek gökyüzüne baktım ve sik şeklinde bir bulut gördüm.





madman | taekookWhere stories live. Discover now