Eleven

1.8K 90 3
                                    

Lisa

Nadat ik Draco gesmeekt had om bij Ron, Hermione en Harry te gaan zitten had hij eindelijk ja gezegd dus nu zaten we met z'n vijven aan een tafel

Terwijl Hermione en ik in een gesprek waren over het huiswerk dat Professor Hagrid had opgeven waren de jongens enorm stil wat nieuw is voor Harry en Ron.

" wat is er met hun aan de hand ?" Zegt Draco non-galant terwijl hij naar Harry en Ron kijkt die met een boos gezicht voor zich uit aan het staren zijn.

" ze mochten van mij geen snoep meer gaan halen bij Honeydukes en nu zijn ze boos, soms zijn jongens zo kinderachtig."
Draco grinnikt terwijl Hermione naar haar twee besten vrienden kijkt met een blik die ik niet goed kan omschrijven.

" waarom mochten ze geen snoep meer gaan halen ?" Vraag ik waarop ik geluk en enorme zucht van Ron door krijg.

" ze hebben een hele voorraad die uit de hand begint te lopen." Zegt Hermione die me aanstaart met ogen die bijna schreeuwen ' waarom heb ik hun als vrienden'.

Na een kop Butterbeer en een uur gezellig praten besluiten Draco en ik dat het tijd is voor mij om voor de eerste keer ik mijn leven The Shrieking Shack te gaan zien het meest berruchte huis van Hogsmeade en omstreken.

Toen we er aangekomen waren viel het heel erg tegen , ik ben iemand die wel een beetje van horror of spooky gebeurens houdt en dit was het niet.

Als er een raar geluid van achter ons komt schiet Draco op en pakt snel zijn wand en gaat beschermend voor mij staan.

" Scared Malfoy ? " Draco draait zich langzaam naar mij toe en kijkt mij aan met een uitdagende blik.

" ik geef je vijf seconden om weg te rennen, als je niet weg bent dan krijg je de kietel-dood."

Zodra zijn woorden mijn oren binnen zijn gedrongen ren ik zo snel mogelijk weg, als ik ergens niet tegen kan is het de kietel-dood.

Terwijl ik aan het renen ben, voel ik een steek in mijn enkel en voor ik het weer lig ik met mijn gezicht op de grond.

Draco haast zich over naar mij en vraagt aandachtig of alles goed gaat.
dat zou schattig zijn geweest als dat gebeurd zou zijn maar nee.
Nadat Draco eindelijk uitgelachen was, kwamen deze woorden uit zijn mond en ik citeer : ' je bent echt een kluns '.

" nee maar even serieus..gaat het? want je leek best hard te vallen." Draco steekt zijn hand uit zodat hij mij omhoog kan helpen.

Als ik zijn hand vast heb trek ik hem met enorme kracht aan zijn hand zodat hij ook omvalt, het enigste waar ik niet aan gedacht had was dat als hij omviel hij boven op mij viel.

Als ik naar voren kijk ontmoeten mijn ogen de mooie ogen van Draco, zijn ogen  dwalen of naar mijn lippen en als ik eerlijk ben, ik wil dat hij mij kust.

Na wat een uur lijkt te zijn besluit ik na lang nadenken om het contact van onze ogen te verbreken en Draco van mij af te duwen.

" zullen we terug gaan naar Hogwarts, ik ben best moe en we hebben dat Potions verslag nog niet af en dat moet overmorgen af zijn." zonder op Draco's antwoord te wachten loop ik al richting de weg die we moeten volgen om naar Hogwarts te gaan.

" Lisa " en toen gebeurden het, sommige mensen zeggen dat dit alleen in boeken of films kan gebeuren maar volgens mij gaat het nu in het echt gebeuren.

Door mijn naam te horen draaide ik me langzaam om, Draco die eerst achter mij liep is nu nog geen centimeter van mij verwijdert, en als zijn hoofd naar voren gaat om de ruimte tussen ons te verbreken, weet ik dat dit echt gaat gebeuren, hij gaat me kussen.

Unexpected {Draco Malfoy }Where stories live. Discover now