how to disappear

3.2K 218 1.2K
                                    

"Bu da ne demek oluyor June?"

Çok gergindim. Mia'nın bir bokluk çıkaracağını hiç hesaba katmamıştım. Ve şimdi karşımda durmuş bana kızgınca bakarken bunu kesinlikle hesaba katmam gerektiğini düşünüyordum.

Tabii ki Mia'dan korkmuyordum. Korktuğum şey Harry'nin benden uzaklaşmasıydı. Uzaklaşmazdı değil mi?

Eğer böyle bir şey olursa Mia'yı sikeceğim. Ciddi anlamda.

"Demek birliktesiniz, ha?" dedi ben cevap vermeyince. Bize doğru yürüdüğünde ayağa kalktım.

"Mia, anlatacaktım sana." dedim sesimi oldukça yumuşak tutmaya çalışarak. Aurora ve Luke hariç diğerleri neler olduğunu anlamaya çalışıyordu.

"Ne zaman June? Ne zamandır var bu şey ortada?" Burnumun ucu sızlamıştı. Harry'ye baktığımda kaşlarını çatmış bizi izlediğini gördüm.

"Ne zamandır aptal yerine koyuyorsun beni acaba?" Neredeyse bağırıyordu. Yaptığımın kötü bir şey olduğunu biliyordum ama abartmasa mıydı amına koyayım?

"Mia, sakin olur musun?" dedi Olive. Sen karışma sürtük.

"Ben ilk önce sana söylemiştim June. Sana anlatmıştım. Onun hakkında neler hissettiğimi sadece sen biliyordun! Ve bana bir tane bile açıklamada bulunmadan gidip onunla birlikte mi oldun?" Pekala, böyle söyleyince daha suçlu hissetmiştim.

"Bekle, ne?" dedi Harry. "Blake ile yattığım için intikam mı alıyorsun?"

Hayır amına koyayım. Blake sikimde bile değil. Lütfen beni yanlış lanse etmeyi keser misin Mia?

"Blake ile yatman umrumda bile değil ki!" Kesinlikle sinirleniyordum. Beni kendiyle karıştırmamalıydı. Sırf o seviyor diye Harry'yi ayartacak değildim.

"Ne oluyor amına koyayım?" Mia Harry'ye döndü. "Bilmem, belki de June'a sormalısın."

Onun yüzünden Harry yanlış düşünecekti. Gözümün önünden binlerce senaryo geçiyordu ve en kötü ihtimalle Harry ilişkimizi başlamadan bitiriyordu.

Evet, en kötü ihtimali düşünmek ağlama isteğimin körüklenmesine yetiyordu.

"Harry'yi senden çok daha önce seviyordum. Sen bana anlattıktan sonra yaşanan bir şey değildi anlıyor musun?" Güldü.

"Bana söyleyebilirdin! Ama işine gelmedi. Bunun yerine beni ayakta uyutmayı tercih ettin." Birincisi tabii ki sana söylemezdim, ikincisi evet, işime gelmedi çünkü her boka drama yarattığın için buna da yaratırdın.

"Böyle bir şey yapmaya çalışmadım. Bu durumdan az hasarla çıkman için uğraştım." Parmağını bana doğru salladı. "Sen mi bunun için uğraştın? Sence şu an daha mı az hasara uğradım? Bir de en yakın arkadaşım olacaktın!"

Gözleri dolu dolu bakıyordu. Umarım timsah gözyaşlarını karşımda akıtmazdı.

"Evet, sen de Olive'in en yakın arkadaşıydın Mia." Eğer olayı uzatırsa yemin ederim bütün boklarını karşısına dökecektim. Ne kadar kırılacağı umrumda değildi.

"Onu buna dahil etme."

"Neden aynı durum değil mi? Eminim ki Olive Harry'yi sevdiğini yeni öğreniyordur. Sen neden söylemedin Mia? Neyden korktun? Arkadaşın Harry'nin eski sevgilisi sonuçta değil mi? Hiç mi düşünmedin ya seviyorsa falan diye?"

Acımasız olmak istemiyordum ama eğer olmazsam kendini haklı çıkarmak için her şeyi yapacaktı. Bunu istemiyordum.

"Neden kendi hatanın yönünü bana çeviriyorsun? Harry'yi kaybetmek mi istemiyorsun yoksa June?" Cidden, yeterince sinirlenirim bozulmuştu.

fuckmates | stylesWhere stories live. Discover now