18

1.5K 129 36
                                    

10 YIL ÖNCE

Sabah uyandığımda Taehyung hala uyuyordu.Belkide dün geceyi düşünüp utandığı için uyuma numarası yapıyordu,kim bilir ama bildiğim bir şey varsa o da Taehyung'un salyalarının koluma akmış olmasaydı.Kolumu Taehyung'tan kurtarıp çarşafa sildim.Gerçekten de iğrençti.

Bu sabah neden olduğunu bilmediğim bir şekilde kahvaltı hazırlamak istediğimden çapaklarımı temizleyip hemen mutfağa gittim.Kahvaltı hazırlamak isteme sebebim kesinlikle Taehyung değildi yani o neden umrumda olsundu ki?

Buzdolabını açtığımda aylar öncesinden kalmış bir tabak pirinç lapası dışında hiçbir şey yoktu ama sonra tabağın arkasında siyah bir şey gözüme çarptı.Yaklaştım,yaklaştım,yaklaştım..
Kahretsin tabağın arkasında ölü bir hamam böceği vardı.Lanet böcek ölüm yeri olarak benim buzdolabımı seçmişti demek.Böceği elime alıp camdan dışarı atarken aklımdaki tek şey buydu.Böcek toprağa düşüp görünmeyene dek arkasından izledim.Bunu son görevim olarak düşündüm.

Sonrasında buzdolabında bok bile olmadığı için çaresiz nefret ettiğim mahalle bakkalına gitmeye karar verdim.Taehyung ne severdi acaba?Avakadolu yulaf lapası tarzı bir şey sevdiğine emindim ama ona ancak pirinç keki, pirinç lapası ya da ramen sunabilirdim.Yapacak bir şey yoktu.Hem misafir umduğunu değil bulduğunu yer dememişler miydi?

Mahalle bakkalına girdiğimde bakkalın sahibi somurtarak bana baktı.Kelini siktiğim bugün de çok çirkin görünüyordu.Alacaklarımı alıp kasaya geldiğimde herifin arkasındaki "isteme veresiye dost kalalım ölesiye" yazısını okuyup yüzümü buruşturdum.Bu herif gerçekten de manyak bir şeydi.

"Ne kadar babalık?"

"50 won (para birimini çok şey etmeyin)"

Sanki süpermarketten alışveriş yapmıştım aq.Bu adam niye her şeyi bu kadar pahalıya satıyordu?

"Moruk yanlış hesapladın heralde"

Herif gözlüğünün altından bana baktığında ürpermiştim.Sikecek gibi bakıyordu.

"Kardeşim ödemeyeceksen siktir git!Fakire mal yok!"

"Al şu 50 wonu da sesini kes!"

Adam yüzüne attığım parayı havada yakaladığında nefretle bana baktı.

"Şimdi siktir git bakkalımdan."

"Bakkalını sikerim senin!"

Her zamanki gibi güzel sözlerle vedalaştığımızda vakit kaybetmeden eve koştum.Kahvaltı hazırlamam lazımdı.Eve girdiğimde hiç beklemediğim bir manzarayla karşılaştım.Taehyng kucağında nefret ettiğim komşunun çocuğuyla koltukta oturuyordu.İğrenerek onlara baktım.

"Bu bok parçası ne arıyor burda?"

madman | taekookWhere stories live. Discover now