Dankwoord

96 10 15
                                    

Dit is het dan. Het einde. Het einde van dit boek.  En ook het einde van het eerste boek wat ik ooit heb geschreven op wattpad. 

Brb crying. Nee hoor maar ik ga dit boek en jullie lieve reacties wel heel erg missen. Ik vindt het een heel erg gek idee dat dit boek nu gewoon klaar is. Ik ben er in Maart aan begonnen en ik ben er dus ruim acht maanden mee bezig geweest.

Ik begon in maart 2020 aan dit boek. Ik verveelde me en ik dacht ik probeer het gewoon. Ik had nooit verwacht dat zoveel mensen het zou lezen en het leuk zouden vinden. Ik had van tevoren nooit verwacht dat ik dit boek af zou schrijven en dat ik het zo leuk zou vinden om eraan te schrijven. Ik had eigenlijk niet eens verwacht dat mensen het zouden willen lezen. Aan het begin vond ik het best lastig om mijn ideeën goed op papier te krijgen maar langzamerhand ging dat steeds beter en werd het steeds een beetje gemakkelijker.

Voor iedereen die dit boek heeft gelezen, gestemd heeft, een reactie heeft achtergelaten. Dankjewel! Ik waardeer het heel erg en het motiveerde me altijd heel erg om door te gaan.  Ook de mensen die nooit hebben gestemd of gereageerd wil ik bedanken. Ik weet niet wie je bent en wat je ervan van vond maar bedankt voor het lezen. 

Ik wil een iemand in het bijzonder bedanken.

Meado07

 Lieve Mary jij bent echt een van de liefste, Leukste en aardigste mensen die ik ken. Ik heb je leren kennen door dit boek en daar ben ik nog steeds iedere dag dankbaar voor. Je hebt me super erg geholpen en dat doe je nog steeds elke dag. Altijd als ik onzeker was over dit boek en of het wel goed genoeg was dan was jij er voor me en liet me in mezelf en dit boek geloven. Ik waardeer je heel erg! Love you xx

Nogmaals bedankt iedereen en hopelijk zie ik jullie in de toekomst bij een ander verhaal weer terug!

Ik ben al druk bezig met andere verhalen dus als je dit boek in je bibliotheek houdt zal ik hier een aankondiging plaatsen als het online komt. 

Liefs van mij,

Hannah

My Name Is LiekeWhere stories live. Discover now