Bölüm 11

1.1K 80 168
                                    

Artım şarkıyla okuyun deme gerek var mı aigoğwogwğogwülv <3 ama belirttiğim yerden itibaren okuyun bu sefer sizi seviyorum iyi okumalar melekler

•_Yazar'ın Anlatımıyla_•
Todoroki kızgın ve üzgündü. Kendine kızgın, Midoriya içinse üzgün. Nasıl anlamamıştı böyle hissedeceğini? Midoriya'nın her şeyi kendine yüklediğini bilmiyor muydu? Bir de gözünün önünde Yaoyorozu'yu öpmüştü! Kendinden nefret eder hale gelmişti ama tam o sırada aklından geçti o cümle...

"Asla kendinden nefret etme, olur mu?"

Todoroki'de yaslandı duvara. Sonrasında Midoriya'nın elini tuttu ve saçlarını okşamaya başladı. Kulağına eğildi ve fısıldadı.

"Senden vazgeçmeyeceğim."

Evet, Todoroki kararlıydı.  Midoriya'nın fikrini değiştirecekti.

Midoriya, Todoroki'yi içinde olduğu yanlış düşüncelerden kurtarmıştı. Peki Todoroki de Midoriya'ya yardım edebilecek miydi? Yoksa Midoriya çoktan kararını değiştirilemez bir şekilde vermiş miydi?

***

O gece Todoroki ve Midoriya sadece kâğıtlara odaklandı. Todoroki düşünceliydi. Onu nasıl bu düşünceden kurtarırım diye düşünüyordu. Midoriya ise her zamanki gibiydi. Diğer gün ikisi de okula gitti erkenden. Bu sefer ilk gelen Todoroki olmuştu çünkü Midoriya'yla yalnız kalmak istiyordu. Todoroki elindeki çizim defterine sevdiği adamı karalamaya başladı. Bitirdiğinde gülümsedi ve o da aynı Midoriya'nın yaptığı gibi kısa bir söz yazdı.

"Seni içinde olduğun duygulardan kurtaracağım."

Sonrasında sınıfa Midoriya girdi. Todoroki'yi gördüğünde şaşırmıştı. Beklemiyordu. Gerçi, normaldi değil mi? Midoriya bir şey demedem yerine geçtiği sırada Todoroki hareketlerini takip ediyordu. Midoriya çizim defterini yeniden çıkardı ve çizmeye başladı. Todoroki'nin görmemesi için onun olduğu tarafa yatmış ve öyle çizmeye başlamıştı. Todoroki üstelemedi. Çizdiği resmi defterden kopardı ve su almak için kantine gidecekken Midoriya'nın masasının üstüne bıraktı. Elleri ceplerinde sınıftan çıktığında Midoriya şaşkınlıkla önüne koyulan kağıda baktı ve sözü okuyup en ince ayrıntısına kadar doğru çizilmiş olan kendisine baktı. Gülümsemesini durduramamıştı. Aslında Todoroki onu sınıfın kapısından izliyordu. Midoriya'nın gülümsemesi onu da gülümsetmişti. Sonrasında Midoriya'nın burnundan akan kan resimin üzerine damladı. İkisininde gülümsemesi soldu. Midoriya cebinden çıkardığı peçeteyle burnunu temizledi ve sınıfın boş olmasından yararlanarak bağırdı.

"Kahretsin! Bir kerecik... bir kerecik şu mutluluğu yaşamama izin versen..."

Sanki içinde başka biri daha var gibiydi Midoriya'nın. Biri Todoroki'yi kollarında tutmak isterken diğeri yanlış yollarla korumak istiyordu. Todoroki başını duvara yasladı. Düzelecekti, ona en azından bu kadarını borçluydu. Psikolojik olduğunu duyduğunda şaşırmıştı Todoroki. Yani, ne zaman krizlerden birini geçirse Todoroki'yi geri istiyordu öyle mi? Todoroki omzunda hissettiği elle yanına döndü. Yaoyorozu.

"İyi misin Todoroki-kun?"

"Yaoyorozu. Ben özür dilerim. Ama sanırım ayrılmalıyız."

"Onu hala sevdiğinin farkındaydım Todoroki."

"N-Ne?!"

"Evet, sadece belki benimle iyileşirsin sanmıştım. Ama olmadı, onu geri almalısın Todoroki-kun!"

"A-Ama nasıl?"

"Neden ayrıldınız ki siz?"

"O... o artık beni sevmediğini söyledi."

"Saçmalığa bak! Deliler gibi seviyor seni! Gidip vuracaksın bir tane anca kendine gelecek. Sakın öyle bir şey yapma bu arada. Anlıyorum, kaçırılman yüzünden değil mi? Onu bırakmamalısın Todoroki-kun. Bir gün gardını indireceğinden eminim. Çünkü seni seviyor."

