G♣67

7.8K 254 72
                                    

67.kez Merhaba :D

Biraz kısa oldu ama 2 gün sonra yayınladım yeni bölümü.Anlayış gösterinn lütfen:)

Keyifli Okumalar...

Saçlarımda hissettiğim bir şey ile gözlerimi açtım.Okşanıyor gibiydi.Hoşuma gitmişti ama resmen uykumdan edildim.Gözlerimi yeniden uyandığım için biraz kapatıp beklettim ve öyle açtım.Uyandığımı görüne bana bakarak gülümseyen Göktuğ'u gördüm.Saçlarımı o okşuyordu.Kabul ediyorum yeni uyanınca tam bir mal gibi oluyorum.

"Günaydın, sevgilim."

"Günaydın." dedim.Bende aynı şekilde ona gülümsedim.Uzanıp çıplak göğsüne koydum başımı ve gözlerimi kapattım.Hala tam uyanamamıştım.Yorgun hissediyordum.Gece fazlasıyla yorucu olmuştu ve kasıklarıma keskin bir ağrı yerleşmişti.Ağrı birden girince ister istemez ağzımdan bir inilti kaçmıştı.

"İyi misin?" dedi Göktuğ başımı kaldırarak.

"İyiyim. Biraz ağrım var."

Onunda eli örtünün altında, sırtımda geziyordu. Şuan o kadar mutlu ve huzurluydum ki. Yaşadığım bu şey gerçekten çok farklıydı. Başka biriyle olsa daha kötü olabilirdi ama birlikte olduğum bu adam Göktuğ olunca hiçbir şeyin önemi kalmıyordu.

"Nasıl hissediyorsun?" diye bir soru yönelttim ona bakarak.

"Garip ama harika." deyince ister istemez kahkaha attım.O da bana eşlik etti ve ben tam gülerken gamzemi öptü. Ben de onun dudağına bir öpücük kondurdum.

"Bundan kimseye bahsetmek yok!" dedim sinirli gibi gözükmeye çalışarak.Gerçekten kimsenin bilmesini istemiyordum. Bu bizim özelimizdi ve kızlara söylesem beni deli edeceklerini biliyordum.Onlarınd bana söylemesine meraklı değildim zaten. Cidden onların cinsel hayatıyla ilgilenmiyorum.

"Zaten kimseye söylemeyi düşünmüyorum."

"Hayret beni şaşırttın. Ben hepsine söylersin sanıyordum."

"Söylediğimde ister istemez kafalarında bizim o anımızı canlandıracaklar ve sen çıplaksın! Böyle bir şeye izin vereceğimi mi sanıyorsun?"

Gülsem mi gülmesem mi bilemedim. Bu kadar ince ayrıntıyı bile düşünebilecek kadar kıskanç biri olması komikti. Bazı zamanlar iyiydi bu kıskançlığı. Beni kıskanması hoşuma gidiyor ama bazı zamanlar abartabiliyor.

Dudağına uzun bir öpücük kondurup yataktan kalkmak için hareketlendim.

"Nereye?"

"Banyoya gireceğim."

"Tamam, güzelim."

Kıyafetlerimi alıp banyoya geçtim ve hızlıca bir duş aldıktan sonran sonra gitinip çıktım. Benden sonra Göktuğ da girip duşunu almıştı. Daha sonra aşağı inip kahvaltı hazırlamaya koyulmuştuk.

"Çok kalın kesiyorsun Göktuğ!" diye azarladım onu. Bu salatalıklar kesinlikle ağzımıza bile sığmazdı.

"Öbür türlü çok ince oluyor."

"Hayır. Sen bir türlü ortayı tutturamıyorsun."

Elinden bıçağı aldım ve salatalıklarıda doğradım.Her şeyi halledince masaya geçip kahvaltımızı yaptık.

"Bugün Elif'in yanına gidelim."

"Olur. Bir ara da hep beraber Akın'a bir şeyler yapalım.Orada sıkılıyordur. Gidip sohbet etmek dışında eğlenceli bir şeyler yapabiliriz."

GöktuğМесто, где живут истории. Откройте их для себя