26. Dönüş

5.8K 592 643
                                    

Kiss - I Was Made For Lovin' You

 En fazla elli bölümde final yapmayı planlıyorum ki büyük ihtimalle elli bölümü bulmaz. Çiğdem isimli hikayemi okumayanları Çiğdem'e beklerim. Çiğdem de en geç on güne kadar final verir. 

 Söz Ver bitince  kısmetse yola  İskender'in Asya'sı💜 isimli hikayemle devam edeceğim.  


Fidan, Selim'e bakıp "İlk günden çok hızlı gidiyoruz dedikçe sen işi daha da abartıyorsun. Yarım saat sonra kucağıma bir bebek vermenden korkmaya başladım," dedi.

"Birbirimizi seviyoruz. İkimiz de bekârız. Oldukça uzun bir süredir tanışıyoruz. Bizim kadar iyi birbirini tanımayan insanlar rahatça evleniyorlar. Biz neden evlenemiyoruz peki?"

Tuttuğu nefesini sesli bir şekilde dışarı veren Fidan, başını önüne eğdi. Ağlamamak için çabalarken titreyen sesiyle "Çünkü o kadınların başında Fırat gibi bir bela yok da ondan," dedi. Oldukça muzır düşüncelere sahip olan Selim'in cinsellikle dolu hayalleri de neşesiyle birlikte uçup gitti.

"O adamı öldürmeyi her şeyden çok istiyorum. Sana kilometrelerce uzaktan bile zarar veriyor olmasına dayanamıyorum."

Fidan, başını kaldırıp yaşlı gözleriyle Selim'e baktı.

"Lütfen buradan git ve bir daha da beni görmeye gelme."

Selim'in bütün vücudu gerilirken "Sen ne dediğinin farkında değilsin," dedi.

"Tam tersine farkındayım. Seni seviyorum ve zarar görmeni istemiyorum."

Fidan'ı şehvetten uzak duygularla sarıp sarmalayan Selim "Beni sevdiğini ne zaman fark ettiğini hâlâ anlatmadın," dedi.

"İki ay önce beni görmeye geldiğinde uzun zamandır olmadığım kadar mutlulukla dolduğumu hissettim. Her hareketinin beni büyülediğini fark ettim. Sen güldüğün zamanlarda seninle birlikte gülmeyi istedim. Sen gittiğinde ise bütün gece ağladım ve o zaman seni sevdiğimi fark ettim. Gözüm telefonda sürekli beni aramanı bekledim."

Selim, Fidan'ı odasının içine doğru yönlendirirken "Bütün bu öğrendiklerimden sonra hiçbir şey olmamış gibi sen, unutma mı istiyorsun? Gerekirse bundan sonra burada yaşarız. Lütfen çabalamadan bizden vazgeçme," dedi. Selim'e sarılan Fidan "Kendim için değil senin için korkuyorum," dedikten sonra ağlamaya başladı.

"Her şeyi yoluna koyacağız."

Fidan'ın saçlarını ve sırtını okşarken Selim zihninde, sevdiği kadına umut olacak sözcükleri aradı durdu.

"Bir süredir Fırat'ın hayatında bir kadın olduğunu biliyoruz. Belki bu kez gelip geçici bir şey değildir."

Fidan, hıçkırıkları arasında "Artık benden vazgeçsin. Beni unutsun. Ben nasıl onu unuttuysam o da beni unutsun. Mutlu olsun. Belki bu sayede beni rahatsız etmekten vazgeçer," dedi. Fidan ile onlarca farklı şekilde birlikte olduklarını hayal eden Selim, şimdi hayallerinin merkezindeki kadınla yatıyordu, hem de bir kez bile aklından geçirmediği bir pozisyonda.  Selim kendisinde var olduğunu asla bilmediği  sevgi ve şefkat karışımı duygularla sevdiği kadını  kollarının arasında tutuyordu.

"Seni çok seviyorum. Sadece güzel şeyler düşün."

Selim, Manisa'ya geri döndüğünde soluğu Deniz'in yanında aldı. Sözü hiç uzatmadan direkt konuya girdi.

"Konuşmamız lazım."

"Seni dinliyorum."

"Fidan'ı seviyorum."

Söz Ver (Tamamlandı)Where stories live. Discover now