🌿 31. BÖLÜM 🌿

31.7K 1.2K 54
                                    

Evet, yeni bölüm geldi... 💜

Yine uzın bir bölüm, gerçeklerin ortaya çıkmasıyla dolu ve yer yer yeni çiftimizin halleri... 🤗

İnşaAllah bu bölümü de beğenir ve yorumlarınızı eksik etmezsiniz arkadaşlar... :))

🌿🌸🌿🌸🌿

İyi Okumalar....

🌿🌸🌿🌸🌿

AŞK....
Ce ee dediği anda
Yakalanıyorsun sonsuzluğuna....
Kayboluyorsun istilasında....

_YabanCicegi_

🌿🌸🌿🌸🌿

Benim filmim sendin ve çok güzeldin. Hayranlık uyandıran bir yapıtsın Liyam.

🌿🌸🌿🌸🌿

Mevsimin güzelliği tüm tabiatı etkisi altına almışken, yeni evli çiftin ilk sabahlarında da onları kuşatıyordu. Güneş ışınlarının aralık perdenin arasından odaya süzülmesiyle, Yusuf Ali gözlerini yavaşça araladı. Yorgundu. Tek eliyle gözlerini ovuştururken, bakışlarını hayatına güneş gibi doğan karısına çevirdi. Göğsüne sığınmış, düzenli soluklarıyla uyumasına devam ediyordu. Dudaklarına konan tebessüm genişlerken, karısını daha bir sıkı sarmaladı.

Karısı...

Yaprak artık her şeyiyle kendisine aitti, tıpkı kendisinin de ona ait olduğu gibi. Acı günler, üzüntü, gözyaşları... Hepsi kendilerinden uzak duracaktı.

Bakışlarını karısından çekip, tavana çevirdi. Dün akşamın izleri doldu zihnine. Huzur dolan gülümsemesi sıkıntılı bir hâl aldı. Dostum dediği adamı bir anda silip hayatından çıkarmıştı lâkin dün akşam yine hayatına bodoslama girmişti. Onun sinirle söyledikleri tekrar tekrar kulaklarına doldu. Nasıl da hiddetlenmişti!

Yalan söylediğini bir an olsun düşünmedi. Kenan doğruyu söylüyordu!

Geçmişte onu dinlemediği, gerçekleri anlatmasına izin vermediği için kendisine kızdı. Birkaç saattir kendisine ne kadar da kızar olmuştu. Kenan'ı dinleseydi belki de o kadar yara almayacak, ailesine karşı gelmeyip, dostum dediğimi adamı hayatından çıkarmayacaktı.

Pişmandı...

Hayatındaki tek dostunu hayal kırıklığına uğrattığı için huzursuzdu. Zamanında her şeyini ilk onunla paylaşırdı. Aralarında hiçbir zaman sır olmazdı. Ta ki o geceye kadar... Belki de o gece dostunu Sena ile görmek yaralamamış; dostunun kendisine yalan söylemesi yaralamıştı. Şu anda bunları düşünmeyecekti. Düşünerek evliliklerinin ilk sabahına gölge düşürmek istemiyordu.

Sıkıntı dolu nefes alırken, göğsüne iyice sokulan karısıyla sıkıntısı bir anda buhar olup uçarken yerine huzuru getirdi. Gülümseyerek karısının saçlarına dudaklarını bastırıp, kokusunu içine çekerek öptü.

Yaprak, günün aydınlandığını fark etse de gözlerini açmak istemiyordu; yorgundu. Düğün hazırlıkları, düğünde yaşananlar hem ruhen hem de bedenen yorgun düşmesine neden olmuştu. Gözlerini açamıyordu lâkin bedenini sıkıca sarmalayan güçlü kolların varlığı aklını çeliyordu. O güce, güvene doğru daha da sokuldu. Kocasının kokusunu içine çekti, huzur buldu. Huzuru, kocasının öpücüğüyle mutluluğa erişti, gülümsedi. Dün gece öptüğü, kalbinin üstüne dudaklarını bastırdı.

 KABULLENİŞ Where stories live. Discover now