🌿 18. BÖLÜM 🌿

32.1K 1.5K 91
                                    

Hayırlı Akşamlar ben geldim. Bu bölüm biraz kısa oldu, sebebiyse sizleri daha fazla bekletmek istemeyeşim. İnşaAllah beğenirsiniz ve inanın bu bölüm büyük bir sürpriz bekliyor sizi. :))

Beğeni ve yorumlarınızı eksik etmeyiniz çünkü bekliyorum... ☺☺

Okumak çok önemlidir arkadaşlar. Ağlamak, gülmek, üzülmek, mutlu olmak. Okumak tüm duygularımızı karşılar ve misafir eder. :))

🍁🌺🍁🌺🍁

KEYİFLİ OKUMALAR

🍁🌺🍁🌺🍁

Ey sevgili!
Kimse yakmadı beni senin gibi,
Gönlüme işledi kara sevdanın izleri
En derinden hissediyorum, sevda denen illeti
Sen sevdin mi hiç, benim seni sevdiğim gibi...

🍁🌺🍁🌺🍁

Yusuf Ali' nin üniversiteye gitmesinde ki tek amaç, eşi olacak Yaprak' a haftasonu ailesiyle gerçekleştirilecek kahvaltıdan haberdar etmek içindi. Bahçede yürüdüğü anda kendisine dönen hayran kız bakışlarının farkında olarak tebessüm ederek yürümesine devam etti. Bu durumdan hiçte rahatsız oluşa benzemiyordu.

Bakışlarını etrafında gezdirdi ve aynı kadronun aynı masanın etrafına çevrelenmiş bir şekilde oturduklarını gördü. Duruşu daha bir dik, adımları daha bi emindi. Kuzeninin Ahmet' e sarılışına karşılık içten içe sevindi. Alvina' sı sonunda aşkına kavuşmuştu. Bakışlarını diğer çiftin üzerinde gezdirdi ve en son olarakta Yaprak' ın üzerinde duraksadı. Diğerlerinin çift ve Yaprak' ın trk oluşunu düşündü ve anında düşüncesine karşılık, " Tabi ki tek olacak. Ben yoksam, başkası da olamazdı! " dedi ve anında elleri yumruk halini aldı. Bunun düşüncesi bile sinirlenmesine neden oluyordu.

Bu duygu değişimlerinden kurtulmak için adımlarını hızlandırdı ve masaya yaklaştı. Hiç vakit kaybetmeden Yaprak' ın yanına sandalyeyi çekip oturdu. Bir kolunu da Yaprak' ın omzuna atmayı ihmal etmedi. Bu da yetmemiş olacak ki omzundan ekti ve göğsüne yasladı. İşte o anda soluklarına karışan kokuyla pişmanlık duydu.

Neden böyle bir şey yaptığını anlayamadı. Anlayamadığı durumu bir kenara attı ve soluklarına karılan kokunun keyfini çıkardı birkaç saniye. Resmen mest olmuştu. Oysa bu kızdan nefret ediyordu ve bu nefretine karşılık kokusundan etkilenebiliyorsa, diğer erkekleri düşünmek istemiyordu ki öyle bir ihtimalde olamazdı. Daha bi sıkı sararken, evlendikten sonra ya da önce farketmez, hangi parfümü kullanıyorsa değiştirtecekti. Hatta direk parfüm kullanmayı yasaklayacaktı. En mantıklısı buydu!

Kendisinden başka hiçbir erkeğin düşüncesinde yer alamazdı Yaprak. Hoş kendisi fe düşünmüyordu ama yine de başkası olamazdı! Düşüncelerinin saptığı noktadan memnun olmayınca başını hafifçe sağa sola salladı. Düşünceleri hâlâ farklı alemlerdeydi ve kolunun altındaki kızı öpmesine teşfik ediyordu. Bu teşfike karşılık olarakta kızın alnından öptü.

Şu anda hangi duygunun seline kapıldığını bilmiyordu. Neler oluyordu anlayamıyordu. Masadakilerin konuşmalarına ara ara katılıp, kolunun altındaki kızı daha da bedenine yaklaştırıyordu. Yaprak' ın yanağından da öpünce kokusunun büyüsüne daha da kapıldı engellemeyediği bir şekilde. Yavaş yavaş kendisini kaptırdığını anlayınca da huzursuzca yerinde kıpırdandı. Bakışlarını Yaprak' a çevirince yanaklarının al al olduğunu gördü. Şimdi bu kız utanıyor muydu? Aklına takılan soruydu şu anlık ve aklı almıyordu. Bu kadar küçük bir yakınlıkla mı utanıyordu? Oyundu ve oyunculuğu karşısında şapka çıkarması gerekiyordu. Gevşeyen bedeni bu gerçeklikle kasıldı. Yine kaldırılmıştı bu kız tarafından.

 KABULLENİŞ Where stories live. Discover now