G♣49

8.2K 330 35
                                    

Multi: Tuğçe

Keyifli Okumalar Canlarım:*

49.Bolum

Zorlu geçen bir kahvaltının ardından hepimiz odalarımıza geçtik.En azından benim için zordu.Yaz kursları 3 gün sonra başlayacaktı ve o başlamadan once bol bol gezmeyi planlıyoruz.Bugun ki durağımız plaj.

Goktuğ'a bakmadan balizimden mor bikinimi, şort ve tişörtümü alıp banyoya geçtim.Banyoya geçince Goktuğ okuzu ile kahvaltıdan once burada yaşadığımız şeyler aklıma geldi.Tescilli sapık bu çocuk.Ne biçim utandım ya.Ustelik o kadar korktum ki, bir an üzerime atlayacak sandım.Bakışları bile korkutucuydu.Sanki bana tecavüz edecekmiş gibi bakıyordu.

Bunları unutmaya çalışarak uzerimi giyindim ve banyodan çıktım.Goktuğ deniz şortunu ve tişörtünü giymiş.Hazır bir şekilde yatakta uzanıyor ve telefonuyla uğraşıyordu.Ona bakmadan valizime yürüdüm ve plaj çantamı çıkarıp içine gereken her şeyi koyup arkamı dondum ve ayağa kalktım.Kalkmamla Goktuğ ile burun buruna geldim.Ben bu sapığın arkamda ne yaptığını düşünürken "Hadi inelim." demesiyle kendime geldim.

Hızla Goktuğ'dan uzaklaşıp hızla kapıyı açtım de odadan dışarı attım kendimi.Berk ve Elif hariç herkes aşağıdaydı.Alp arabanın sürücü koltuğuna geçmiş Akın,Elçin ve Berna'nın binmesini bekliyordu.Orada bir kişilik yer olduğunu fark edince koşarak oraya bindim.Goktuğ ile yan yana oturma riskini göze alamam.

Hepsi bana 'ne işin var burada?' der gibi bakıyorlardı.

"Boştu bindim işte."

"Goktuğ ile oturursun sandık."

"5-10 dakikalık yol.Sevgiliyiz biz yapışık ikizler değil.Biraz ayrı kalabiliriz."

Bu arada biraz gönderme yapmış gibi oldum ama ne yapayım yani alınan alınsın.Sonuçta haklıyım.

Plaja vardığımızda arabadan inip boş şezlonglara doğru yol aldık.Plaj fazla kalabalık değildi.Bu yuzden işimize yaramıştı ve hepimiz yan yana şezlonglara kurulmuştuk.Goktuğ'dan yine kaçmaya çalıştım ve başardım da.Berna ve Elçin'in arasına oturmuştum.Diğerleri tabii yine sevgilileriyle birlikteler.Goktuğ ise Alp'in yanındaydı.Şezlonga havlumu serip uzandım ve güneş gözlüğümü takıp gözlerimi kapattım ama kapatmamla açmam bir oldu çünkü Berna beni durtuyordu.

"Ne oldu?"

"Kalk hadi Alp ile yer değiştir."

"Niye?"

Nereden çıktı ya??

"Sevgilinin yanına git işte Tuğçe." ded Alp ve beni kolumdan tuttuğu gibi diğer şezlonga oturtturdu.Bu ne ya? bilerek mi yapıyor herkes?

Goktuğ'un pis bakışlarına maruz kalıyorum resmen

Aldırmamaya çalışarak tekrar havlumu serdim ve şezlonga oturdum.

"Aşkım?"

Of Goktuğ of! konuşturma beni ya..

"Efendim?"

"Guneş kremini sırtıma sürer misin?"

"Alp sursun sana."

"Allah Allah! Sevgiline kendin sur kızım."

"Hadi Tuğçe."

Eşek gibi surecen Tuğçe.

Göktuğ arkasını dönünce kremi elime biraz sıktım ve korka korka sırtına sürmeye başladım.Normal bir Tuğçe salyalarını akıta akıta sürerdi ama sabah ki olanlar malumunuz.

GöktuğOnde histórias criam vida. Descubra agora