🌿 25. BÖLÜM 🌿

34.7K 1.4K 41
                                    

Yeni bölümümüz geldiiii... :))

Eğer hikayeyi beğeniyorsanız arkadaşlarınaza da önerebilirsiniz... :))

Bu arada hikayemiz 670 Bini geçmiş bulunmakta ve bu benim için büyük bir başarı ve bu başarımı da sizlere borçluyum. Teşekkür ederim can- ı gönülden... ♡♡

✳♡✳♡✳

KEYİFLİ OKUMALAR

✳♡✳♡✳

Bir yanım hep eksikti sanki
Yaşamım boyunca eksik yaşadım...
Sen gelene kadar...
Şimdi sana sarılınca,
Kokunu duyumsayınca...
Gizli bahçende kaybolunca,
Bana içten gülümseyince,
Seni Seviyorum deyince...
İşte o zaman anladım eksikliğimi...
Benim eksikliğim seninle tamamlandı...
Benliğim seninle birlikte huzuru buldu...

_YabanCicegi_

✳♡✳♡✳


ALIŞVERİŞ PART 2

Yusuf Ali ve Yaprak elleri birbirine kenetli, yüzlerindeki gülümseme ile AVM' yi geziyorlardı. Her ikisi de hemcinslerine adeta gövde gösterisi yapıyordu. Genç adam, yanındaki kıza bakan erkekleri dövme isteğiyle içi içini yerken, genç kızda kendisi gibi genç kızlara kıskanan bakışlarını ok misali atıyır ve bakmamaları için uyarıyordu. İkisi de artık birbirlerinindi, her şeyleriyle. Akıllarıyla, vücutlarıyla, kalpleriyle, bakışlarıyla...

Yaprak, hâlâ sevdiği adama bakmaya cesaret eden kızları şu anda paralamak istiyordu. Bu istek belki biraz canice gelebilirdi lâkin Yaprak hiçte öyle düşünmüyordu. Sevdiği adamı kıskanıyordu, işte o kadar.

Yusuf Ali, nişanlısının elini öyle sıkı tutuyor, kendisine o kadar yaklaştırıyordu ki sanki bir an kendinden uzaklaştırsa kaybolacakmış gibi hissediyordu.
Kızın elini öyle tutuyor ve kendisine o kadar yapıştırıyordu ki, sanki kaybolacakmış gibi hissediyordu. Yaprak' ı daha yeni bulmuş ve her anlamda güvrnmişken kaybetmek istemiyordu. Bakışlarını Yaprak' tan çekip çevresine baktı. Ardından da kızın elini bıraktı kolunun altına alıp, sıkıca bastırdı göğsüne. Kendisine ışıl ışıl gözlerle bakan kıza bakıp gülümsedi.

İki aşığın kalpleri hissettikleriyle sıcacıktı. Adam kızı kendine çekip, göğsüne yasladıktan sonra yine o kokuyu duyumsadı ve mesh olmuştu. Bu bambaşkaydı ve insanı kendine çeken bir kokuydu. Bu koku, koku... Bir anda yine sinirlendi. Ya başka erkeklerde etkileniyorsa bu kokudan? Hayır, etkilenemez! Sevdiğine bu koku artık yasaktı! Kullanacaksa sadece kendisiyle başbaşayken kullanabilecekti.

Yaprak, Yusuf' un kendisini göğsüne çekmesiyle bir an afallasa da sonrasında sığındı sıcak göğse. Adamın kendi kokusuyla harmanlanan parfümün kokusu burnuna dolunca gözlerini kapattı ve biraz bu kokuyu duyumsadı. Sert olan göğsüne başını hafifçe yasladı. Bir ömür boyu burada bu şekilde kalabilirdi. Yusuf Ali kendisinin omuzlarından tutup biraz daha kendine çekti ve bu durumdan kendisi de hoşnuttu. Adamın sıcak nefesini kulağında hissedince bir an irkildi.

" Bu parfüm bir daha kullanılmayacak! " Adamın sesi emir verici bir tondaydı ve Yaprak duyduğuyla derin bir nefes aldı. Bu adam gerçekten odunlukta master yapmış bir kalastı, diye düşündü.

Yaprak kaşlarını hafifçe çatarken,
" Anlayamadım tam olarak? " diyerek başını kaldırdı ve adamın koyulaşmış yeşillerine baktı.

 KABULLENİŞ Onde histórias criam vida. Descubra agora