Fifteen

1.6K 86 4
                                    

Lisa

Terwijl we met heel de groep te staan wachten kan ik niet stoppen met vertellen hoeveel zin ik wel niet in kerst heb en hoe leuk ik het wel niet vind om dat bij de familie Malfoy te vieren.

" Het is ochtend, iedereen is moe stop alstjeblieft met herhalen hoeveel zin je hebt in deze vakantie."  zegt een zesde jaars uit Gryffindor.

" Heb je je kerstgedachten te ver in je kont gestopt of zijn ze gewoon nog ver te zoeken?"

Nadat de zesde jaars nog iets terug mompelde kwam de rode stoomlocomotief aanrijden en stapte we allemaal in op weg naar de Slytherin Coupes.


Ongeveer halverwege de rijs lag Pansy te slapen met haar hoofd tegen Adriaans schouder en Adriaan lag te slapen met zijn hoofd tegen het raam.
Mijn hoofd lag op Draco's schoot en hij was met zijn handen door mijn haar aan het gaan en ik voel mijn ogen langzaam dichtvallen.

" Als je haar zo leuk vind moet je haar gewoon uitvragen, ze zal vast wel ja zeggen." Is het eerste wat ik hoor en aangezien ik wil weten waar de twee jongens het over hebben doe ik net alsof ik nog slaap.

" Jij dan met Pansy, Je zegt allemaal dat je haar niet leuk vind maar er is overduidelijk iets tussen jullie, en we zijn bijna op nine, three quarter dus we kunnen beter de meiden wakker maken.

Draco heeft wel gelijk hierin er is overduidelijk iets aan de gang tussen die twee hoe zwaar ze het ook ontkennen.

Als ik een hand over mijn wang voel glijden doe ik langzaam mijn ogen en gedraag me alsof ik net pas wakker ben geworden.

" Was ik inslaap gevallen?" Hoor ik Pansy naast me zeggen en aan haar stem te horen lag zij wel nog echt te slapen.

Als we met onze enorme hutkoffers het Perron opstappen nemen we afscheid en gaat iedereen zijn eigen weg.

Draco en ik zoeken een beetje voor een teken van zijn ouders maar we kunnen zijn ouders nog niet vinden.

" Lies, het kan zijn dat als we bij Malfoy manor zijn dat er soms vergaderingen zijn , dus dan kun je de Dinner room niet ingaan."

Zodra Ik knik om aan te geven dat ik het snap lijkt draco te ontspannen. Mijn hoofd hangt op Draco's schouder terwijl we aan het wachten zijn op zijn ouders.

" Daar zijn ze." Draco loopt naar zijn ouders toe en ik loop er achteraan.

" Sorry dat we later zijn, Mijn vergadering liep uit." zegt Lucius de vader van Draco.

" Bedankt dat jullie mij deze vakantie met jullie laten vieren." ik glimlach naar zijn ouders en ik krijg een kleine glimlach terug van Narcissa Draco zijn moeder.

Unexpected {Draco Malfoy }Where stories live. Discover now