Bölüm 5

1.9K 126 86
                                    

Lütfen şarkıyla okuyun ^^

•_Yazar'ın Anlatımıyla_•
Midoriya kalbine bir hançer saplanmış hissediyordu. Todoroki'yi o halde görmek... onu hiç olmadığı kadar hırslandırmıştı. Midoriya bir söz vermişti kendine, ve bu sözü tutacaktı. Iida'nın yolunu kesen Kurogiri'nin yanına neredeyse kimseye görünmeyecek kadar hızlı bir şekilde gitmiş ve bağırmıştı.
"Smash!"
Kurogiri aldığı darbeyle geri savrulmuştu. Iida yoluna devam etti. Midoriya, sinirliydi, üzgündü, hırslıydı... Şu an tam bir duygu karmaşası yaşıyordu. Ama içinde olumlu duygular yoktu bu karmaşanın. Gözlerinden yaşlar akarken gücünü kullanarak bu sefer Dabi'yi hedef aldı. Toga bunu fırsat bilip gülerek elindeki bıçakla Deku'nun yanağına bir çizik attı. Dabi aldığı darbeyle geri savrulurken alevlerini Deku'ya doğrulttu. Deku alevlerden hızlı bir şekilde kaçtı ve saldırısını Mr. Compress'e yöneltti. O da geri savrulmuştu. Deku, şu an fark etmese de gücünün tamamını kullanıyordu. %100'ünü. Ve yaralanmamıştı. Ama bunu takmadan sadece saldırıyordu. Saldırıyordu ve saldırıyordu. Durmadan. Dediğim gibi, hırslıydı. Shigaraki ona bir bıçak fırlattığında bacağına denk gelmişti. Deku, bacağına saplanan bıçağı sertçe çıkardı. Sadece Kurogiri, Shigaraki, Twice ve Toga kalmıştı. Ne zamandır savaştığı hakkında bir fikri yoktu. Oysa yaklaşık on beş dakika olmuştu. Deku tüm gücünü kullanarak yumruğunu Twice'a geçirdi. Şimdi ise sadece üç kişi kalmıştı. "Izuku Midoriya. Ne oldu da böyle hırslandın? Yoksa o yarım velet senin için önemli mi?"

"Düzgün konuş seni alçak!"

Midoriya yumruğunu Shigaraki'nin yüzüne geçirdiği sırada Shigaraki elini kaldırmış ve savrulacağını bilse bile Midoriya'nın elinin ufak bir kısmını taşlaştırmıştı. Deku acıyı hissetmişti ama hayır. Yine de umrunda değildi. Ve Deku farkında değildi ki hiç bakmadığı arkasında Todoroki dahil bütün öğretmenler onu izliyordu. All Might onu gördüğünde endişelenmişti ama herkesi durdurmuştu. Çünkü bu küçücük çocuk daha bu yaşında gücünün tamamını zararsız bir şekilde kullanıyordu. Toga ve Kurogiri Shigaraki bayıldıktan sonra Kurogiri'nin özgünlüğünü kullanarak kaçtılar. Ama yanlarına birini almayı unutmuşlardı. Dabi'yi. Deku olduğu yerde nefes nefeseydi. Eliyle tekme atılan karnını tutarak arkasını döndüğünde herkesi görmesi onu şaşırtmıştı. Birkaç saniye herkese baktı, baktı ve baktı. Hiçbir şey söylemedi. Hiç kimse konuşmadı. Todoroki'yle göz göze geldiğinde iyi olmasıyla gülümsemişti Deku. Midoriya daha fazla bilincini açık tutamayacağını hissediyordu. Todoroki'ye bakıp dudaklarını oynattı.
"Seni seviyorum."
Ardından Midoriya'nın bacakları bir anda onu kaldıramadı ve bilinci kapanarak yere yığıldı.

•_Todoroki_•
Iida beni Şifacı Kıza yetiştirebilmişti, ama benim aklım tamamen Midoriya'daydı. O kırık kolla, neredeyse bütün Kötüler Birliğine karşı gelmeye kalkışmıştı. Iida beni bıraktıktan sonra pro-kahramanlara haber vermeye gitmişti. Şifacı Kız beni iyileştirip yaramı sardığında hareket edebiliyordum. Ayağa kalkıp çıkışa ilerlemiştim.
"Todoroki. Henüz yaran kapanmadı. Dinlenmelisin."

"Üzgünüm ama gitmeliyim. Midoriya'ya gitmeliyim. Sonra dinlenirim Şifacı Kız."

Yaramın acımasını umursamadan hızlı adımlarla bahçeye çıktığımda pro-kahramanlar, öğrenciler ve herkesin Midoriya ve Kötüler Birliği'nin savaşını izlediğini gördüm. Neden bir şey yapmıyorlardı? Midoriya'nın bacağına saplanan bıçakla insanların arasından geçerek yanına gidecektim fakat All Might bizzat beni durdurdu. "Üzgünüm Todoroki. Ama şu an onu bırakmalısın. Emin ol yenilmeyecek. Neden biliyor musun? Herkesi korumak istiyor. Ama daha çok, seni korumak istiyor Todoroki."

wrong thought || tododekuWhere stories live. Discover now