G♣37

11.8K 371 81
                                    

3291 KELİME:)

BU BÖLÜMÜ HERKESİN AĞZINDAN OKUMAYA NE DERSİNİZ? BU BÖLÜM EN UZUN BÖLÜMDÜ.UMARIM BEĞENİRSİNİZ <3

Tuğçe, Göktuğ, Berk, Akın, Elif, Elçin, Tunç, Suna, Alp, Berna, Baran'dan okuyacaksınız.

10,000'in şerefine bir bölümm:D

Keyifli Okumalar..

GÖKTUĞ 37.BÖLÜM

ELİF'DEN:

"Ben Elif'i bırakırım."

Berk'in ani çıkışı karşısında şaşırmıştım açıkçası.Yalnız başıma sahile gidip biraz düşünmeye ihtiyacım vardı.Nereden çıktı bu bırakma işi..

Büşra ile olan konuşması bana çok farklı hissettirmişti.'Elif'i seviyorum.' demişti.Hatta 'İstersem yiyişirim.' bile dedi.Peki nişanlısına neden böyle şeyler söyledi? Nişanlısı ile arası mı bozuk acaba? Belki'de o değildir..

"Gerek yok ben gi-"

"Gerek var Elif.Neyse biz gidiyoruz güle güle."

Ben Elçin'e bir şey diyemeden kolumdan tutup beni bahçeden çıkardı ve arabasına bindirip kapımı kapattıktan sonra da kendi sürücü koltuğuna geçti.Hiçbir şey söylemeden arabayı çalıştırdı.

"Sorun ne Berk?" dedim dayanamayıp.Niye böyle birden beni sürükleyip arabasına bindiriyor ve ağzını bile açmıyor? Ayrıca nereye gittiğimizi bile bilmiyorum.

"Sadece konuşacağız."

"Orada da konuşabilirdik."

"Niye bana ters davranıyorsun Elif?"

"Ters falan davranmıyorum."

"Sahilde olanlar yüzünden mi?"

"Ne alakası var.Ne sen ne de nişanlın beni ilgilendirmez."

"İlgilendirmez öyle mi?"

"Öyle."

Yanlış bir şey söylemişim gibi sinirlendi.Direksiyonu tutan elleri daha da sıkılaşırken sinirle soluyordu.

"Neden açıklama yapmaya çalışıyorsam..Seni ilgilendirmez tabii."

"Durdur arabayı Berk."

Berk yüzüme bakmadı ve dediğimi de ikiletmeden arabayı kenara çekti.Zaten sahile yakındık.

Hiçbir şey söylemeden arabadan indim ve kapıyı kapatıp sahile doğru yani ters yöne doğru yürümeye başladım.Arkama baktığımda araba çoktan gitmişti.

Sahile vardığımda esintiden biraz üşümüştüm.Ellerimle kollarımı ısıtmaya çalıştım.Bir yandan da gözlerimi denize dikip düşünmeye başladım.

Berk'in bana neden böyle davrandığına hala anlam veremiyorum.Ne açıklamasından bahsediyordu? Bana ne gibi bir açıklama da bulunabilir ki? Neden böyle dengesiz hareketlerde bulunuyor anlamıyorum.

Peki ben neden sürekli onu düşünüyorum? Neden nişanlısı olduğunu duyduğumda kötü hissediyorum? Seni ilgilendirmiyor Elif.Oda dedi.Oda seni ilgilendirmediğini söyledi.Bu kadar takma..

Neden hala onu düşünüyorum ben ? Ha? Neden? Akan gözyaşlarımı silip yenileri gelmesin diye derin nefesler almaya başladım.Bunda ağlanacak ne var kii? Neden bu kadar büyütüyorum? Lanet olsun!

Kendimi tutarsam daha kötü olacağımı bildiğim için ağlamamı engellememeye karar verdim ve hıçkırarak ağlamaya başladım.Neden böylesine ağladığım hakkında en ufak bir fikrim yok.Beni kıran ne? Nişanlı olması mı? yoksa bana karşı olan bu dengesiz tavırları mı? Daha geçen elimi tutuyordu.Şimdi de beni tersliyor.

GöktuğWhere stories live. Discover now