sorry

3.1K 195 498
                                    

"Harry yeter!" Sabahtan beri ağzıma bir şeyler tıkıyordu ve karnım şişmişti. Biraz daha yersem kusacaktım. "Son kez." Ağzıma küçük bir parça daha krep koymasına izin verdim. Onu da çiğnedikten sonra masadan kalktım.

"Meyve suyunu-" Lafını kestim. "Kafanı koparacağım." Göz devirip masadan kalktı. "Sevgilimizi düşünmek de suç oldu." Gülümsedim ve yanına gidip kollarımı boynuna doladım.

"Çok tatlısın." Kalçalarımdan tutarak ayaklarımı yerden kesti.

"Biliyorum." Eşitlenen yüzlerimizden dolayı çenesini öptüm. "Aynı zamanda egolu bir yaratığın tekisin." Gülümsedi ve kıçımı tezgahla buluşturdu. "Doğruluk payı yok."

"Aynen aynen." Elleriyle yüzümü tutarak kendine çekti ve dudaklarımı dudaklarıyla kapattı. Birkaç dakika boyunca birbirimizi yemiştik. En azından telefonu çalana dek. Louis'nin aradığını görmüştüm. Açıp kulağına götürdü.

"Efendim?" Louis'le konuşmaya başladığında yüzünün çeşitli yerleriyle oynadım. Bir ara burnunu sıktığım için sesi garip çıkmıştı. Sırıtmaktan öleceğim dakikalarda telefonu kapattı ve tezgaha koydu.

Tam olarak ne olduğunu anlamamıştım ama sanırım Louis bizi bir yere çağırıyordu. Yine de teyit etmek adına sordum. "Ne diyor?"

"Sahile ineceklermiş. Bizi de çağırıyorlar." Birkaç gündür beraber sahile gitmemiştik. Zayn'i boğmayı özlemiştim. Hevesli bir şekilde "Gidelim." dedim.

Burnumun ucunu tıpkı onunkini sıktığım gibi sıkarken başını salladı. "Hazırlan, çıkarız." Tezgahtan atladım ve kahvaltılıkları yerine koydum. O da kirli bulaşıkları makinaya dizdi. Mutfağı yeterince temizleyip odama çıktık. Dolaptan hardal rengi bikinilerimi çıkardım.

Giydikten sonra üstüme beyaz, salaş bir elbise geçirdim. Bir çantaya havlu ve güneş kremlerimi attıktan sonra telefonumu ve cüzdanımı da alınca hazırdım. Harry, ben hazırlanana kadar üstünü giyinmiş sonra da telefonuyla oynamıştı. "Çıkabiliriz." dedim dikkatini çekmek için. Yataktan kalktı ve yanıma geldi. Beraber evden çıktık.

Yanında mayosu olmadığı için onun evine de uğradık. Zayn kapıyı açtı. Harry odasına giderken Zayn'le uğraştım. "Bir daha Rue'ya içirmeyin amına koyayım. Zaten mal, iyice mal oluyor." Güldüm. "Birbirinizi bulmuşsunuz." Kafama yastık yedim.

"Ben bir dahiyim June. Göreceksin ileride büyük adam olacağım." Bunu zaten biliyordum. Zayn hep kopya veren taraf olurdu. Sürtüğün bütün dersleri mükemmeldi. Üstelik efor bile sarfetmiyordu. Tanrı herkese Zayn'e verdiği zekadan versin.

Ben ise sınavlardan yüksek bir notla geçmek için eşek gibi çalışıyordum. Gerçi grubumuzdaki herkes benim gibi sayılırdı. Harry ve Louis'yi saymazsak tabii. Louis asla çalışmazdı. Dersleri siklediği de yoktu. Genelde Zayn'den kopya çekerdi. Harry ise biyoloji hariç bütün derslerde iyiydi. Biyolojiye bir türlü ısınamıyordu. Muhtemelen biyoloji hocasıyla arası kötü olduğu içindi.

Belki de Harry'ye biyolojiyi uygulamalı öğretebilirdim. Bunu aklımın köşesine not ettim.

"Sen daha götünü yıkamayı bilmiyorsun Zayn." Yastığı ona beklemediği bir anda fırlatınca kafasına isabet ettirdim. "June attı. Ve gol." Ayağa kalkıp beni kovalamaya başladığında koltukların etrafında birkaç tur atmıştık. "Azıcık büyü Zaynie."

Ağzından garip sesler çıkardı. Zayn beni yakalamak üzereyken Harry aşağı indi. Koşa koşa arkasına saklandım. "June'u teslim etmek için üç saniyen var. Gerisine ben karışmayacağım."

"Siktir git amcık." Zayn elindeki yastığı sevgilimin tam bacak arasına fırlattı. Harry'nin ağzından acı dolu bir inilti çıktığında çok geçmeden gidip Zayn'i tekme tokat dövdü.

fuckmates | stylesWhere stories live. Discover now