anger

3K 215 795
                                    

Zili çalıp beklemeye başladım. Aurora açtığında direkt içeri geçtim ve lavaboya gidip yüzümü yıkadım. O kadar sinirliydim ki burnumdan ve kulaklarımdan alev çıkacakmış gibi hissediyordum.

"June, noldu?" Yüzümü kuruttuktan sonra Aurora'ya döndüm. "Biraz sinirim geçsin, anlatacağım." Beraber salona geçtik. Rue da buradaydı.

"Gün geçmiyor ki olaysız bir günümüz olsun." Derin bir nefes verdikten sonra anlatmaya başladım.

"Yolda gelirken Harry'yi Mia ile gördüm. Kesinlikle buna lafım yok ancak bana haber vermedi bile! Sanki ben Mia ile buluşmasına bir şey diyeceğim ya. Gizli saklı yapınca daha mı iyi oldu yani?" dedim.

"Bir de gelmiş beni görünce sarılıyor. Hayır da, sen kime gösteriş yapıyorsun amına koyayım?" Kafamı koltuğa yasladım ve ofladım. "Belki de aşırı tepki göstereceğini düşünüp söylememiş olabilir. Sonuçta daha dün dalaştınız." dedi Rue.

"Bence de, belki sen biraz daha sakinleşince söyleyecektir. Ya da anlık gelişen bir şey olduğu için de haber vermemiş olabilir. Hemen canlı bomba moduna geçme." İçim rahatlamıyordu. Bunlar mantıklı sebepler değildi. Beni tanıyordu amına koyayım.

Eğer olay çıkaracağımı düşündüyse diyecek bir şeyim yoktu. Mia ile konuştuğu için olay çıkartacak biri değildim. Bunca senelik arkadaşıydı sonuçta. Aramızdaki olayın onlara yansımasını tabii ki istemezdim.

Her ne kadar Mia'dan artık haz etmesem de onun Harry'nin hayatında bir yeri vardı. Zaten bunu hiçbir sikim söylemeden soluğu Mia'nın yanında almasından anlayabilirdiniz.

"Bu hareketi beni çok kırdı." dedim sadece. "Ne kadar üzülmüş olabileceğini tahmin edebiliyorum June ama Harry ile konuşmadan fevri bir harekette bulunma lütfen." Omuz silktim. "Onu görmek istemiyorum, bir bok da sormayacağım. İsterse kendisi gelip anlatır."

Aurora gelip kolunu omzuma attı. "Sen bilirsin. O piçe sürekli tolerans göstermek zorunda değilsin. Azıcık sürünsün." Rue da Aurora'ya katıldı. "Bence de."

"Teşekkür ederim. Cilt bakımı günümüzü mahvettim." Üçümüz aynı anda güldük. "Mahvolmuş sayılmaz. Eğer sinirin geçtiyse hala yapabiliriz." Başımla onayladığımda kalktık ve saatlerce birbirimizle uğraştık. Rue hızını alamayıp ikimize de makyaj yaptığında kesinlikle dışarı çıkmamız gerektiğini söylemişti.

Keyfim olmadığını söylerek reddetmek zorunda kaldım. "Cidden hiç dışarı çıkasım yok."

Aurora koşarak gitti ve elinde üç shot bardağı ve bir şişe tekila ile geldi. "Ailem beni öldürecek." dedikten sonra aptal aptal güldü ve bardakları masaya koyup doldurdu.

"Ciddi olamazsın! Saat daha çok erken."

"Rue, aşk acısı çeken bir arkadaşımız var. Saygılı ve sarhoş ol lütfen." İlk bardağı ben aldım ve fondipledim. İlk başta ağzıma gelen acı tattan dolayı boğazım yansa da bir süre sonra alıştım.

Rue bardağı eline aldı. "Tekiladan nefret ediyorum." dedikten sonra kafasına dikti. Aurora da ilk bardağını içtikten sonra gerisi daha kolay gelmişti. Rue ikimizden önce sarhoş olup Zayn'i aramış ve mal mal şeyler söylemişti. Zayn neredeyse buraya gelecekti ki gelmemesi için ikna etmiştik. Bir süre sonra gülmekten karnım ağrımış bir halde yere uzanmıştım.

"Siktir ya, Zayn muhtemelen şu an aptalın tekiyle çıktığını düşünüyordur."

"Böyle düşündüğüne eminim." İkisi de oturmuş kendi hallerine gülerken telefonumu elime aldım. Mesaj atmıştı.

harry: nerdesin

harry: eve gitmişsin ama evde yoksun

harry: june

fuckmates | stylesWhere stories live. Discover now