35

1K 101 20
                                    


Kulağıma dolan boktan Hint müziği uyanmama neden olduğunda yastıkla kendimi boğmaya çalıştım.

Jimin bu aralar Hint dansına merak salmıştı ve birkaç pazardır Hintli komşunun artık ergen olan kızı Jimin'e bu aptal dansı öğretmek için bize geliyordu.

Evet doğru tahmin.Hala Jimin'le o boktan dairede yaşıyor ve Hintli komşu ve öteki diğer boktan şeylere katlanmaya çalışıyordum.

Sinirle dans eden ikilinin yanına geldiğimde Hintli kız herzamanki gibi bana cilve yapmaya başladı.Aptal benden hoşlanıyordu.

"Oppa!Günaydın!"

"Ben senin oppan değilim!"

Kıza nefret dolu bakışlarımdan yollayıp bakışlarımı kendinden geçercesine dans eden Jimin'e çevirdim.Jimin beni fark ettiğinde gülümsedi.

"Jungkook bak yeni bir figür öğrendim!"

Jimin mutlulukla bana yeni öğrendiği figürü gösterirken gözlerimi kapattım aksi takdirde camdan atlayabilirdim çünkü.

"Kes şunu beni utandırıyorsun!"

Jimin bana aldırmazken,Hintli kız bana seksi olduğunu düşündüğü bir dans yapmaya başlamıştı.

"Sende her şeyden utanıyorsun oppa!Bak bana hiç utanıyor muyum?"

Bakışlarımı tavana sabitleyip içimden bu ortamdan kurtulmayı dilerken konuştum:

"Sence bu benim ne kadar umrumda?"

Kız üzülmüş gibi sesler çıkarırken açık olan televizyonda beliren tanıdık şahıs tüm dikkatimin oraya yoğunlaşmasına neden oldu.

                        Televizyon

                        Televizyon

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kızlar ekran başına yakışıklı,ünlü,zengin ve hepinizin beyaz atlı prensi iş adamı Kim Taehyung'un çok özel görüntüleri sadece Pazar bombasında!Ünlü iş adamı yalnızca Pazar bombasına konuştu!Az sonra!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Kızlar ekran başına yakışıklı,ünlü,zengin ve hepinizin beyaz atlı prensi iş adamı Kim Taehyung'un çok özel görüntüleri sadece Pazar bombasında!Ünlü iş adamı yalnızca Pazar bombasına konuştu!
Az sonra!

(30 minutes later)

Muhabir :Taehyung bey,çok hayranınız var.Bunu neye bağlıyorsunuz?

(Taehyung sadece kameraya bakar haber biter)

Haberin içeriğine ne kadar sövsem de ekranda iki saniye görünen Taehyung'un yakışıklılığı karşısında mest olmuştum.
Kahretsin çok yakışıklıydı.Sadece bununla da kalsa iyiydi.Yakışıklı olmasının yanında sunucu adamın da dediği gibi zengin,ünlü ve hepimizin beyaz atlı prensiydi ama bu ondan nefret ettiğim gerçeğini değiştirmiyordu.

Kim Taehyung beni bir hiç uğruna bırakmıştı.Alt tarafı onu para uğruna satıyor gibi yapmıştım.Yoksa benim aşkım satılık falan değildi olsa olsa kiralık olurdu.Benimle onu sattığım parayı paylaşsa ve biz de ilişkimize devam etsek ne olurdu sanki ne olurdu?







madman | taekookWhere stories live. Discover now