G♣70 -Final-

12.6K 317 80
                                    

-Final İle İlgili Açıklama Sondadır-

Keyifli Okumalar..

70.Bölüm FİNAL

ELİF'TEN:

"Bavullar tamam."

"Gidelim o zaman.Annemler aradılar bekliyorlarmış bizi."

Berk ile uçaktan indikten sonra havaalanından bavullarımızı alıp çıkışa doğru ilerlemeye başladık.Şuan Sivas'taydık ve az sonra ailem Berk ile tanışacaktı.Mutluluğum paha biçilemezdi ama heyecanımda bir o kadar çoktu.Beğenmemelerinden ya da bir şeylerin ters gitmesinden korkuyordum.Babam ablamın sevgilisine az çektirmemişti.Annemin seveceğini düşünüyordum ama en çok da abimi merak ediyordum.Araları hiç iyi değildi ve değişebilmiş olmasını umut ediyorum.Tatil için Konya'dan geri gelmişti.Umarım iyi bir şekilde geri dönmüştür.Yoksa iki haftayı bana zehir ederler!

"Annem!" diyerek koşup boynuna doladım kollarımı.Annemle uzun süreli bir sarılmadan sonra babamla sarıldım ve ardından abimle.Bir an Berk'i unuttuğumu fark edip ona döndüm ve cesaret vermek için gülümsedim.Fazlasıyla gergin gözüküyordu.

"Baba, anne, tanıştırıyım Berk.Berk annem Songül ve babam Ferhat."

"Memnun oldum efendim." diyerek Berk, babamın ve annemin yanına ulaşıp ellerini öperek selam verdi.Ne de saygılı benim sevgilim!

Abimle de annemgile aralarında ki soğukluğu belli etmemek adına normal bir şekilde selamlaşmışlardı.

"Haydi çocuklar! Çıkalım artık."

Babamın komutuyla hepimiz çıkışa doğru ilerledik.Abim benim valizimi elimden almıştı.Ben de annem ve babamın koluna girmiş yürüyordum.Berk'i de yanlız kalmaması için yanımıza çekmiştim.

Arabaya bindikten sonra yol boyunca bir sessizlik hakim olmuştu.İçten içe ortamın gergin olduğunu hissediyordum.Neden olduğunu anlayamıyordum ama.Sinirlenmelerinin sebebi Berk mi diye düşünsem de ona olan sevecen davranışlarından dolayı bu düşüncelerimden biraz olsun sıyrılmıştım.Oysa şuan annem ve babamın Berk'i sorguya çekmesi gerekiyordu.Tatlı bir sorguya.

Bütün yol boyunca içimde ki sıkıntı büyümüştü.Berk'te ortamda ki gerginliğin farkındaydı ve büyük ihtimalle kendisinin sebep olduğunu düşünüyordu.Arada bir elini sıkıp gülümsüyordum.

Eve, yine büyük bir sessizlik içerisinde girmiştik.

"Kızım senin odanın yanındaki odayı Berk'e hazırladık.Odasını göster.Sen de geç odana biraz uyu.Yol yorgunusunuz."

Büyük sessizlikten sonra annem konuşunca başımı sallayarak onu onayladım.Abim ve Berk ses çıkartmadan valizleri yukarı çıktılar.Abim benim odama valizi bıraktıktan sonra yüzümüze bile bakmadan aşağı indi.Ben de hemen Berk'in peşinden onun odasına girdim ve kapıyı kapattım.Montunu üzerinden çıkartırken sıkkın gözüküyordu.Hemen yanına gidip sarıldım.O da hemen kollarını belime dolayıp başını saçlarımın arasına, boynuma gömdü.

"Senin yüzünden olduğunu sanmıyorum.Canını sıkma."

"Ama ben tam olarak öyle düşünüyorum Elif."

"Seni karşılarken çok güzel davrandılar Berk.Sorunun başka olduğunu düşünüyorum ve gidip onlarla konuşacağım.Bütün tatilimizin zehir olmasına izin veremem."

Berk'in bir şey demesine fırsat bırakmadan odadan çıktım ve aşağı inip koltukta oturup fısıldaşarak konuşan annem babam ve Berk'e baktım.Beni ilk gören abim olduğu için hemen susmuştu ve annemgilde anlamış olmalılarki arkaları dönüp bana bakmışlardı.

GöktuğWhere stories live. Discover now