nine

1.8K 91 9
                                    

Lisa

deze ochtend begon vroeg, ik had weinig geslapen omdat ik last had van een nachtmerrie dus toen ik s'ochtends om half zes wakker werd was ik niet blij. omdat ik niet meer kon slapen besloot ik te gaan douchen.

terwijl ik het warme water over mijn lichaam voel glijden denk ik aan vandaag het is de dag waarop iedereen van derdejaars tot zevende jaars naar Hogsmeade gaan.

aangezien Draco en ik samen zouden gaan, had ik het aanbod van Harry,Hermoine en Ron afgewezen, maar nu Draco in de ziekenzaal ligt vrees ik dat ik alleen ga.

als ik mezelf heb klaar gemaakt kijk ik op de klok die in de common room hangt, half zeven. ik besluit mijn huiswerk voor care of magical creatures te gaan maken.

" mevrouw Woods, vind u het niet te vroeg om uw huiswerk te maken, de meeste studenten liggen nog te slapen?"

langzaam draai ik me om en zie de lange baard van Professor Dumbledore

" goedemorgen Professor, ik ben al wakker omdat ik wakker werd van een nachtmerrie en niet meer kon slapen, dus toen dacht ik bij mezelf wat kan ik doen in de tussentijd, en ik moest nog huiswerk maken."

" en lukt het huiswerk ook?" Professor dumbledore komt naast mij zitten, en bestudeerd mijn antwoordden.
" goed geantwoord en  in mooie zinnen, 5 punten voor Slytherin."

Na gedag te hebben gezegd gaat Professor Dumbledore naar the great hall , voor eventuele leerlingen smakelijk eten te wensen, en ik loop weer naar de Slytherin common room om Pansy wakker te maken en mijn spullen op te ruimen.

Nadat ik mijn spullen op geruimd heb spring ik op Pansy haar bed.
" wakker worden, wakker worden, wakker worden, wakker worden." Zeg ik snel achter elkaar.

Met een kreun en een bedreiging duwt Pansy me van haar bed af waardoor ik op de grond val.

" Same " zeg ik alleen want meestal ben ik ook zo in de ochtend.

Als Pansy naar een tijdje klaar is lopen we samen naar de ziekenzaal. Als we naar binnen gaan door de grote deuren lopen we gelijk naar Draco die verveeld voor zich uitstaart.

" iemand ziet eruit alsof hij zich enorm verveeld." Grinnik ik.

Terwijl mijn opmerking genegeerd word verander Draco van onderwerp.

" ik hoorde van mijn moeder dat je nog even langs was gekomen, en dat je al begonnen was aan het Potions verslag, bedankt daarvoor." Zegt Draco met een kleine glimlach.

" wanneer mag je weg hier?" Vraagt Pansy terwijl er een gaap ontsnapt uit haar mond.

" hij mag nu gaan, het was niet zo erg, Draco luister de volgende keer naar je professor en ik hoop jullie even niet meer te zien hier." Met nadruk op jullie loopt ze weg, best wel grappig dat ik hier nu drie dagen ben en dit mijn vierde keer is dat ik de ziekenzaal bezoek.

" Kom Draco dan gaan we ontbijten en naar Hogsmeade." Zeg ik terwijl ik wacht tot hij uit bed stapt.

" ik lig in mijn pyjama, mijn pyjama is mijn onderbroek, en wat ontbijt betreft oo Hogsmeade zit een leuk plekje." Zegt Draco die Pansy en mij wegwuift, zodat hij zich klaar kan maken.

Pansy besluit om naar the great hall te gaan om te ontbijten en daarna met een vriendin van haar Hogsmeade in te gaan en ik besluit om terug te gaan naar de common room, waar ik op Draco kan wachten.

Unexpected {Draco Malfoy }Where stories live. Discover now