36

1K 82 51
                                    


Pazar günüm hala aynı boktanlığıyla devam ediyordu.Jimin ve Hintli kız saatler öncesinde de olduğu gibi aptalca hareketlerle dans ediyorlar ve farkında olmadan beni intihara sürüklüyorlardı.

Bu yüzden yaşama tutunmak için evdeki hayvanlarla oynamaya karar verdim.Artık Jim ve İn yoktu.Onlar uzun zaman önce benim ufak bir hatam sonucu ölmüşlerdi.Jimin birkaç günlüğüne flörtü Ebu Cehil'de kalmaya gittiğinde küçük dostlarıma yem vermeyi unutmuştum ve onlar da can vermişlerdi işte.

Jimin,Jim ve İn'in ölümünü çok zor hazmetmiş ve beni katil olmakla suçlamıştı.Bu itham beni çok yaraladığından çok üzülmüştüm iki saniye falan.

O balıkların iki yıl yaşaması bile mucizeydi ve ben katil falan değildim.Balıkların eceli zaten gelmişti.Ben Jim ve İn'i besleseydim bile o iki aptal yine bir şekilde ölmenin yolunu bulurlar ve ölürlerdi ama Jimin'in bunu anlaması epey uzun sürmüştü.

Yinede çok iyi bir insan olduğumdan Jimin'in bu hallerine katlanmış ve salona Jim ve İn'in fotoğraflarını asmasına razı olmuştum.İlk zamanlar ne zaman salonda yemek yesem bakışlarım duvarda asılı olan  Jim ve İn'in fotoğraflarına kayıyor ve o iki aptalı görmek beni gerçekten de çok üzüyordu bu yüzden günler ve geceler boyu Tanrıya Jim ve İn'i balık cennettine koyması için yalvardım.

Duamın kabul olduğunu ise bir rüya aracılığıyla öğrendim.Rüyamın ilk kısmında balık cehenneminde azap gören Jim ve İn,benim dualarım sayesinde balık cennettine transfer oluyorlar ve öteki dünyadan bana teşekkür ediyorlardı.

Rüyamı Jimin'e anlattığımda,Jimin onlar için dua etmeme çok sevinmiş ve beni artık katil olarak görmediğini söylemişti.Buna çok sevinmiştim desem yalan olurdu çünkü hiçbir şey hissetmemiştim.

Jim ve İn'in ölümünü çok uzun ve zor bir süreçte atlatan Jimin geçen sene eve bir köpek ve bir de hamster almıştı.Hamsterın adı Yoğurt köpeğin adı ise Köpek'ti.

Hamsterın adını Jimin, köpeğin adını ise ben koymuştum.Jimin ilk başta köpeğin adının "köpek" olmasının saçma olduğunu söylemiş ve köpeğe o zamanki flörtü Ümmeye bin Hesar el Kaffur'un önerisi olan Ümeyye adını uygun görmüştü.Ama ben kabul etmemiştim ve köpeğin adı köpek olmuştu.

Odama girer girmez üzerime atlayıp beni yalamaya başlayan Köpek'i severken işte aklımdan bunlar geçiyordu.Bir süre Köpek'le bir süre de Yoğurt'la oynadıktan sonra yeniden salona geçtim.

Hintli kız gitmişti Jimin'se yeni flörtü ile telefonda konuşuyordu.Jimin yeni flörtünün Arap ya da Hintli olmadığını söylemişti ama ben buna inanmamıştım.Çünkü son on yıldır Jimin'in tüm flörtleri ya Arap ya da Hintli olmuştu.

Jimin'in telefon konuşması sonlandığında  bakışlarımı zevkten dört köşe olmuş arkadaşımın üzerinde gezdirdim ve bakışlarım hala onun üzerindeyken sordum:

"Yeni flörtün nereli aq?"

Jimin beni gülümseyerek yanıtladı:

"Pakistan."




Jim ve İn

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Jim ve İn

Jim ve İn

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yoğurt

Yoğurt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Köpek

madman | taekookWhere stories live. Discover now