ᴇɪɢʜᴛ

11.8K 1.1K 1.2K
                                    

Lütfen oy vermeyi unutmayın! Ona göre bölüm atacaım artık 😔

pov hyunjin ::

Kafamı masaya dayadım, bugünde hiçbir dersi dinlememiştim. Gerçi bunun nedeni dünden dolayı okula gelmeyen Felix'ti.
Aklımdan bir türli çıkmıyordu. Onu görmek istiyordum, dün aramalarıma cevap vermedi. Zaten engellemişti beni.. dediklerimden dolayı.

Evet hata onundu ama böyle yapmamalıydık belki de.. Jisung'un da benden farkı yoktu. Seungmin bizimle konuşmuyordu. Okuldaki kızlar Felix'in dedikodusunu yapmaya devam ediyordu. Herkes daha sessizdi sanki, öğle arası gelmişti ama yemek yiyesim yoktu. Seungmin hiçbir şey demeden sınıftan çıkarken Jisung'la çaresizce birbirimize bakıyorduk. İkimizde bazı şeylerin pişmanlığını yaşıyorduk.
"Haklı olan benim Hyunjin! Biz neden üzülüyoruz? Herkesi ayartan o sürtük-"

Jisung dediklerine daha fazla devam edemezlen sinirle alnına vurdu.
"Her şey onun yüzünden her şey her şey-"
Jisung'un kendi kendine saydırmalarını kesen kapıyı kıracak gibi açan Minho oldu.
Kaşlarım çatılırken Minho bize yaklaşmış ve Jisung'u yakasından tutarak havaya kaldırmıştı. Jisung'un gözleri anında dolarken hışımla kalkıp Jisung'un yakasını Minho'nun elinden kurtardım.

Minho sinirini atamamışcasına sıramızdaki eşyaları dağıtırken daha fazla dayanamayıp onu durdurdum.
"Yeter artık sorunun ne senin!? Felix sevgilin falan mıydı da böyle halleniyorsun!?" Minho kızgın gözlerini bana dikti. Benden iki yaş büyük olması sikimde değildi. Eğer kavga istiyorsa edebilirdim.

Etrafa sinirli bir gülüş bıraktı.
"Felix'i nasıl döversin lan!?" O bağırırken arkadan nefes nefese kalmış Changbin gelip vücudunu duvara yasladı.
"Minho sakinleş-" Jisung'un dediği ile Jisung'u biraz itekleyip konuşmaya devam etti.
"Nasıl döversin!? Ne yaptı da dövdün!?"
Jisung daha fazla dayanamamış ve bağırmaya başlamıştı.

Sessizce olayları kavramaya çalışıyordum.
"Ne yapmadı ki!? Seni sevdiğimi bile bile senin beni dövdürttüğünü bile bile seninle sarılıyordu!? Ondan önceki günlerde-" Ne diyeceğini anladığımda hızla Jisung'a döndüm. Allahtan kendini susturabilmişti.
"Zaten benim yanıma o yüzden geldi!!Senin için yanıma geldi benim!!" Minho'nun sinirle bağırmasından sonra ikimizde de bir anlık donma oluşmuştu.

Siktir sikir siktir, suçlu bizdik.. haksız olan bizdik, sormadan hareket eden bizdik, pislik olan bizdik.. Jisung sessizce yere çöktüğünde zar zor yutkundum.
"Nasıl.. yani? Anlat! Neden sarıldınız o zaman!?!" Jisung konuştuğunda Minho da önümüzdeki sıraya oturmuştu.

Seungmin içeri girdiğinde birden bütün dikkatim ona dönmüştü.
"Ne oluyor burda!?" Yine meraklı bir şekilde sorduğunda kimse cevap veremedi. Changbin Seungmin'e
'Sana anlatacağım' diyerek kolundan tutmuş ve dışarı çıkarmıştı. Koca sınıfta üçümüz vardık. Birileri daha gelmeden ne olduğunu öğrenmek istiyordum.
"Minho, anlat! Anlat artık!" Sinirlerimin gerildiğini hissediyordum.

Minho yutlunup konuşmaya başladı.
"Bana Jisung'u neden dövdürttüğümü sordu, senin ne kadar üzüldüğünü ne kadar kötü hissettiğini söyledi bana!" Jisung'a bakarak konuştuğunda Jisung göz yaşlarını serbest bıraktı. Ne bok yemiştik biz?
"İlk cevaplamak istemesemde o kadar çok ısrar etti ki ona anlatmak zorunda kaldım." İkimizde meraklı gözlerle Minho'yu dinlemeye devam ettik.

Minho Jisung ile göz teması kurarak anlatmaya başladı, bende varım burada.
"Kedim bir süredir hasta.. ameliyatı için büyük miktarda para istiyorlar.. maddi durumum iyi değil ben de arkadaşım saydığım Joobin'den borç para istedim."
Joobin lafını duyunca gözlerini açtı. Joobin Jisung'a takıntılı olan çocuktu.
"Onun sana takıntılı olduğunu bilmiyordum.. tanıdığım zengin tek arkadaşımdı ve kedimin iyiliği için para istemem gerekiyordu."

Saçlarımı karıştırdım olay arap saçından daha karışıktı ve ben çıldırmak üzereydim.
"Benden hoşlandığını herkes bildiği için seni kendimden nefret ettirirsem parayı vereceğini söyledi, kısa vaktim vardı ve senin benden iki tersleme ile nefret etmeyeceğini biliyordum. Kısa ve kolay bir yöntem olarak dövdürtme fikrini buldum, seni dövemezdim.. sana karşı hislerim vardı." Jisung ne yapacağını şaşırıp elini Minho'nun eline atmak istedi ama Minho elini geri çekti.

"Felix bunları duyunca maddi durumunun iyi olduğunu ve parayı borç olarak değil, yardım olarak karşılayacağını söyledi. Benden senin gönlünü almamı istedi, güzel fikirler verdi bana.. o kadar, o kadar iyiydi ki dayanamayıp sarıldım." Jisung deli gibi ağlamaya başlarken bende sessizce kafama vuruyordum. Hiçbir şey göründüğü gibi değildi.. Felix sadece iyilik yapmak istemişti.

Jisung hıçkırıkları arasında Minho'nun elini tutarak konuşmaya başladı.
"M-minho ben çok özür dilerim!" Minho elini tekrar kurtarıp ayaklandı.
"Özür dilemen gereken ilk kişi ben değilim Jisung, ilk Felix'in gönlünü alabilirsen, o zaman konuşuruz."

Olayı öğrenmiş oldunuz, diğer bölüm Jisung'un ağzından olacak vee yakın zamanda minsungu halledeceğim. Hyunlix'e daha var whw. Yorum yapin sevineyim ve oy atmayı unutmayon uzuluyprum 😔
Hadi görüşürüz asklae mwah
''

𝐥𝐨𝐥𝐢𝐭𝐚' 𝐡𝐲𝐮𝐧𝐥𝐢𝐱Where stories live. Discover now