Eight

2K 95 16
                                    

Lisa

De volgende dag word al gauw duidelijk dat de leerlingen van Slytherin niet houden van Care of magical creatures, en daar hebben ze twee redenen voor en volgens Daphne Greengrass zijn dat : professor Hagrid en het feit dat ze deze les met Gryffindor hebben.

terwijl ik rustig naar de plek loop waar we les hebben komt Hermione aangerend
" Lisa wat heb ik nu gehoord ? Het is je tweede dag hier en je gaat al gelijk vechten?" Aan haar toon te horen wist ik dat het meer een bevestiging zou moeten zijn dan een vraag.

" Hermione je weet dat ik niet zou gaan vechten als er niks aan de hand is maar Parkinson deed echt enorm irritant."

Als we bij Hagrid komen staan Harry en Ron er al.
" Aah dit moet Lisa zijn , Deze drie hebben al veel over je verteld, welkom op Hogwarts en gefeliciteerd met je plek bij Slytherin. "

Nadat ik hem bedankt heb begin ik met Ron te praten over het eten dat ze allemaal serveren en hoe goddelijk dat allemaal is.

Als iedereen er uiteindelijk is begint Professor Hagrid met zijn les

" Hallo iedereen , dit is voor de meesten jullie tweede jaar Van Care for magical creatures, zijn jullie er klaar voor ?"

" meer heb ik niet meegekregen, want toen moest jij zo nodig aangevallen worden. " lach ik terwijl ik voor de tweede keer in twee dagen in de ziekenzaal zit, dit keer alleen niet voor mij.

" Die Man is echt idioot om zo'n beest los te laten, het vermoorde me bijna."

In de tussentijd is Draco aangevallen door Hagrid zijn creature, en nu zitten we al een uur op de ziekenzaal.

" Draco wees eerlijk, je had gewoon moeten luisteren naar de uitleg en niet zo moeten opschepen. " het is zijn eigen schuld dat hij is aangevallen

" hoezo dat nou weer?" Aan Draco's stem te horen merk ik dat hij enorm geïrrigeerd is en ik weet niet zeker of ik wel door moet gaan met het feit dat het zijn eigen schuld is.

" nou Professor Hagrid zei wel dat je eerst moet buigen en als hij terug buigt kun je hem pas aaien en dat deed je niet."

" Als je vind dat het mijn eigen schuld is waarom zit je hier dan nog !"

" Omdat je vroeg of ik mee ging Draco ! " zonder dat ik het doorheb verhef ik mijn stem.

" Ga weg , ik wil dat je weggaat." Roept Draco.

Door zijn stemverheffing schrik ik en draai me om en loop weg, weg van Draco.

" pureblood " is het enigste wat uit mijn mond komt als ik de muur van de common room bereikt heb.

Mokkend loop ik naar binnen, gelijk door naar de meiden dorm. Als de deur vanuit zich zelf opengaat loop ik naar binnen, gelukkig zit er niemand.

Hoe kan zo'n klein onenigheid zo snel uit de hand lopen.

Nadat ik had nagedacht over het feit dat Draco gewoon een heethoofd was ben ik naar de library gegaan om het Potions en Defends against Dark Arts huiswerk te maken, eigelijk werk ik samen met Draco bij Potions maar omdat hij nu in de ziekenzaal ligt zal ik alvast beginnen.

Draco Malfoy en Lisa Woods.
Opdracht : Love Potion.
Professor : S. Snape.
House : Slytherin, Fourth Year

Unexpected {Draco Malfoy }Where stories live. Discover now