ᴍ-ᴇɪɢʜᴛᴇᴇɴ

11.4K 849 947
                                    

Bu bölüm smut içerir rahatsız olanlar lütfen okumasın ve smutun kötülüğü için en baştan özür dilerim 💕

pov hyunjin ::

Karşımda bütün güzelliği ile dans eden Felix'i izleyip içkimden ufak yudumlar alıyordum. Başka erkekler ile dans etmediği için şanslıydım. O sadece Jisung ve Jeongin ile dans etmekle meşguldü.

Tabii etraftaki birkaç erkeğin gözünün onda olduğunu farketmemek elde değildi. Sinirim artıyor ama Felix'in mutlu olduğunu görünce sönüveriyordu. Parmaklarımı kütletip birbirleri ile konuşan arkadaşlarıma baktım. Çoktan kafayı bulmuş gibilerdi.

Felix'e bir şey olur diye çok sarhoş olmamak adına az az  içiyordum. Felix'te dans etmekten bir bardaktan fazlasını içmemişti. Yorulmuyor mu diye düşünüyordum ama yorulmuyordu galiba. Yanıma gelen birkaç kızı aldırmadan onu izlemeye devam ettim.

Felix ile göz göze gelirken kızın kucağıma oturması bir olmuştu. Gözlerimi Felix'ten ayırmadığım için kızın bir süre orada kalmasına ,yaklaşık on saniye kadar, izin verdim. Felix bu görüntüyü görür görmez kaşlarını çatmış ve gözlerini benden almıştı. Bende hızla kucağımdaki kızı itip
Felix'i izlemeye devam ettim. Kız bana küfürler edip giderken ben de Felix'in yanına gitmek için ayaklanmıştım.

Felix'in başka bir erkek ile dans ettiğini görmem sinirlerimi azıcık oynatmıştı. Alkolün etkisi ile biraz kenara tutunup nefeslendim. Felix'in kalçalarında gördüğüm el ve çocuğun Felix'i kendisine bastırması bir olmuştu. Bu durum bütün sinirimi beynime gönderirken hızla dans pistine daldım.

Felix'i kendi yanıma çekip çocuğa bir yumruk indirdim ve yere düşmesini sağladım. Etrafta ufak bir çığlık koparken hiçbir şey demeden Felix'i kolundan tutup sürüklemeye başladım. Şaşkınlıkla kolunu kurtarmaya çalışıyordu.
"Ne yapıyorsun Hyun delirdin mi?!" Sinirle onu gördüğüm ilk oda sokup kapıyı kapattım ve kitledim.
"Evet delirdim! Delirttin beni!"

Biraz korkmuş olacak ki gerilemişti. Bende üstüne gitmeye devam ettim.
"O kadar delirttin ki beni daha fazla dayanamıyorum!" Üstümdeki ceketi çıkartıp kenara attım.
"Seni istiyorum." Felix şaşkınlıkla gözlerini açıp geri adım atmak isterken arkasındaki yatak bunu engellemiş ve sırtının yumuşak zemin ile buluşmasını sağlamıştı.

Fırsatı yakalamışken üstüne çıktım ve dudaklarımızı birleştirdim. Karşılık almam dudaklarımın kıvrılmasına sebep olmuştu. Elimi şortuna indirip penisini sıkmtım. Dudaklarıma verilen inleme o kadar hoşuma gitmişti ki öpüşmemizi hızlandırdım. Dilimi ağzıma gönderip dillerimizin uyum içinde sürtünmesine izin verdim. Islak şekilde ayrıldığımızda ona kısa bir bakış attım.

İtiraz etmiyordu. Gömleğimin düğmelerini açmaya başladığında sırıtmıştım. Beni cidden delirtiyordu.
Açmayı bitirdiğinde hızla gömleğimden kurtuldum ve onun düğmelini açmaya başladım. Fakat o kadar üşendirici gelmişti ki dişimle transparan olan yerden yırtıp göğsünün ortaya çıkmasını sağladım.
"O-ona ne kadar para verdim haberin var mı!" Bana sinirli bağırışlarını umursamadan boynuna gömüldüm.

Ufak öpücükler bırakarak sinirinin geçmesini bekliyordum. Boynunu emmeye başladığımda bana bir inleme daha kazandırmış ve ellerini vücudumda gezdirmeye başlamıştı. Altımdakinin sızladığını iliklerime kadar hissediyordum. Öpücüklerimi aşağı indirip göğsüne, boynuna yapmadığım kalıcı izleri bıraktım. Bir göğüs ucunu ağzıma alırken inlemeleri gittikçe artmıştı.

Diğer elim ile diğer göğüs ucunu ezerken kendimi ona bastırdım. Beklemediğim şekilde kendisini bana sürttüğünde gülümseyip göğsünden ayrıldım ve dudağına öpücük kondurdum.
"Seninde beni istemen deli gibi hoşuma gidiyor." Dudaklarımızı birleştirdiğimde elimi şortuna attım ve düğmesini açmaya başladım. O da elini pantolonuma atmış ve kemerimi çözmeye çalışıyordu.

𝐥𝐨𝐥𝐢𝐭𝐚' 𝐡𝐲𝐮𝐧𝐥𝐢𝐱Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu