G♣53

7.4K 354 69
                                    

Keyifli Okumalar Diliyorum...

53.Bölüm

TUĞÇE'DEN:

Hepimiz dehşet içinde Suna ve Elif'in abilerine bakıyorduk.Ciddi ciddi bizimle birlikte mi kalacaklardı yani? Lanet olsun! Bu bir şaka mı? Tatilimiz çok güzelmiş gibi bir de başımıza bunlar çıktı.İkisini de yakından taıdığım için bu kadar yakınıyorum aslında.İkiside aşır derecede kardeşlerini kıskanırlardı.Tuna, Suna'nın yanına erkek sine dahi yaklaşmasını istemezdi.Berk'inde ondan kalır yanı yoktur zaten.

"Abi ne kalması saçmaladınz iyice!" dedi Suna şaşkınlıkla.

"Biz gidelim siz de rahat rahat sevgililerinizle yiyişin demi! Yok öyle hayat.Tunç ve Berk beraber yatacaklar.Siz kızlada abilerinizin yanında.Tuğçe, Elif ve Berna'ydı sanırım.Siz üçünüz bir odayı paylaşıyorsunuz.Diğer erkeklerde diğer odalara dağılsınlar."

"Allah Allah!" dedi Göktuğ Elif'in abisi Berk'e.Ve devam etti.

"Sen kim oluyorsun da bizim hayatımıza karışıyorsun? Aramızda bir yaş var ve bu bize abilik taslaman için ne yazık ki geçerli değil.Biz sizin kardeşiniz değiliz.Kardeşinizi kısıtlayabilirsiniz ama bizm işimize burnunuzu sokamazsınız.Eğer anlamadıysanız başka dillede anlatabiliriz.Hiç problem değil!" diye bağırdı Göktuğ.Gözlerimi pörtletmiş ona şaşkınlık içerisinde bakıyordum.Delirmiş bu.Kavga çıkarsa şaşırmam.

"Valla anlamadım ya.Hangi dil o bir anlatsana? dedi Berk ayağa kalkıp Göktuğ'un üzerine yürürken.

"Hemen anlatıyorum."

Göktuğ cümlesini bitirir bitirmez yumruğu Berk'in suratına yerleştirdi ve birkaç kezde tekme attı.Erkeklerin yardımıyla güçlükle ayırmıştık Göktuğ'u Berk'den.Elif ise korkuyla abisine koşup yardım etmeye çalışıyordu.Berk'in kalkacak hali kalmamış, yüzü kanlar içinde kalmıştı.

Göktuğ'u kolundan tuttuğum gibi yukarı, odamıza çıkarttım ve kapıyı kapadım.

"Kendine gelir misin Göktuğ? Mahvettin çocuğu!"

"Ne yapsaydım ha? Bir de gelmiş abilik taslıyor piç ku-"

"şşşt! Küfür yok! En azından güzel bir dille bunu yapmayacağını söyleyebilirdin."

"Zaten çok güzel bir şekilde söyledim.Hatta anlamıyorsa başka dille anlatabileceğimi belirttim."

"Özür dilemelisin.Kan revan içinde kaldı suratı."

"Ben? Ben o s*ktiğimin Berk'inden mi özür dileyeceğim? Kusura bakma Tuğçe ama bu asla olmayacak!"

"Düzgün konuş Göktuğ.Berk iyi birisi.Sadece bizi korkuyor.Bizi kardeşleri olarak görüyor."

"Bok kardeşi olarak görüyor! Sana nasıl baktığını görmüyor musun o şerefsizin ha?! Hala inat ediyorsun Tuğçe.Bir gün sana açıldığında sana bunları hatırlatacağım!" deyip kapıyı hızlıca çarparak odadan çıkıp gitti.Ben ise öylece bakakalmıştım arkasından.

Berk konusunda neden bu kadar sinirleniyordu? Berk'in beni seveceği aklımın ucundan bile geçmiyor.Geçiremiyorum bile.İlk başlar Göktuğ'un boş kıskançlıkları diye düşünüyordum ama her seferinde bunu söylüyor.Berk'ten ölesiye nefret ediyor ve Berk'in beni sevdği fikrinden vazgeçmiyordu.Acaba gerçekten de Berk beni seviyor olabilir mi?

Ah! Düşüncesi bile kötü.Ben Berk'i sadece abim olarak görüyorum.Daha fazlası değil.Eğer ortada gerçekten böyle bir durum varsa, sanırım dikkatli olmalıyım.Göktuğ ile olan ilişkimi zedelemek istemiyorum.Ama çoktan zedeledim sanırım.Pencereden baktığımda Göktuğ büyük adımlarla arabaya atlayıp görünürden kayboldu.

GöktuğМесто, где живут истории. Откройте их для себя