(Buradan sonra şarkıyla okuyun bence^^ öncesine pek uymuyorda iaovğwobğwlvğwşeğlv)

Yaoyorozu sıcak bir gülümsemeyle karşıladı Todoroki'yi. Todoroki mutlu olmuştu, Yaoyorozu gerçekten iyi biriydi. Arkalarından gelen Uraraka Yaoyorozu'nun elini tuttu ve ikidi aynı anda konuşmaya başladı.

"İkinize bol şans! Aranızı yapabildik değil mi? Görev sona erdi!"

Uraraka gülümsedi ve Yaoyorozu'nun dudaklarına bir öpücük bıraktı. Todoroki şok olmuş bir şekilde onlara bakarken resmen okulun duyacağı şekilde bağırdı.

"NASIL YANİ?" (Hepinizin böyle olduğunu hissedebiliyorum iskvğwovğwlg. Evet gerçek shiplerimden birine merhaba deyin. Çok yaygın bir ship değil ama ben seviyorum işte.)

Yaoyorozu ve Uraraka gülüşerek sınıfa girdiler. El ele. Midoriya bunu gördüğünde aynı şekilde bir tepki göstermişti.

"NE OLUYOR YA?"

"Üzgünüm Midoriya-san. Yani seni öptüğüm için. Bak gerçek sevdiğim yanımda! Sende seninkine gitmelisin!"

Todoroki kapıdan şaşkınlıkla ikiliye bakarken onlarda diğer ikiliye bakıyordu.

"OLDU BİR DE KACCHAN SEVGİLİ YAPSIN!"

Kacchan ve Kirishima da el ele sınıfa girdiklerinde tepki verenlerin arasına Yaoyorozu ve Uraraka'da katıldı. Dördü aynı anda bağırdı.

"NE?!"

"BAĞIRMAYIN KULAĞIMIN DİBİNDE EZİKLER!"

Bakugo sinirle konuşup sırasına ilerledi. Kirishima da onun peşinden gitti. Herkes hala onlara baktığından Bakugo'nun zaten ayarsız olan sinirinin tepesi attı.

"NE YANİ KİMSE BENİ SEVEMEZ Mİ NE BAKIYORSUNUZ ÖNÜNÜZE DÖNSENİZE APTALLAR!"

Sıra sıra herkes sevgili olmuş bir şekilde sınıfa girdiklerinde gerçekten tek sevgili olmayanların Todoroki ve Midoriya olduğu ortaya çıkmıştı. Gerçi Mineta'da saptı. Todoroki ne olduğunu şaşırmıştı. Sonrasında aklına bugünün sevgililer günü olduğu geldi.

"Sevgililer günüydü ya bugün..."

Midoriya'da konuştuktan sonra önüne döndü ve testine devam etti. Son zamanlarda çok fazla çalışıyordu. Sınav olmamasına rağmen. Yorulsa da devam ediyordu çünkü böylelikle aklı başka şeylerle uğraşmamış oluyordu. Aizawa Sensei içeri girdi ve her zamanki gibi tulumunu yere bıraktı.

"Bugün sevgililer günü. Okul salak saçma balosunu bugün yapmaya karar verdi. Dışarıdan pro-kahramanlar katılacakmış. Siz öğrencilerde orada olacaksınız. Şey gibi düşünün... balo işte ya anladınız siz. Eşiniz olsun, akşam saat 8'de başlayacak. Geç kalanı müdür keser herhalde. Tatlı olduğuna bakmayın aslında bir canavar. Orada pro-kahramanlarda sizi tanımış olacak. Yani geleceğiniz için bir avantaj gibi de olacak diyebiliriz. Biliyorum balo olması saçmalıktan ibaret. Ama müdür senede bir böyle şeyler düzenliyor. Her neyse derse geçelim."

Todoroki gözlerini Midoriya'ya çevirdi. Acaba kimle gidecekti diye düşündü. Gerçi zaten Mineta, Todoroki, Midoriya ve Iida dışında herkes eş bulmuştu. Zaten kiminle gidebilirdi ki ondan başka? Teneffüs zili çaldığında Todoroki ayağa kalktı ve Midoriya'nın yanına ilerledi. Reddedilme şansı yüksek olan bir teklifte bulundu.

"Beraber gidelim mi Midoriya?"

"Katılmayacağım."

"Müdür çok kızabilir biliyorsun değil mi?"

"İzin alacağım."

"Bende alırım."

"Sen bilirsin."

Kısa bir konuşmanın ardından Midoriya ayaklandı ve müdürün odasının yolunu tuttu. Todoroki de onu takip ediyordu. Müdürün odasına girip izin almaya çalıştılar. İkisi de alabilmişti. Aslında, düşündüklerinden daha kolay olmuştu.

Okul çıkışı herkes hızlı bir şekilde hazırlanmaya giderken ikisi sakince yürüyordu. Bu akşam bütün bina onlara kalacaktı. Todoroki bir şeyler yapmayı başarabilecek miydi?

Başarır başarır ben ona güveniyorum. İwogüwovüwlvğw. Diğer bölümde görüşürüz melekler

wrong thought || tododekuWhere stories live. Discover now