ᴛᴡᴇʟᴠᴇ

9.8K 1K 203
                                    

Oy vermeyi unutmayın! Bölüm kötü olabilir en baştan özür dilerim 😔

pov hyunjin ::

Okula doğru yürüyordum. Jisung biraz geç kalacağını söylediği için tek başıma yürümem gerekti, Seungmin'de benimle konuşmuyordu zaten. Konuşsa bile okula erken gidip test çözdüğü için yürüyemezdim. Seungmin'in gönlünü almam gerektiğini düşünüyordum. Bununla beraber Felix'in de almalıydım ama Felix.. ona karşı çok garip hislerim vardı.

Geçmişte pek iyi şeyler yaşamamıştık ama yine de bir arkadaşlığımız vardı, gerçi onu da yok ettim gibi.. düşüncelerimden savrulup saçlarımı geriye attım. Etrafa bakınarak yürümeye devam ederken kenarda ufak, yavru kediyi seven Felix'i gördüm. Sonunda okula geri dönüyordu demek..
Üstüne giydiği siyah tişört ve mor etek onu tatlı göstermişti.

Sargı hala duruyordu ama bacaklarındaki morluklar yok olmuştu. Kendimi istemsizce onun yanında buldum.
Benim geldiğimi görünce göz devirip kediyi sevmeye devam etmişti. Bende elimi kediye atıp sevmeye başladım.
Bir süre sonra benim gitmeyeceğimi anlamış gibi yürümeye başlamıştı.
Kediyi biraz daha sevdikten sonra bende yürüyerek ona yetiştim.
"Beraber gidelim.. diyecektim." Lafımı devam ettirmeden adımlarını hızlandırmış ve okulun yakınlarında yürüyen Changbin'in yanına gitmişti.

Kıskançlık vücudumu sararken umursamamaya çalışıp hızla okula yürüdüm. Sınıfa girip sırama oturdum ve Jisung'u beklemeye başladım. Bir süre sonra sınıfa Felix'de girmişti. Felix'in gelmesi ile kızlar üstündekilere bakıp dedikodu yaparken Seungmin'de hızla Felix'e sarılmıştı. Gözlerimi devirirken Jisung'un gelmesi ile rahat bir nefes verdim. Jisung Felix'i gördüğü gibi Felix'e sarılıp özürlerini sıralamaya başladığında kafamı salladım.

Felix bir şey demeden yerine geçerken Jisung umutsuz gözlerle yanıma gelmişti.
"Ne yapacağız biz ya!" Jisung'un sessiz homurdanmaları ile biraz düşündüm.
Ardından konuştum.
"İlk Felix'in seni affetmesini sağlayacak, sonra Minho salağı ile aranızı yapacağız."

Of of... iğrenç bir bölüm oldu ;(
Böyle bir şey yazmak zorundaydım yani Felix'in okula geldiğini belirtmek için.. daha uzun yazmak isterdim ama aklıma güzel fikir gelmedi, diğer bölümler için bol bol fikrim var ama illaki ara bölüm olması gerekiyor ve ben ne yazacağımı şaşırdım hepinizden özür dilerim yarın daha güzel bir bölümle geleceğim! 💗💓💞💝

𝐥𝐨𝐥𝐢𝐭𝐚' 𝐡𝐲𝐮𝐧𝐥𝐢𝐱Where stories live. Discover now