15. Uçan Süpürge Cemiyeti

10.2K 882 1.2K
                                    

 Woman In Chains, Tears For Fears & Oleta Adams

Sokağa çıkma yasağına rağmen üç karısı için kendini feda eden her genç kızın hayaline merhaba demek isteyenler bu video sizler için...  


Fidan, haftaya görülecek dava öncesi abisini son kez görmeye gidiyordu. Yaklaşık iki haftadır Fırat ile köşe kapmaca oynamaktan dolayı sinirleri çok bozulmuştu. Fırat, fırsatını bulduğu her an son bir şans demeye devam ediyordu. Bu haliyle dünyadan bihaber bir genç kızken tanıdığı Fırat'a çok benziyordu. Fidan gibi aklı yerine duygularıyla hareket eden biri olsaydı çoktan o şansı Fırat'a verirdi. Takside dışarıyı izlemeye devam eden Fidan, düşüncelerini toparlamaya çalıştı. Bu işin duygu kısmı bile bende çok net diye düşünüp taksicinin varlığını umursamadan kendi kendine konuştu.

"Aşk her şeyi affedermiş. Duy da inanma! Aşkından ölsem bile affetmem."

"Bana mı dedin abla?"

Dikiz aynasından kendine bakan taksiciyi fark eden Fidan "Bu dünyaya bir kez geldik diyorum sadece," dedi.

"Haklısın abla dünyaya bir kez geldik. Kıymetini bilmek lazım, ama insanlar inadına hayatını boşa harcıyor."

Fidan hapishaneye varana kadar taksiciden, hayata dair özlü sözler dinlemeye devam etti. Abisini her zaman beklediği odaya girdiğinde Selim yerine Komiser Semra'yı görünce şaşırdı.

"Merhaba Fidan, anladığım kadarıyla beni beklemiyordun."

Fidan, şaşkınca gülümsedi.

"Merhaba, nasılsınız?"

"Selim'in işleri vardı o yüzden gelemedi. Ayrıca benim de seninle konuşmak istediklerim vardı. Abin gelmeden önce hemen konuya gireyim."

Selim'i sormadığı halde karşısındaki kadının, Selim hakkında bilgi vermesini garipseyen Fidan "Selim, bana mecbur olmadığı halde yardım etti. Bu konuda ona minnettarım elbette ancak önceliği işleri olmalı o yüzden sıkıntı yok," dedi. Fidan'ın sözleri üzerine Komiser Semra hızlı bir şekilde Fidan'ın Özge ve diğerleri ile yüzleşmesinde neler yapacaklarını konuştu. Fidan, şaşkın bir şekilde tek kelime etmeden verilen bilgileri dinledi. Fidan'ın şaşkınlığının farkında olan Komiser Semra, sevecen bir tavırla genç kadının omzuna dokundu.

"Senin için her şey daha güzel olacak. Biz kadınlar birbirimize destek olup, doğru yoldan ayrılmadığımız sürece çok güzel işler başaracağız. Seni tanımadığı halde çektiğin acıları anlayıp seninle birlikte üzülen öyle güzel insanlar var ki, görmeden inanamazsın. O gün seni yalnız bırakmayacağız. Sakın korkma."

Fidan, daha sonra abisiyle oldukça duygusal bir konuşma yaptı. Özgür kaldığı anda kardeşini saplanıp kaldığı bataklıktan çıkaracağını söyledi Deniz. Abisinin ellerini tutan Fidan "Seninle buradan gitmekten başka hiçbir şey istemiyorum abi. Seni çok seviyorum. Bu zor zamanlara senin bir gün elimden tutup 'Bitti artık,' diyeceğin umuduyla dayandım.

"Kızı, abisinin değil de prensin kurtarması gerekmiyor muydu?"

Kapıda kendilerine bakan Selim'i gören Fidan "Benim prensim, abim olduğuna göre sorun yok," dedi gülümseyerek.

"Abinin, senin için yapamayacağı şey yok güzel kardeşim."

Sırf Fidan'ı kısa bir an için bile olsa görmek amacıyla işlerini ışık hızında tamamlayan Selim, kendi kendine yenilgilere doyamadın gitti, dedi.

Söz Ver (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin