Duydum Ki...

1K 38 10
                                    

Buraya girmeyeli iki sene olmuş ve mesaj kutumda hâlâ analizlere devam etmemi isteyen yığınla insan var. Bazı gereksizlerse Zayn'in bebeği oldu o da promo galiba falan demiş. Bazı şeyler gözünüze sokulsa bile inkar etmeye devam edersiniz. Minik bir bebeğin ölmesini isteyen insanlar gördüm ve onlardan değilim. Asla da olmayacağım. 

Fakat unutmayın ki Lou'nun da Freddie gibi muhteşem bir çocuğu var. Annesiyle görüşmüyor bile :) Yeni yayınlanan fotoğraflardaki photoshoplar, hafta sonu doğan bebeği o an değil de Zayn'in klibinden tam bir gün önce söylemeleri gibi bir çok şey var elimizde... Yurtdışında bebek yapmak evlilik bile gerektirmiyor. İlişkileri promo dedik diye "cinsellik olmadı" gibi bir cümle de kurmuş değiliz. 

Burada bunları yazma sebebimse bu ilişkinin arkasında yatan ufak detayları ve farkedilenleri paylaşmak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Burada bunları yazma sebebimse bu ilişkinin arkasında yatan ufak detayları ve farkedilenleri paylaşmak. Dünyanın her yerinde anti hesapları bulunuyor. Ben kimseye anti bile değilim. Bu kitap da nefret kusmak için falan yazılmadı. Her zaman söylerim. Fakat bazıları gelip ufacık çocuğa bile saldırıyorsunuz falan yazmış. Kimseye saldırdığımız yok şampiyon. 

Çok kısa zamanda ilişki üzerine yazılan analizleri çevirmeye ve bulunan detayları siz sevgili okurlarımla paylaşmaya devam edeceğim. Pürüzler parazitler her yerde vardır. Herkes inanmak istediğine inanır ve size saçma gelen bir şeyse yazdıklarım, okumanıza gerek yok ? Sessizce kitabı kapatıp bu sosyal mecradan beni engelleyebilirsiniz. Şimdi yeniden başlangıç vakti...

Daima en içten sevgilerimle.x

ZİGİ ANALİZLERİ (Zigi Is Faker Than Fake)Where stories live. Discover now