🌿 3. BÖLÜM 🌿

49K 2.1K 90
                                    

Herkese merhaba. Vee 3. Bölümümüzde gelmiş bulunmakta. :))

Yorumlarınızı ve votelerinizi beklemekteyim. ♡♡

♡◆♧♡◆♧♡

KEYİFLİ OKUMALAR

♡◆♧♡◆♧♡


Aşk... İki baharı da bünyesinde taşıyabilecek kadar büyük bir yüreğe sahip miydi? '

Günler aynı devam ediyordu. Yaprak odasından gerekmedikçe çıkmıyor, Ayşe Hanım kızının acı çekmesiyle acıları iyice katmerleşiyor, Kasım beyin yaptıklarına yine göğüs germeye çalışıyordu.

Gün geçmiyordu ki çektikleri bir son bulsun. Kocası olacak adam hiç bıkmadan kendisine el kaldırmaya, ardından da hizmet bekliyordu. Ayşe hanım da kızı gibi bir gün bu yaşadıklarından dolayı bitap düşeceğini biliyordu.

Artık genç değildi. 38 yaşına gelmiş ama sanki 50-60 yaşındaki kadınlar gibiydi çehresi, vücudu. Yaşadıkları çökertmişti kadını. Ne gençliğini yaşayabilmişti ne de şimdiki yaşlarını. Kendisi de yaşayamamış, kızı da kendisinin çektiklerini çekiyor ve bu duruma oldukça üzülüyordu. En azından kızının bu yaştan sonra mutluluğunu yakalamasını istiyordu.

Kendisi bu hayatı yaşamaya razıydı, yeter ki kızı kurtulsun ve gülümsesin. Onun içten gülümsemelerini özlediğini biliyordu. En son küçücük bir kız iken beş yaşındayken gülümsemiş ve o zamanda gülümsemesi yine aynı adam tarafından acımasızca sonlandırılmıştı. Fatma hanım bu düşünceler eşliğinde mutfakta işlerini hallediyordu.

Yaprak yatağında oturmuş yine aynı adamı gördüğü rüyayı düşünüyordu. Yine aynı aşk dolu bakışlar, sevgi ve ilgi... Ne kadar da güzel karım diyordu. Hayalleri yine gördüğü rüyaya daldı. Bu dünyadan, odasından tamamen soyutlanıp gördüğü rüyayı yeniden hayalinde yaşamaya başladı.


◇♡◇♡◇♡◇♡◇


Genç kadın yatağında dönmeye çalışıyordu ama bir türlü beceremiyordu. Vücudu öylesine sıkıca bağlanmış gibiydi ki azıcık da olsa dönmesi imkansızdı. Yeniden uyumayı denedi ama yine beceremedi. Gözlerini oflayarak araladığında bedenini iki güçlü kolun sarmaladığını gördü. Rahatsız olan ifadesi hemen silinip yerini gülümsemeye ve huzura bıraktı.
Şimdi bu kollardan ömür boyu çıkmak istemiyordu.

Başını hafifçe eğip bedenini saran kolun üzerine dudaklarını bastırdı ve ardından da uyku mahmuru sesiyle genç adamın " hımmm " diye mırıldanışı. Genç kadının gülümsemesi iyice genişledi ve öpücüklerine devam etti.

" Karım rahat durmuyor mu yoksa canı oyun mu oynamak istiyor? " diye uykulu haliyle konuştu genç adam. Kollarında ki kadını bir an olsun bırakmak istemiyordu. Onsuz bir an nefes bile almak istemiyordu. Onu tüm kalbiyle benimsemiş ve hayatının merkezi komutuna getirmişti.

" Sadece kocamı öpüyorum yoksa şikayetçi misiniz? " diyerek karşılık vermişti genç kızda. Çocukça burnunu havaya dikmiş, dudaklarını haylaz bir gülümseme kondurmuştu.

 KABULLENİŞ Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon