🌿 7. BÖLÜM 🌿

35.9K 1.7K 44
                                    

Herkese merhaba ☺ Bu aralar köyde olduğum için internet bazı noktalarda o da çok zor çekiyor. Bunun için Kusura bakmayın. Ayrıca şimdiden Herkese RAMAZAN BAYRAMI mübarek olsun. Hayırlı Bayramlar. Dilerim gönlünüzce aile boyu bayramınız güzrl geçer.

♡●♡●♡●♡

KEYİFLİ OKUMALAR

♡●♡●♡●♡



İki genç kız, Ahmet' in yanına yaklaştı. Ahmet, sertçe kısılmış gözleriyle Alvina' ya bakıyordu. Alvina' nın kolundan çıkan Yaprak, abisinin kokuna girip, hafifçe kolunu sıkıp, sakinleşmesi için gözlerine bakmasını sağladı. Yaprak abisinin sakinleşmezse, sevdiği kızın kalbini kıracaktı ve sonra da kendisini yiyip bitireceğine inanıyordu.

Ahmet, bakışlarını kız kardeşinden ayırıp, tekrardan sevdiği kıza, ardından da karşısında alaylı gülümsemesiyle dikilen adama baktı.

Yaprak, abisinin bakışlarındaki kıvılcımları görünce, içinde peydah olan sıkıntı daha da büyüdü. Bu olanlardan sonra abisinin bu evliliğe zor izin vereceğini hissediyordu ama kararlıydı; evlenecekti! Rüyalarındaki mutlu evliliğe sahip olacaktı. İlk zamanlar acı çekecekti belki ama sonunun mutlu olacağını biliyordu.

Zaten acı çekmeye alışık olan kalbi, sonunda yaşayacağı mutluluk için bu evliliği gerçekleştirecekti.

Yusuf Ali' de, Alvina' nın omzuna kolunu atıp, omuzlarına dökülen saçlarıyla oynamaya başladı. Bakışları ise, karşısında kendisini öldürecekmiş gibi bakan adama karşılık alayla, tek kaşını kaldırarak baktı. Karşısındaki bu adamın böyle sinirlendirmek, kendisini keyiflendiriyordu.

Genç adam, bakışlarını karşısındaki adamdan çekip, kuzeninin yanındaki kıza çevirdi. Onun kaşlarını çatmış bir şekilde kendisine baktığını görünce de, ' hayırdır ' der gibi bir bakış attı ve indirmiş olduğu tek kaşını tekrardan kaldırdı. Dudaklarındaki alaycı gülümsemenin yerini de düz bir çizgi aldı. Karşısındaki kızla her göz göze gelişlerinde nedensizce huzursuz oluyordu.

Ahmet, kız kardeşinin kolunu, kendi kolundan yavaşça ayırdı ve sevdiği kızın gözlerinin içine bakarak iki adımda yanına gitti. Hızla, sevdiği kızın üzerinde duran genç adamın kolunu çekip itti. Bakışlarını bu hareketten sonra, genç adama yöneltti ve onun alayla gülümsediğini görünce, iyice sinirlenip gerildi. Sevdiği kıza doğru eğilip; " Yarın üniversite çıkışında beni bekliyorsun ve gidip bir yerlere konuşacağız. "

" Benimle bu ses tonuyla konuşup emir veremezsin! "

" Bak Alvina'm... " dedi Ahmet ve sinirlerini yatıştırmayı deneyerek devam etti konuşmasına. " Sinirliyim, kalbini kırmayayım. Yarın bekleyeceksin. "

" Ben senin değilim ve bana öyle sahiplenici eklerle seslenemezsin! Ayrıca kalbimi zaten bugün paramparça ettin ama daha fazla karışıklık çıkmasın diye tamam. Yarın, sizi beklerim efendim!. "

" Alvina bak beni - "

" Tamam daha fazla konuşmayalım. Hadi Yusuf seninle konuşacaklarım var. " diyerek ilk olarak Yaprak' a gülümseyerek bakıp, ardından da sevdiği adamı es geçerek, " Gidelim biz. " dedi ve Yaprak' a sıkıca sarılırken, " Hadi görüşürüz tatlım. " dedi.

Yaprak, kendisine sarılan genç kıza gülümseyerek karşılık verdi ve bakışlarını Yusuf Ali' ye kayınca, kendilerine şaşkınca baktığını gördü. Bakışlarını abisine de çevirince aynı şaşkın bakışların onda da olduğunu gördü. Alvina' dan ayrılınca, onun Yusuf Ali' nin koluna girerek kendilerinden uzaklaşmalarını izledi.

 KABULLENİŞ Where stories live. Discover now