34

1K 97 17
                                    

10 YIL ÖNCE

Züppe buluşmasının ertesi sabahı  Taehyung'un annesinden bir mesaj aldım.Mesajda şöyle diyordu:

Ben 1984 Kore güzeli ve dünya güzellik yarışmasında da sekizinci olan (memem yüzünden hakkım yendi) güzellik abidesi ve haşmetli Taehyung'un da annesiyim seni daha önce buluştuğumuz mekana on ikide bekliyorum Juncok.

Böylelikle kayınvalidemin davetine icabet ederek mekanın yolunu tuttum.
Mekana girdigimde tüm rüküşlüğü ile beni bekleyen kayınvalidemi görünce neredeyse geri dönüyordum ama büyüklerine karşı çok saygılı biri olduğum için gidip kayınvalidemin karşısına oturdum.

"Ne var aq?"

"Oh gelmişsin Juncok hahaha.Ben de senin yerinde olsam 1984 Kore güzeli ve dünya güzellik yarışmasında da sekizinci olan afet bir kadınla buluşmayı kaçırmazdım.Ve unutmadan..."

"Memeleriniz yüzünden hakkınız yendi."

"Lafı ağzımdan aldın şekerim hahaha.Neyse biz konumuza dönelim,Juncok haşmetli oğlumla sevgili olduğunuzu öğrendim."

"Yani?"

"Hiç yakışmıyorsunuz.İnsanlar sizi yan yana görse kusarlar hahaha.O kadar berbat bir çiftsiniz ki midem kalktı ayol.Hayır bir kere benim oğlum sana birkaç beden büyük be fıstık.Davul bile dengi dengine çalar demiş atalarımız.Bu arada sen fakirsindir de şimdi dizilerde öyle oluyor ya hahaha.Fakir misin Juncok?"

"Oldukça."

Taehyung'un annesi çantasından bir zarf çıkarıp önüme koydu.Şimdi hiç olmadığı kadar ciddiydi.

"Bak Juncok bu parayı al ve oğlumdan ayrıl."

Burası "Benim aşkım satılık değil" diyerek masayı terk etmem gereken kısım mı oluyordu şimdi?Bana kalırsa bu tip gereksiz şovlara,kahramanlıklara,duyar kasmalara hiç gerek yoktu.Hem parayı alır hem de Taehyung'tan ayrılmazdım,olur biterdi işte.Hatta paranın yarısını da Taehyung'a verirdim.Çok mantıklı bir insandım,kendime bayılıyordum.

Zarfı alırken konuştum.

"Tamam aq dediğin gibi olsun."

Zarfı büyük bir keyifle çantama koyarken yüzüme yediğim tokatla acıyla inledim.Taehyung bana okkalı bir tokat atmıştı.Arkasında da pis sırıtışıyla Bokum duruyordu.

"Jungkook beni paraya sattığına inanamıyorum!Seni sevmiştim,seni gerçekten sevmiştim!Beni rezil ettin!Bogum demişti de inanmamıştım, Jungkook beni paraya satmaz demiştim!"

Taehyung hem ağlıyor hem de bana bağrıyordu.Bokum ve Taehyung'un annesi ise kahkahalarla gülüyorlardı.

"Taehyung beni bir dinle aq.Ben paranın yarısını sana verecektim zaten."

"Ooo Jungkook bey ne kadar da zekisiniz!"

"Hem parayı alır hem de sevgili olamaya devam ederdik işte.Mantıklı değil mi aq!"

"Değil Jungkook mantıklı falan değil!Sana olan güvenim yerle bir oldu.Lütfen git burdan!Bir daha da karşıma çıkma!"

Taehyung'un neden böyle bir tepki verdiğini anlamasam da ilk kez kırıldığımı hissettim an Taehyung'un bana bu sözleri sarf ettiği andı.Taehyung'u seviyordum ben, şimdi neden böyle olmuştu ki?

"Seni seviyor...."

Konuşacağım sırada Taehyung'un beni birkez daha kovmasıyla yavaşça yerimden kalktım.

"Defol Jungkook!Bir daha sakın beni arama!Anladın mı beni?Artık Taehyung diye biri yok!"

"Tamam aq çıkmam karşına bir daha."

Titreyen sesimle söylediğim bu sözler Taehyung'la bir iki saniye bakışmamıza neden olurken,arkamı döndüm ve birkez olsun arkama bakmadan gittim.
Tabi giderken parayı da almıştım.Hem sevgiliden hem de paradan olmamak için.

10 YIL >>>>>

Taehyung'la olan anılarım zihnime dolup,beni nedenini bilmediğim duygusallıklara sürüklerken Taehyung'la çekildiğimiz tek fotoğrafa bakıp iç çektim.

Ve bir şeyden oldukça emindim eğer onu on yıl boyunca göremeyeceğimi bilseydim o kafeden arkama bakmadan çıkmak yerine Taehyung'a sıkıca sarılır ondan af diler ve beni affedene kadar onu bırakmazdım.

Ve bir şeyden oldukça emindim eğer onu on yıl boyunca göremeyeceğimi bilseydim o kafeden arkama bakmadan çıkmak yerine Taehyung'a sıkıca sarılır ondan af diler ve beni affedene kadar onu bırakmazdım

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Çiftimizin tek fotoğrafı

madman | taekookWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu